FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svjesni smo mi da ovdje nema kvaliteta i da ga u neko bliže vrijeme neće ni biti ali ga nemaju ni druge ekipe,ne moraš ti i tebi slični otvarati nikom oči,vidi nas većina u kakvom smo mi kurcu svi ovdje,ljudi su gladni,ti onda očekujes nekog Abramoviča koji će ovdje napraviti novi Celzi,upumpati stotine miliona,plasirati se u neku grupnu fazu i ići igrati domaće utakmice u Sloveniji...Ja lično nemam tu moć da pomognem Sarajevu,osim da ga pratim i bodrim kad god mogu,dok ne umrem...
Iz dana u dan se vidi da je Bekić Amer svoju karijeru u FKS završio. Onoliki pad za godinu dana, nevjerovatno. Pod hitno gurnuti Nedima i Semira, istrpiti ih pa šta Bog da..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puci ce stream protiv Ashkenta 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Momak nije uvezao tri utakmice da odigra ne pamti, na osnovu cega da daje golove?hilmo je napisao/la:Iz dana u dan se vidi da je Bekić Amer svoju karijeru u FKS završio. Onoliki pad za godinu dana, nevjerovatno. Pod hitno gurnuti Nedima i Semira, istrpiti ih pa šta Bog da..
BitiSrcemVezan je napisao/la:hilmo trola

Eeee i ja bih volio da je tako, žao mi tebe i mog druga @sabinha, ali ako baš izgubim nadu i za Samira, odmah ću to napisati. Ovako još pokazuje znake života, pitanje je sammo hoće li preživjeti.
Ali Amer

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sto mislis stoSarajlijica1946 je napisao/la:Momak nije uvezao tri utakmice da odigra ne pamti, na osnovu cega da daje golove?hilmo je napisao/la:Iz dana u dan se vidi da je Bekić Amer svoju karijeru u FKS završio. Onoliki pad za godinu dana, nevjerovatno. Pod hitno gurnuti Nedima i Semira, istrpiti ih pa šta Bog da..

- TobeYarabi
- Kontakt:
radovac je danas iznenadio i bio jedan od boljih na terenu. u svakom slucaju puno bolji od hrustema
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta ja znam sto, svaki trener ima svoje zamisli. Amer je momak koji nikad nije bio bezobrazn u bordo dresu, za to mu vjecno hvala
I kad mu je islo, i sad kad ne ide.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
mislim da je marko pogodio stativu, ako uopšte mislimo na istu situacijuhilmo je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:hilmo trola![]()
Eeee i ja bih volio da je tako, žao mi tebe i mog druga @sabinha, ali ako baš izgubim nadu i za Samira, odmah ću to napisati. Ovako još pokazuje znake života, pitanje je sammo hoće li preživjeti.
Ali Amer, ne znam, jel ono on danas stativu pogodi?
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakve ovaj neistine piše.Ja ne znam sta je cilj i sta se hranis se sa ovim neistinama.Evander je napisao/la:Ma zaboli me za ban. I onako ne vidim previse inteligentnih sugovornika ovdje. Samo blejavci koji ne vide dalje od nosa i koji nisu sposobni uci u diskusiju.PitarBordo je napisao/la:Morta, ne pratiš ti moj rad haman.
Sad će Evander dobiti ban jer je odgovorio liku koji kaže da ga treba macolom u glavu.
Mene samo zanima stanje Saidovog koljena. Nešto mi nije mnogo obećavajuće što je nakon Brotnja odvojeno trenirao i danas ovo...
Navijac si samo ako zmuris i pricas da je sve med i mlijeko i ako ne pricas o onome sto i slijepac vidi.
Ono super nam je sve, fakat mi nije jasno cim raja nije zadovoljna.
Ranije nisam zelio da pisem o tome. Raspitajte se za plate i koliko kasne. Raspitajte se zasto smo u decembru de dodatno zaduzili da se igrscima isplate plate. Zao mi je sto Duske nema, jer on zna sigurno o ovome. Tan nas je spasio u odredjenom trenutku, ali on ce biti grobar naseg kluba.
Klub nema prebijene pare!!!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Pa valjda, kada je god dobio priliku nije pokazao ništa čime bi stručnom štabu dao do znanja da na njega mogu računati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta ja znam sto, svaki trener ima svoje zamisli. Amer je momak koji nikad nije bio bezobrazn u bordo dresu, za to mu vjecno hvalaI kad mu je islo, i sad kad ne ide.
A to da je momak 1/1 to stoji. Baš i danas se mogla vidjeti želja kod njega da pokaže, recimo i to da mu ni taj kombinovani sastav našeg tima nije išao na ruku. Meni ga je žao, iskreno.
@bsv
Mislim da je to ta situacija.
Radovac, kao što sam rekao, pokazuje znake života. Važno je pitanje kako to SŠ vidi i s kim će ga upariti na sredini. Neko je ranije pominjao i Nemanju, hmm, da Bog da.TobeYarabi je napisao/la:radovac je danas iznenadio i bio jedan od boljih na terenu. u svakom slucaju puno bolji od hrustema
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Amer bar trci, vrsi neki presing pokusava nesto kad nece golovi za to ga i cijenim. Nema kurcobolje, to setkanje po terenu ne mogu nikako. Vratit ce se mu se to golovima ubrzo 

