Jeste to je problem ja živim relativno blizu stadiona, i veliki problem je doci na stadion za one koji nemaju prevoz i uz sve to jos platiti kartu i onda poslije utakmice se snalaziti kako se vratiti kući, nije mi drago kada to vidim ali isto kao sto su poceli igrati u vrapcicima, nije mi jasno sto nisu igrali u sjevernom odmah u pocetku i tamo se mogao napraviti stadion tacnije bio je teren kod one sale u zaliku trebali su tu zatemeljat stadion i polako ga nadogradjivatitale07 je napisao/la:Stvar je u tome da velez puno gubi time sto stadion nije u uzem dijelu grada. Evo ti primjer zivio ja u mostaru 3 godine, nisam nikad otisao na tekmu u vrapcice ne zato sto ne pratim nasu ligu, nego jednostavno vrapcici nisu pristupacni kao sto bi to bilo da je stadion kod univerziteta.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ne znam cije je ono polje gdje je napravljena nova skola, al ondje se mogla napravit marakanaMrBean je napisao/la:Jeste to je problem ja živim relativno blizu stadiona, i veliki problem je doci na stadion za one koji nemaju prevoz i uz sve to jos platiti kartu i onda poslije utakmice se snalaziti kako se vratiti kući, nije mi drago kada to vidim ali isto kao sto su poceli igrati u vrapcicima, nije mi jasno sto nisu igrali u sjevernom odmah u pocetku i tamo se mogao napraviti stadion tacnije bio je teren kod one sale u zaliku trebali su tu zatemeljat stadion i polako ga nadogradjivatitale07 je napisao/la:Stvar je u tome da velez puno gubi time sto stadion nije u uzem dijelu grada. Evo ti primjer zivio ja u mostaru 3 godine, nisam nikad otisao na tekmu u vrapcice ne zato sto ne pratim nasu ligu, nego jednostavno vrapcici nisu pristupacni kao sto bi to bilo da je stadion kod univerziteta.
Regulacioni plan Sjeverni Logor, ne mozes praviti stadion bas gdje nekome cejf. Stadio se na planu nalazi na samom sjeveru:tale07 je napisao/la:Ne znam cije je ono polje gdje je napravljena nova skola, al ondje se mogla napravit marakanaal i ovako sve cestitke mostarcima na dosad uradjenom poslu
![]()
![]()
Dzamija u Vrapcicima je teski kic, kao tipa i ona u Sanskom Mostu. Cisto neko nadmetanje, a ne sa iskljucivim prioritetom da sluzi za obavljanje vjerskih obreda. Munare preglomazne i predimenzionirane pogotovo visinom (jedna je i viska), a glavna kupola neproporcijonalna naspram velicini dzamije. Iskreno ne znam odakle ti informacija da je jedna od najljepsih dzamija u Hercegovini. Dzamija u Vrapcicima klasicni primjer vecina dzamija koje su se izgradile nakon rata.MrBean je napisao/la:kao prvo nije to kriterij nego pokazatelj da ako jedno mjesto ima najljepšu džamiju u Hercegovini
Informacija je tačna i zaista dzamija izgkeda prelijepo i nije fino pisati o džamijama da su preglomazne i da je jedna munara viška, to sve samo uljepšava dzamiju a ova Vrapcicka dzamija je shodno potrebama dzemata srazmjerna jer dzemat koji obavlja namaze u toj dzamiji je jedan od, odnosno najmnogoljudniji dzemat u Hercegovini i svakako zasluzuje takvu dzamiju.AnelZ je napisao/la:Regulacioni plan Sjeverni Logor, ne mozes praviti stadion bas gdje nekome cejf. Stadio se na planu nalazi na samom sjeveru:tale07 je napisao/la:Ne znam cije je ono polje gdje je napravljena nova skola, al ondje se mogla napravit marakanaal i ovako sve cestitke mostarcima na dosad uradjenom poslu
![]()
![]()
Dzamija u Vrapcicima je teski kic, kao tipa i ona u Sanskom Mostu. Cisto neko nadmetanje, a ne sa iskljucivim prioritetom da sluzi za obavljanje vjerskih obreda. Munare preglomazne i predimenzionirane pogotovo visinom (jedna je i viska), a glavna kupola neproporcijonalna naspram velicini dzamije. Iskreno ne znam odakle ti informacija da je jedna od najljepsih dzamija u Hercegovini. Dzamija u Vrapcicima klasicni primjer vecina dzamija koje su se izgradile nakon rata.MrBean je napisao/la:kao prvo nije to kriterij nego pokazatelj da ako jedno mjesto ima najljepšu džamiju u Hercegovini
Je li lijepo ili nije pisati o dzamiji da je ruzna nije fakat nesto o cemu se treba pisati na ovoj temi, ali samo da se zna, RUZNA JE, i to nije blasfemija nikakva, dzamija nije sveta, to je gradjevina. Mogli su napraviti lijepu i veliku dzamiju, nije morala biti ruzna kao sto jeste.
