Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 31 jul 2010, 13:16

ako real ne penzionise raulovu 7, te dadnu je ronaldu, mogu da se stide.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 13:36

Joj jeste smjesni u pm :lol: Ronaldo je triput bolji igrac nego je Raul ikad bio, a njegovo pridonosenje Realu tek slijedi. Sta ste skocili na tu sedmicu, broj ko broj. Imao je Real stotinu velikana u svojoj povijesti i nikad nije penzionisan broj, a imala je i Barcelona pa vjerujem da nisu ni oni nikad penzionisali broj

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 jul 2010, 13:40

Brnjoo je napisao/la:Joj jeste smjesni u pm :lol: Ronaldo je triput bolji igrac nego je Raul ikad bio, a njegovo pridonosenje Realu tek slijedi. Sta ste skocili na tu sedmicu, broj ko broj. Imao je Real stotinu velikana u svojoj povijesti i nikad nije penzionisan broj, a imala je i Barcelona pa vjerujem da nisu ni oni nikad penzionisali broj
Ne znam, dal' da ti se smijem sto si glup, ili da placem jer se ne razumijes u fudbal :roll:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 31 jul 2010, 13:40

Brnjoo je napisao/la:
respo je napisao/la: brnjo djeci kao tebi bi trebalo zabraniti koristiti kompijuter a kamoli surfati internetom i prijavljivati se na forume
Dobro, ja cu traziti da mi obrisu account kad ti naucis pisati. Ebem ti uciteljicu koja ti je bosanski predavala.

I taj tvoj KOMPIJUTER
a da predjes na neki lektorski forum ili da mozda pocnem koristiti racunar?
za tvoju informaciju ja sam daleko stariji od tebe pa sam ucio s-h jezik vidi se da si mlad ajd uci bosanski
ajde dijete ne pametuj
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 13:42

the scouser je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Potpisavši za Real Madrid, Portugalac Cristiano Ronaldo uzeo je i dres s brojem "9". Nije to bio njegov izbor. On je htio "sedmicu" koju je nosio u Manchester Unitedu i portugalskoj reprezentaciji. No taj je dres pripadao legendi kluba, Raulu. Odlaskom Raula sa Santiago Bernabeua dres je ponovno slobodan, a Ronaldo nije čekao niti sekunde. Čim je Raul otišao, Portugalac je zgrabio njegovu "sedmicu".
- Uzet ću taj broj od Raula i sigurno će on biti sretan zbog toga jer smo istog mentaliteta - rekao je Ronaldo.
No potvrde o sreći s druge strane još nema.
Ronaldo je igrajući za United dobio nadima "CR7". Došavši u Real nadimak se promijenio ("RC9"). U Portugalu je pustio dvije marke odjeće, "CR7" i "RC9".
Derpic je jedva cek'o da vam Raul ode,da moze sedmicu uzet' :roll:
I Perez takodjer, a i ja, samo sto sam ja jedva docekao da Raul ode, a ne da Ronaldo uzme sedmicu. Mada je dobro i to, jer promjena broja znaci kupovinu novih dresova koji donose stotine miliona eura, pa se polako rjesavamo duga koji bi nam mogao nastetiti tokom ovih nekoliko godina koje slijede i kad UEFA ima namjeru da malo te klubove sa dugovima spusti na zemlju.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 13:47

1921 je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Joj jeste smjesni u pm :lol: Ronaldo je triput bolji igrac nego je Raul ikad bio, a njegovo pridonosenje Realu tek slijedi. Sta ste skocili na tu sedmicu, broj ko broj. Imao je Real stotinu velikana u svojoj povijesti i nikad nije penzionisan broj, a imala je i Barcelona pa vjerujem da nisu ni oni nikad penzionisali broj
Ne znam, dal' da ti se smijem sto si glup, ili da placem jer se ne razumijes u fudbal :roll:
Ma radi sta god hoces, bitno je da si ti taj koji se razumije u taj nogomet. A ovi sto po forumima i raznim chatovima pricaju kako im je zao sto Raul ode, kako su plakali kad je otisao, bilo je i slucajeva kad su govorili da su djetetu dali ime Raul, pa da prestaju navijati za Real jer su pustili Raula da ode, neka se spuste malo na zemlju i neka se ne prave idioti, jer vecina to nije. Ta prica je za malu djecu i to ostavite za unuke.

Sto se tice "Raulove sedmice" 90% vas je jedva docekalo da on ode pa da napise da ga je Real otjerao i da je Ronaldo jedva docekao da uzme broj sedam.

Isto tako 100% od vas 90% nije upuceno u desavanja unutar kluba i to pise samo da bi, sta ja znam.. necu ni dovrsiti ovu recenicu, ne bi bilo lijepo, slijedio bi 14. ban

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2010, 14:19

Wolverine je napisao/la:ako real ne penzionise raulovu 7, te dadnu je ronaldu, mogu da se stide.
Kolko ja znam u Primeri nije dozvoljeno da se broj na dresu penzionise,tako da Real manje vise nemoze nista tu uraditi nekome ga mora dati :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 14:44

miky_hz je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:ako real ne penzionise raulovu 7, te dadnu je ronaldu, mogu da se stide.
Kolko ja znam u Primeri nije dozvoljeno da se broj na dresu penzionise,tako da Real manje vise nemoze nista tu uraditi nekome ga mora dati :P
Ne znam otkud ti to. Broj je moguce penzionisati, ali mislim da se od prosle godine primjenjuje pravilo da se smiju registrovati samo brojevi od 1 do 25. Naravno, ako nemas 25 igraca mozes ti to penzinosati, ali samo bi budala to uradila.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 14:47

@ Boos - Raul je za Realovu seniorsku momcad debitirao prije nepunih 16 godina...

