Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muXmania
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muXmania » 31 jul 2010, 02:44

Italia je napisao/la:ja sam rekao da me to ne bi iznenadilo.. a vidio si koju sam je stavio na tabelu.,

mozete do sutra pricati, zna se koji je bio problem Juventusa.. Ranierijva kupovina polovnjaka Poulsen, Tiago, Amuari, Iaquinta.. i losi treneri.. sad je dosla normalna uprava i dobar covjek kao trener.. niko mi ne moze reci da Diego nije bolji od svakog veznjaka Rome, da Chiellini nije bolji od komplet odbrane Rome, da Buffon nije jedan od najboljih golmana na svijetu.. ;)
e sad si stvarno pretjero, Chielini je bolji od štopera rome i jedan od najboljih na svijetu, mada kad je Mex u formi tu je to negdje, Roma ima bolje bekove, Diego je promašaj i sam to znaš, nije za njega Seria A, Pizzaro je za njega madžioničar, da ne pominjem ostale, a Totti je i sa 34 još za sve institucija, ne bih ja baš reko da je juve blizu Rome, mada ni Roma nije zlatna, daleko su svi oni od Intera to je sigurno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 03:02

pu pu pu pu pu pu pu

Chiellini - Mexes?

google :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 jul 2010, 09:51

Juan > kompletna odbrana juventusa
cojk je smooth operator 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jul 2010, 10:07

hihhii sad ce taj operator u penziju,a u nas "djeca" u odbrani,sretno :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 jul 2010, 10:16

koji u horu pjevaju 'kad porastem bicu juan'
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 31 jul 2010, 11:03

slika

Juventusovci,samo da ne zaboravite...izterbljivac stize i ove sezone.. :lol: !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jul 2010, 12:02

Diego i Melo salju tople pozdrave iz Ria :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jul 2010, 12:04

JuveSissoko je napisao/la:Diego i Melo salju tople pozdrave iz Ria :mrgreen:
Uz samba ritmove i gole guzove :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 12:06

Adinjo je napisao/la:
:lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jul 2010, 12:32

Cesare Prandelli objavio širi spisak reprezentativaca koji će sredinom sljedeće sedmice smanjiti na nekih dvadesetak imena. Naravno da je pozvao i Cassana i Balotellia, samo nije mi jasno šta misli sa Ledesmom i Mottom koji osim što nisu talijani nisu ni neki super kvalitetni igrači koji će donijeti neki novi kvalitet u ekipu. Uglavnom najveći mu je problem lijevi bek i naravno pravi centralni vezni.
Portieri: Salvatore Sirigu, Emiliano Viviano, Marco Storari, Antonio Mirante,Federico Marchetti
Difensori: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Luca Antonini, Cristian Zaccardo, Mattia Cassani Alessandro Gamberini, Salvatore Bochetti, Christian Maggio
Centrocampisti: Thiago Motta, Cristian Ledesma, Daniele Gallopa, Andrea Pirlo, Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo, Claudio Marchiso, Simone Pepe, Angelo Palombo
Attaccanti: Alberto Gilardino, Maco Borriello, Giampaolo Pazzini, Anntonio Cassano, Mario Balotelli, Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella, Marco Marchionni, Rafaele Palladino.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 jul 2010, 12:47

Ja mislim da će Fiorentina završiti ispred Napolia
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 jul 2010, 13:02

Ledesma je igrac kojeg je Prandelli za cijelog svog mandata nastojao dovesti u Firencu, nisam ni ja bio pobornik te ideje, ali Prandelliju se ocito svidja kako igra. Valjda ima drzavljanstvo, nemam pojma.

Zaccardo 8-)

Gdje je Amelia :? Joj Misteru.
Support Velez, It's logical! ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 13:47

Portieri: Salvatore Sirigu, Emiliano Viviano, Marco Storari, Antonio Mirante,Federico Marchetti
Difensori: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Luca Antonini, Cristian Zaccardo, Mattia Cassani Alessandro Gamberini, Salvatore Bochetti, Christian Maggio
Centrocampisti: Thiago Motta, Cristian Ledesma, Daniele Gallopa, Andrea Pirlo, Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo, Claudio Marchiso, Simone Pepe, Angelo Palombo
Attaccanti: Alberto Gilardino, Maco Borriello, Giampaolo Pazzini, Anntonio Cassano, Mario Balotelli, Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella, Marco Marchionni, Rafaele Palladino.

jos kad dodate Buffona, i opet dosta Juventina.. bit ce Cezare Juventino opet.. :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jul 2010, 14:56

čuj juventino, pa 5 od 30 a kod lipija 8 od 16, plus što će storari vjerovatno otpasti a možda i pepe, al vidjećemo, uglavnom ovo je tek predpoziv, neznam kako de silvestri nema mjesta ni među 30
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 jul 2010, 15:15

Italia je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
:lol:
zlatna i srebrena kanta :D

edit: ipak diego nije nagradjen ovim prestizom, radi se o tiagu . . jbg znao sam da je neko iz juventusa 8-)
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 31 jul 2010, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jul 2010, 15:16

Dobar sastav ovako na prvi pogled...napad prejak..

sredina isto dobra...valjda ce ovaj thiago motta zaigrat dobar je igrac....bekovi nam trebaju jbg....tu smo najtanji mislim

ovo je na prvi pogled sasvim dobro....imat ce italija opet jaku repku aBd :) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jul 2010, 15:19

zlatna i srebrena kanta :D

edit: ipak diego nije nagradjen ovim prestizom, radi se o tiagu . . jbg znao sam da je neko iz juventusa 8-)
[/quote]

pa et kakav ste tim kad vam kante daju golove,kud ces dalje, :mrgreen:

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 jul 2010, 15:44

kakav ste tek vi kad vam je highlight sezone druga utakmica prvenstva protiv 'takvog tima' :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jul 2010, 16:51

Evil Genius je napisao/la:kakav ste tek vi kad vam je highlight sezone druga utakmica prvenstva protiv 'takvog tima' :D
Ma dobro to sve, al opet vam kante uvaljuju golove :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 22:50

Prema pisanju La Stampe Red Bull zeli preuzeti FC Torino,trenutno Red Bull ima ekipe u New York,Salzburg i Leipzig.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.