Vrapcici jesu selo sada, ko god prodje kroz njih ili pored to vidi, mozemo se mi sad prepucavati brojevima svakakvim, ali to je cinjenica.
Da se vratimo na temu, postoji li nacin da Velez vrati svoj stadion? Tuzba neka ili nesto?
Vrapcici jesu selo sada, ko god prodje kroz njih ili pored to vidi, mozemo se mi sad prepucavati brojevima svakakvim, ali to je cinjenica.
Da se vratimo na temu, postoji li nacin da Velez vrati svoj stadion? Tuzba neka ili nesto?
Postoji. U jednakoj mjeri kao i ona sansa da se Everton vrati na svoj.theKuPuS je napisao/la: Da se vratimo na temu, postoji li nacin da Velez vrati svoj stadion? Tuzba neka ili nesto?
Sto puta prozvakana tema, sto puta netko banovan i opet bi o tome.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Moze se vratiti ,to je politicko pitanje.Ali zbog cega sw vracat na stadion koji je oronuo i na kome ne igras vec 25godina.Vrapcici su trenutno dom FVelez i to ce biti funkcionalan stadion.Stadion u Sjevernim l.ce biti izgradjen ali ce proteci jos puno neretve .Velez nema vremena cekat.Napravice u vrapcicima moderan trening kamo i stadioncic koji uspunjava uefine kriteeije.Prevoz se moze regulisat 4km od grada je smjesna udaljenost.Nekom je i BB daleko zavisno gdje zivi u Mostaru.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Iskreno ne znam dali si ikada u posljednjih par godina bio Pod Bijelim Brijegom !? ocito da nisi, jer Zrinjski svake godine od svojih sredstava ulaze u stadion, svake godine se nesto radi, jedino sto bi trebali jeste da postave sve stolice na komplet tribinu i da sve malo usminkaju i dotjeraju, sve u svemu daleko od toga da je ruina ...konjicanin01 je napisao/la:Moze se vratiti ,to je politicko pitanje.Ali zbog cega sw vracat na stadion koji je oronuo i na kome ne igras vec 25godina.Vrapcici su trenutno dom FVelez i to ce biti funkcionalan stadion.Stadion u Sjevernim l.ce biti izgradjen ali ce proteci jos puno neretve .Velez nema vremena cekat.Napravice u vrapcicima moderan trening kamo i stadioncic koji uspunjava uefine kriteeije.Prevoz se moze regulisat 4km od grada je smjesna udaljenost.Nekom je i BB daleko zavisno gdje zivi u Mostaru.
Sto se tice Veleza njih j*** lokacija Varapcica, sve u svemu ovo sto sada rade jeste put kojim trebaju ici, sami uz pomoc sa strane, ne cekati nikakva velika obecanja i "milione", malo po malo nesto ce se napraviti
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ko hoce nađe nacin,ko nece nađe izgovor.tale07 je napisao/la:Stvar je u tome da velez puno gubi time sto stadion nije u uzem dijelu grada. Evo ti primjer zivio ja u mostaru 3 godine, nisam nikad otisao na tekmu u vrapcice ne zato sto ne pratim nasu ligu, nego jednostavno vrapcici nisu pristupacni kao sto bi to bilo da je stadion kod univerziteta.