@ El_7 - Mozda si pogresno shvatio sta je on rekao, ali opet si pogrijesio. Raul je od pocetka svoje seniorske karijere nosi broj 7! Svoj prvi nastup je imao sa brojem 7 na ledjima, a svoj prvi gol je postigao sa brojem 7 na ledjima!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 jul 2010, 14:53

1921 je napisao/la:
a po cemu je Raul bolji od Ronalda, reci mi, ne razumijem se ni ja u fudbal, covjek je tacno rekao, Ronaldo je u svemu bolji od Raula, samo sto je Raul legenda Reala, zabio dosta golova :P, ako bi se za svaku legendu trebalo broj penzionisati, ja ne znam stvarno, onda Ronaldo nebi nosio broj 7 u Manchesteru ni ovi prije njega sto su bile legende, Lampard ode u penziju, penzionisati broj 8, kaamaan, pa ovo je fudbal, sutra neko moze biti veca legenda Reala, nositi broj 7

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 14:56

Quaresma, njima je bitno da pametuju i pisu gluposti. Kao sto rekoh, 90% njih jedva je docekalo da Raul ode pa da te gluposti pisu i 100% od tih 90% nema pojma o desavanjima unutar kluba!

@ El_7 - Imas pravo :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2010, 15:58

Sve uredu što sam pročitao i za ovaj broj nije toliko bitno jedino očekujem od Ronalda da sad daje 200% sa 7 na leđima,ali kad je brnjoo rekao da je Ronaldo bolji igrač nego što je Raul ikad bio prvo sam se 5 minuta smijo pa sam počeo da plačem jednostavno nisam vjerovao da ima neko ko tako misli :roll:
I šta ovi na ss.ba pišu gluposti da hoćemo invalida Amaurija? :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 16:50

Juznjak, kazes da Ronaldo nikad nece biti velik kao Raul? Kako to definiras? Mozda nece biti velik kao Raul po trofejima ili mozda po tome sto je Raul rekorder skoro po svemu u Realu? Pa vjerovatno nece, ali Raul ni blizu nije dobar kao Ronaldo

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 17:02

Eno Ruud zabio RAulovom Schalkeu :D kad se samo sjetim svog starog nicka Van Goal :lol:

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 31 jul 2010, 18:04

Kapiten i legendarni fudbaler Rome Ferančesko Totti ocenio je da je odlaskom Raula Real Madrid izgubio dušu, dok je na račun španskog napadača uputio niz komplimenata.

Frančesko Totti je uz, recimo, Rajana Gigsa, Alesandra Del Pjera, Stivena Džerarda ili Džejmija Karagera jedan od rijetkih preostalih veterana koji tokom karijere nisu menjali grb na dresu.

Dok među mlađim kolegama po Evropi ima momaka koji nagoveštavaju da će po stažu u klubu naslediti pomenute veličine, Totti je primijetio da Real bez legendarne "sedmice" u timu više neće biti isti.

"Čitam ovih dana novine i pratim šta se dešava sa Raulom. Znate, podatak od 741 utakmice i 323 pogotka je nešto što vam zalijepi vilicu za patos. Pored toga što je jedan od najboljih fudbalera koje je Španija ikada dala, Raul je bio i duša Reala koji bez njega više nikada neće biti isti. Uvijek sam mu se divio i za mene je lično velika nepravda što nikada nije dobio Zlatnu loptu. Momaka kao što je Raul nema mnogo u današnjem fudbalu i ja mu od srca želim sve najbolje u Nemačkoj", rekao je Totti koji ima preko 500 mečeva u karijeri u dresu Rome.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 jul 2010, 18:11

Cudno mi je sto Kaka nije dosao. Mislim Pepe, Di Maria i Ronaldo vec treniraju. Ima li on kakvu povredu?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 jul 2010, 18:13

kad bi se Bogdo svi igraci ugledali na Totija takva igracina mogao je birati gdje ce a ostao je vjeran relativno malom klubu u odnoosu na ove zna se koje :)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 31 jul 2010, 18:21

Nail for Real je napisao/la:Cudno mi je sto Kaka nije dosao. Mislim Pepe, Di Maria i Ronaldo vec treniraju. Ima li on kakvu povredu?
Mislim da je Di Maria stigao sam a ne sa Higuainom i Kakom kako je najavljeno. Mozda su cak njih dvojica malo kasnila i sigurno ce se pojaviti na narednom treningu Reala. Nema nikakvu povredu.

Jedini ozljedjeni igrac zasad je Ronaldo

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 31 jul 2010, 18:24

juznjak> je napisao/la:kad bi se Bogdo svi igraci ugledali na Totija takva igracina mogao je birati gdje ce a ostao je vjeran relativno malom klubu u odnoosu na ove zna se koje :)
Pa dobro Roma i nije bas mal klub, al sto kazes, uvjek sam gotivio igrace koji su ostali lojalni svojim navijacima i kojima grb na dresu nesto znaci, kao Totti...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 jul 2010, 18:24

Brnjoo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Cudno mi je sto Kaka nije dosao. Mislim Pepe, Di Maria i Ronaldo vec treniraju. Ima li on kakvu povredu?
Mislim da je Di Maria stigao sam a ne sa Higuainom i Kakom kako je najavljeno. Mozda su cak njih dvojica malo kasnila i sigurno ce se pojaviti na narednom treningu Reala. Nema nikakvu povredu.

Jedini ozljedjeni igrac zasad je Ronaldo
A kad stizu ovi finalisti, 7 jel'?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.