FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno svi smo vise ocekivali i ako je pripremna tekma, ali ruku na srce i da smo pobijedili ili izgubili nebitno je, ovo su pripremne tekme. Vidjecemo gdje smo i sta smo krajem Februara kad nastavak prvenstva pocne, jedino je to bitno. Mene je jedino strah sto tradicionalno lose igramo na otvaranju drugog dijela prvenstva (ne mislim samo na prvu tekmu), cak i u sezoni kad smo prvaci bili. Puna podrska Cali i ekipi pa vidjecemo gdje smo i sta smo, naprdjivanje sta bi bilo kad bi bilo ili gdje je vezni i slicno nam ne pije vode, ovako nam je kako nam je.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pokorili smo hercegovinu i neporazeni odlazimo u tursku. sta hocete vise?
Kakav mozak moras biti da prijateljsku utakmicu ,na pocetku priprema,po katastrofalnom terenu,gdje izvrseno 10 izmjena ,gdje su noge teske analiziras,dajes ocjene dobre ili lose i donosis sud kakvi cemo biti.Treba Kodru vratiti on je pobjeđivao na pripremnim
e jesmo je pokorili 

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma hajte molim vas
Preozbiljno shvatate ove pripremne utakmice u Citluku. Velez pravo fina ekipa 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesi svjestan da smo igrali protiv mozda najlosije ekipe u drugoj ligi?ColdDemon je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno da ima strucnjaka koji ocekuju spektakl u drugoj pripremnoj utakmici i neku renesansu fudbala. I jos se daju procjene igre i igraca, neke od njih i jako ruzne i pogrdne. Ne razumijem...
Meni je najbitnija utakmica protiv Viteza, a za pripremne me zaboli neka stvar jer one nisu realno mjerilo, pogotovo ove prve. Pojedinci bi trebalo malo da smire dozivljaje, ponasaju se kao forumske primadone.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako to ne igra nikakvu ulogu i trebali smo mi prikazati bolju igru, oni se su sada malo pojacali tako da nisu najgora ekipa lige, ja bi prije rekao sredina.Evander je napisao/la:Jesi svjestan da smo igrali protiv mozda najlosije ekipe u drugoj ligi?ColdDemon je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno da ima strucnjaka koji ocekuju spektakl u drugoj pripremnoj utakmici i neku renesansu fudbala. I jos se daju procjene igre i igraca, neke od njih i jako ruzne i pogrdne. Ne razumijem...
Meni je najbitnija utakmica protiv Viteza, a za pripremne me zaboli neka stvar jer one nisu realno mjerilo, pogotovo ove prve. Pojedinci bi trebalo malo da smire dozivljaje, ponasaju se kao forumske primadone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo da napomenem da su igraci danas imali full trening prije podne. Zato i ovako slaba predstava.
A ovo vrijedjanje i jadikovanje, ja navikao na preseravanje pojedinaca
Jbg, ovdje se moze svasta reci pod 'nickom'...
100 ljudi 100 cudi
Ne moze se svima ugoditi, a i ne treba nikome ugadjati, nego interes Kluba treba biti ispred svega..jedni bi Saida, drugi ne bi, jedni bi Samira ispred Rustema, sutra ce biti obrnuto, Kova ne valja, a samo se vratio nakon 6 mjeseci itd. itd.
A ovo vrijedjanje i jadikovanje, ja navikao na preseravanje pojedinaca