.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kasno je sad za stolice gore jer je na pola tribine umetnut krov, između gornjeg i donjeg sektora.
U planu je da se to gore ruši, a uskoro bi trebalo krenuti postavljanje krova na malu, istočnu tribinu.
Hayley <3
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa hiljadu gledalaca s izgovorom svaku tekmu 5000KM manje velezumikel48 je napisao/la:Ko hoce nađe nacin,ko nece nađe izgovor.tale07 je napisao/la:Stvar je u tome da velez puno gubi time sto stadion nije u uzem dijelu grada. Evo ti primjer zivio ja u mostaru 3 godine, nisam nikad otisao na tekmu u vrapcice ne zato sto ne pratim nasu ligu, nego jednostavno vrapcici nisu pristupacni kao sto bi to bilo da je stadion kod univerziteta.
Zasto se onaj stadion u sjevernom logoru do dzamije nije izgradio u Velezov? Savrsena lokacija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
Upravo o tome i govorim. Ti si shvatio poentu svega.
@Rigoletto
Kako si drugar?
Ko moze porediti Vogoscu sa Vrapcicima?
Ovo je sve bolje od boljeg. 
-
konjicanin01
- Kontakt:
Stadion jeste usminkan..al u kompletu ono je propao projekat...kao i kosevo ..ne isplTi se ulagat..u socijalisticki tip stadiona...pola tribine je zaraslo u siblje i koprivu.Taj stadion je jedino mogao napuniti gigantski Velez.Hrasno1921 je napisao/la:Iskreno ne znam dali si ikada u posljednjih par godina bio Pod Bijelim Brijegom !? ocito da nisi, jer Zrinjski svake godine od svojih sredstava ulaze u stadion, svake godine se nesto radi, jedino sto bi trebali jeste da postave sve stolice na komplet tribinu i da sve malo usminkaju i dotjeraju, sve u svemu daleko od toga da je ruina ...konjicanin01 je napisao/la:Moze se vratiti ,to je politicko pitanje.Ali zbog cega sw vracat na stadion koji je oronuo i na kome ne igras vec 25godina.Vrapcici su trenutno dom FVelez i to ce biti funkcionalan stadion.Stadion u Sjevernim l.ce biti izgradjen ali ce proteci jos puno neretve .Velez nema vremena cekat.Napravice u vrapcicima moderan trening kamo i stadioncic koji uspunjava uefine kriteeije.Prevoz se moze regulisat 4km od grada je smjesna udaljenost.Nekom je i BB daleko zavisno gdje zivi u Mostaru.
Sto se tice Veleza njih j*** lokacija Varapcica, sve u svemu ovo sto sada rade jeste put kojim trebaju ici, sami uz pomoc sa strane, ne cekati nikakva velika obecanja i "milione", malo po malo nesto ce se napraviti
ilidza ima 60.000 ljudi ,ne znam kako je porediti sa vrapcicimaMortemHz je napisao/la:Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Slažem se da ne treba porediti Vogošću i Ilidžu sa Vrapcicima, to se jedino moze porediti po tome jer su sva ova mjesta praktično predgrađa, a po broju stanovnika i svemu ostalom suvišno je raspravljati..amstaff je napisao/la:ilidza ima 60.000 ljudi ,ne znam kako je porediti sa vrapcicimaMortemHz je napisao/la:Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
amstaff je napisao/la:ilidza ima 60.000 ljudi ,ne znam kako je porediti sa vrapcicimaMortemHz je napisao/la:Vrapčići su onda nesto slicno k'o sto su nama Vogošća i Ilidža samo sto su ova 2 nasa navedena doooosta veca.
Hajde opet procitajte sta sam napisao, sa razumijevanjem i polako, nije tesko.isx je napisao/la:Ko moze porediti Vogoscu sa Vrapcicima?Ovo je sve bolje od boljeg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.