I Brandao Sosastampy je napisao/la:Penasso lijevo, Rodrigo desno
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
@ribo ovi mogu odsjesti u tvojoj vili
tamam ces ih imat na oku 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- bianconeros
- Kontakt:
Velez primjer ostalima ....drago mi je da vam ide sve kako treba.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Gdje ce zavrsiti stare stolice,mogu li dati nekom klubu?
Eno ih ispod centralne. Ma nema smisla, raspale se od kise i sunca, jos su uzete neke jeftine. Koliko znam bit ce i stolice praaavo i kad se krov postaviScout1921 je napisao/la:Gdje ce zavrsiti stare stolice,mogu li dati nekom klubu?

Znaci li ovo da imamo neki plan aktivnosti, a koji nije jos uvijek prezentovan ili? Lijepo je vidjeti kako je zavrsen pomocni teren, sada uredjenje terena i ograde na stadionu te ovi radovi na centralnoj tribini. Zna li se tacno kako ce biti iskoristen prostor ispod centralne tribine?
PS. Spominje se krov i stolice na centralnoj tribini , restoran tamo kod tribine gdje su svlacionice itd., zato bih volio da se objavi neki plan aktivnosti za naredni period
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Bice objavljen projekt u narednih 10-tak dana. Restoran ce biti u ovoj "vip" tribini i stanovi za igrace Veleza s strane.Motti je napisao/la:
Znaci li ovo da imamo neki plan aktivnosti, a koji nije jos uvijek prezentovan ili? Lijepo je vidjeti kako je zavrsen pomocni teren, sada uredjenje terena i ograde na stadionu te ovi radovi na centralnoj tribini. Zna li se tacno kako ce biti iskoristen prostor ispod centralne tribine?
PS. Spominje se krov i stolice na centralnoj tribini , restoran tamo kod tribine gdje su svlacionice itd., zato bih volio da se objavi neki plan aktivnosti za naredni period
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mogao bi kako City TV prenositi domaće tekme Veleža dok je još u federalnoj ligi. Bila bi milina gledat utakmice na uređenom stadionu, a još će siguran sam to i navijači posjetom ispratiti adekvatno 
Prenosi domaće a i gostujuće je prenosio ali ne sve jer nekima nije odgovaralo da su na tv-uFoSte95 je napisao/la:Mogao bi kako City TV prenositi domaće tekme Veleža dok je još u federalnoj ligi. Bila bi milina gledat utakmice na uređenom stadionu, a još će siguran sam to i navijači posjetom ispratiti adekvatno
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nisam to znao, msm vidim svako malo neke utakmice al kontam sve to snimciemil02in je napisao/la:Prenosi domaće a i gostujuće je prenosio ali ne sve jer nekima nije odgovaralo da su na tv-uFoSte95 je napisao/la:Mogao bi kako City TV prenositi domaće tekme Veleža dok je još u federalnoj ligi. Bila bi milina gledat utakmice na uređenom stadionu, a još će siguran sam to i navijači posjetom ispratiti adekvatno
FoSte95 je napisao/la:Nisam to znao, msm vidim svako malo neke utakmice al kontam sve to snimciemil02in je napisao/la:Prenosi domaće a i gostujuće je prenosio ali ne sve jer nekima nije odgovaralo da su na tv-uFoSte95 je napisao/la:Mogao bi kako City TV prenositi domaće tekme Veleža dok je još u federalnoj ligi. Bila bi milina gledat utakmice na uređenom stadionu, a još će siguran sam to i navijači posjetom ispratiti adekvatno
proslu polu-sezonu su prenosili svaku domacu utakmicu Rodjenih live ,i neke gostujuce,a neke gostuujuce su davali u snimku.Vjerujem da ce nastaviti u istom tempu,i svaka im cast,kapa do poda
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- 7aprildomemoj
Ibro Rahimić je hercegovački Jose Mourinho
lijepo Velež igra, sa ovakvim pristupom opstanak ne bi trebao doći u pitanje
lijepo Velež igra, sa ovakvim pristupom opstanak ne bi trebao doći u pitanje
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- franklampard8
- Kontakt:
Divovi na koljenima, Velež zadnjih 10 minuta nadmocno ko Mancester.
Gol je visio u zraku, Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Gol je visio u zraku, Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Objektivno treba reći da je prva postava Sarajeva sasvim solidno parirala prvoj postavi Veleža dobar dio prvog poluvremena. Zadnjih desetak minuta im je bilo gutavo kada ih je Velež stisnuo, ali manje više ok su izgledali.
Ja sam prezadovoljan s ovim, taman 5 komada primili do kraja. Da ovako odigramo protiv jednog Sarajeva, fantasticno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prebacite ovog Bebanića u Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Pu J*** ti forum kad na njemu svako pise, bravo rodjeni valjda ostanete u ligi i sretno!MortemHz je napisao/la:Prebacite ovog Bebanića u Sarajevo.
1946
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 8 gostiju.