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ali ako se Ahemtovic povrijedi ostajemo samo na Bekicu koji je dugo,ali bas dugo izvan forme i na Nedimu. A Nedim za početak treba da igra 30-tak minuta ili čak čitavo poluvrijeme, ali rezultati ne smiju ispaštati na tome kako bi Nedim igrao cijelu utakmicu. Vremenom i nakon 15-20 utakmica nadam se da ce biti spreman za konstantno igranje cijelih utakmica i dominaciju nad protivnicima kako to radi i u juniorskom fudbalu.aleksandar_veliki je napisao/la:Treba ga se i istrpiti. Ako ga ne istrpite svi zajedno, navijaci, treneri i klub, vjeruj da nece biti za seniorskog fudbala. Kad kazem istpriti mislim da ga treba gurnuti u vatru, pruzati mu priliku svaku utakmicu.BosnianKingdom je napisao/la:Treba Nedima isprobati i vidjeti može li se boriti u seniorskom fudbalu, ako ne bude išlo onda pod hitno naći nekog napadača, jer u Bekica imam toliko nepovjerenje.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
kada sam vidio kako teren izgleda odmah sam prestao gledati,nekako ne mogu da vjerujem da se anđušiću daje šansa pa bila to i prijateljska,pa taj frajer ni za leotara nije
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Sami smo se doveli u ovu situaciju da strahujemo
da se Nedim na vrijeme poceo prikljucivati prvom timu (od pocetka sezone ili mozda kraj prosle kad su sve us.rali)
sad bi definitivno imali stabilnu zamjenu
da se Nedim na vrijeme poceo prikljucivati prvom timu (od pocetka sezone ili mozda kraj prosle kad su sve us.rali)
sad bi definitivno imali stabilnu zamjenu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:kada sam vidio kako teren izgleda odmah sam prestao gledati,nekako ne mogu da vjerujem da se anđušiću daje šansa pa bila to i prijateljska,pa taj frajer ni za leotara nije
VVVBK

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- hzzavidovici
- Kontakt:
Nakon što se malo slegla utakmica da i ja kažem neku. Prvih 20 min standardno ali bez prave šanse, upućuje me na to da fali 10. Zijo je rekao da traže takvog igrača. Do kraja poluvremena katastrofa, Duljević i Crnkić ništa. Dulju je uštopao igrač iz naše akademije koji je sada u Veležu. Ne znam da li ste primijetili ali svaka akcija Veleža počinjala je od njega, Armin Avdić je u pitanju. Drugo poluvrijeme malo mi je stream stekao pa nemam neki utisak, Radovac je tražio loptu i igru, Herić dosta grešaka u kontroli lopte, Anđušić i Lelić dosta zuje ali meda slabo daju. Zašto Balić i Said nisu igrali?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, Hardzavi, johntravolta123, napoleon72, nedimmmm1337 i 40 gostiju.