100 ljudi 100 cudi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
velez iz prosle polusezone i ovaj nemaju dodirne tacke, tenutno mozda najorganizovaniji klub, ili medju 5 njih, uprava je mozda najbogatija u ligi, i oni su u treningu, pa skoro da i nisu imali pauzu, slazem se da je kvalitet vise u nogama FKS, ali ako ostanu ovi ljudi u Velezu i ako se klub nastavi ovako razvijat sigurno ce se boriti za evropu kroz 5 sljedecih godina, poznajem Rahimica i predsjednika im, orjentisani su na mlade igrace koji mogu napredovat i Rahimic ih ubija pripremama i tehnicko taktickim predavanjima, uglavnom pripremna utakmica, koja nema nikakvo znacenje bitno je da nema nikakvih povreda i da Janjos polako uigrava svoj sastav, kao i Rahimic na drugoj strani.Evander je napisao/la:Jesi svjestan da smo igrali protiv mozda najlosije ekipe u drugoj ligi?ColdDemon je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno da ima strucnjaka koji ocekuju spektakl u drugoj pripremnoj utakmici i neku renesansu fudbala. I jos se daju procjene igre i igraca, neke od njih i jako ruzne i pogrdne. Ne razumijem...
Velez 2-1 Olimpik
Velez 1-1 Vitez
Mislim nisu neke ekipe Olimpik ni Vitez ali Velez definitivno nije kanta za nabijanje kao sto to ovdje neki misle. Opet kazem previse ozbiljno shvatate ove pripremne utakmice, pogotov ove u Citluku.
Velez 1-1 Vitez
Mislim nisu neke ekipe Olimpik ni Vitez ali Velez definitivno nije kanta za nabijanje kao sto to ovdje neki misle. Opet kazem previse ozbiljno shvatate ove pripremne utakmice, pogotov ove u Citluku.
Klasična pripremna utakmica, ja ne znam zaista čemu kukanje. Činjenica je da nismo promjenili ni jednog izgrača iz startnih 11 pa je tako i činjenica da mnogo novog ne možemo vidjeti, nemamo od koga. MOžda da je Lelića ubacio u postavu koja je počela. Ali svejedno. Bitno je da se niko nije povrijedio. O prvom poluvremenu ne bih puno, fali ta realizacija,a li i dalje ostajem pri onom mišljenju koje sam napisao negdje na početku tekme, imam osjećaj da nam se izvođenje prekida popravilo. Onaj jedan slobodnjak je, za razliku onih iz prve polusezone ipak bio opasnost po gol protivnika, kao i oni korneri koje je Hebibović izvodio.
Recimo da se Crnkić nije vidio, pa šta, možda u prvom kolu postigne tri gola. U drugom poluvremenu smo, po mom mišljenju, bili malo rastrčaniji. Posebno bih tu opet izdvojio Lelića, zatim Herića kojem mnogo bolje leži ova pozicija veznog nego beka. U drugom je poluvremenu Samir bio dosta zapažen, ali ni to ije mjerilo možda bar u zvaničnoj utakmici ne mogne dobaciti do gola.
I u drugoj utakmici Estonac tanak. Simpatičan deško, sviju nas kupio onom izvedbom na ručku, međutim mi nismo Hayat production nego Fudbalski klub Sarajevo i nama trebaju fudbaleri.
Utakmicu odradili, prvi dio priprema pri kraju. Idemo dalje.
Recimo da se Crnkić nije vidio, pa šta, možda u prvom kolu postigne tri gola. U drugom poluvremenu smo, po mom mišljenju, bili malo rastrčaniji. Posebno bih tu opet izdvojio Lelića, zatim Herića kojem mnogo bolje leži ova pozicija veznog nego beka. U drugom je poluvremenu Samir bio dosta zapažen, ali ni to ije mjerilo možda bar u zvaničnoj utakmici ne mogne dobaciti do gola.
I u drugoj utakmici Estonac tanak. Simpatičan deško, sviju nas kupio onom izvedbom na ručku, međutim mi nismo Hayat production nego Fudbalski klub Sarajevo i nama trebaju fudbaleri.
Utakmicu odradili, prvi dio priprema pri kraju. Idemo dalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znaci ako ja kazem da je taj tvoj cin debilski ja ti nisam rekao da si debilMortemHz je napisao/la:Ne lazi. Okarakterisao sam njegov cin kao mongoloidan, nisam rekao da je on mongoloidan, nauci razliku prvo izmedju te 2 rijeci.Lakoste je napisao/la:Sarajevo kad je osvojilo titulu prije 2 godine izgubilo je od Bosne Visoko u prijateljskoj. Al' kazu niko ne sere a igrace nazivaju invalidima, mongoloidima, ismijavaju nadimak divovi. Smijesno.

btw
31 januar 2015

maj 2015

Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 28 jan 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- HzHercegovac
- Kontakt:
E svašta se načitah na par stranica, j.ebeš ga ako nije lakše Rat i mir provariti nego par naših džematlija.
Pogledao sam drugo poluvrijeme po meni dosta rastrčano s tim da Velež nije kanta za nabijanje to će se vidjeti na proljeće.
Sretno svim našim igračima da pripreme prođu sa što manje povreda.
volim SARAJEVO
Pogledao sam drugo poluvrijeme po meni dosta rastrčano s tim da Velež nije kanta za nabijanje to će se vidjeti na proljeće.
Sretno svim našim igračima da pripreme prođu sa što manje povreda.
volim SARAJEVO
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- Burberry46
- Kontakt:
Je.bo ovu tekmu glupa pripremna nebitno totalno, ali treba uprava omoguciti Cali pojacanja jer iako svi mi gotivimo Calu nije ni on madjionicar. TREBA NAM BAREM DVA KVALITETNA IGRACA i to je jasno ko dan.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo molit boga da zavrsimo 4-ti i nadati se da ce to mjesto voditi u europu. ako se to ne desi, iduce godine igracemo ligu za opstanak. ali dobra vijest u svemu tome je da smo financijski stabilni i najuredjeniji klub smo u drzavi 

Joj ja osip dobijem kada čujem izjavu tipa nadam se da ćemo dati sve od sebe

Šta bi Ješić rekao na ovu cijelu situaciju
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
kup kup kup je nasFoSte95 je napisao/la:Joj ja osip dobijem kada čujem izjavu tipa nadam se da ćemo dati sve od sebe![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892