HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Krilni centri kriminalni, tu su nas i dobili.
10 razlike Mocnik dva bacanja promasi, onda Karacic se umisli da je Jordan... E jbm ti sricu ovaku nasu... Sve pobjede do kraja nas vode u ligu za prvaka...
E mayku mu yebem vise, jel moguce ovako izgubiti, cijelu **** utakmicu vodimo i na kraju pusiona
Ne otisao vise na gostovanje u Mostar, svaki put se ko posran vracam kuci
Ne otisao vise na gostovanje u Mostar, svaki put se ko posran vracam kuci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jesmo nesretni protiv cigana ove sezone... Ali neka morali su i oni jedne sezone bit bolji od nas, ovo im je ona 1, iducih 100 ce opet bit iza nas...
Al u prvom dijelu sezone otvorimo dobro, skupi se dosta ljudi i onda od njih izgubimo i sve se preokrene... Bojim se da nam se to opet ne dogodi... Protiv Bosnjaka je bilo oko 800 ljudi, nadam se da ce se ta brojka povecat jer liga 6 jos nije nemoguca
Al u prvom dijelu sezone otvorimo dobro, skupi se dosta ljudi i onda od njih izgubimo i sve se preokrene... Bojim se da nam se to opet ne dogodi... Protiv Bosnjaka je bilo oko 800 ljudi, nadam se da ce se ta brojka povecat jer liga 6 jos nije nemoguca
Nije nemoguća al realno je da je nećemo izboriti. Previše kikseva bezveznih smo imali. Gubili dobivene utakmice itd itdsb1996 je napisao/la:Jesmo nesretni protiv cigana ove sezone... Ali neka morali su i oni jedne sezone bit bolji od nas, ovo im je ona 1, iducih 100 ce opet bit iza nas...
Al možda je to cijena ovako mlade ekipe

Odlican dan mora se priznati, Siroki izgubio dobivenu utakmicu, Hrvatska izgubila dobivenu utakmicu
Mislim da smo ovim danasnjim porazom potpisali Ligu za ostanak, kasno su dovedena pojacanja, lutalo se kroz cijelu sezonu i na kraju cemo platiti za to...
Velik broj nasih danas dole, atmosfera dosta dobra do iskljucenja onog klosara... Ali isto tako mislim da nije uredu onakve stvari govoriti, cuo sam neke povike cigani... Ona jedna grupa je dobro prosla na kraju, sto nisu dobili batine, a bili su blizu toga... Ljudi mi smo bili gosti danas, tako se treba i ponasati. Kosarka je gospodski sport

Mislim da smo ovim danasnjim porazom potpisali Ligu za ostanak, kasno su dovedena pojacanja, lutalo se kroz cijelu sezonu i na kraju cemo platiti za to...
Velik broj nasih danas dole, atmosfera dosta dobra do iskljucenja onog klosara... Ali isto tako mislim da nije uredu onakve stvari govoriti, cuo sam neke povike cigani... Ona jedna grupa je dobro prosla na kraju, sto nisu dobili batine, a bili su blizu toga... Ljudi mi smo bili gosti danas, tako se treba i ponasati. Kosarka je gospodski sport

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakvo je stanje za nas do kraja
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nisam bio doli, i ne znam kako je se ponasalo. Ali savjetujem da se ponasamo kao i oni vamo... Mislim da to ne predstavlja nikome problem, ako mogu oni zasto nebi i mi?
...
Još nisam došao sebi od utakmice. Ovo je nevjerojatno što smo mi danas izgubili i mislim da je najveća greška ipak trenerova. Gdje je i što je radio Peršić zadnjih 12 minuta i zašto ništa ? Ako je on najiskusniji igrač vanjske linije sa poenima u rukama i smirenošću zašto je bio na klupi. Ko je dao Karačiću ovlasti da onako šutne one dvije lopte ? Zašto nemamo nijedne suvisle akcije u napadu i zašto preuzimamo pik igru sa Kaštropilom na poziciji 5 ? Nisu oni na sreću dobili nego smo im mi poklonili utakmicu tj. naš trener.
Postalo je frustrirajuće već igrati protiv mostaraca. Ove godine 0-3 protiv Zrinjskog, lani 0-2 protiv Studenta. Dokle više ?
Postalo je frustrirajuće već igrati protiv mostaraca. Ove godine 0-3 protiv Zrinjskog, lani 0-2 protiv Studenta. Dokle više ?
Niko se na njih nije obaziro do onda do kad je oni majmun iskljucen, onda oko one situacije, sta su mi nasi sinoc s izgubljenom utak uradili vise se i ne sjecam, je netko od nasih nesto dobacio ciganE i ovi su se nalozili, nepotrebno je to receno, ali volio bi da nas je jos vise bilo dole na onom istom mjestu...Android je napisao/la:Odlican dan mora se priznati, Siroki izgubio dobivenu utakmicu, Hrvatska izgubila dobivenu utakmicu![]()
I za sezonu nemam sta rec nego jesmo nesritni, Bože moj jesmo nesritni...
A Kara ti se spusti na zemlju jer daleko si jos od igraca... Tupane...
Mislim da je šugavac svrsio nakon utakmice...
Propuštena fina prilika da se napadne liga za prvaka. Svi glavni konkurenti izgubili, Sloboda, Kakanj, Mladost. Samo da smo mi pobjedili. Ovako idemo u ligu za ostanak i ne prenosimo tri pobjede, protiv Slobode i duplu protiv Kaknja.
Još ništa nije gotovo... Ni Kakanj ni Sparsi nemaju lagan raspored... Mladost i Leotar nam dolaze na Pecaru, uz Bosnu, idemo u goste Gradjanskom koji je zadnji na tabeli i Sparsima... Pobjedimo li Mladost, pobjeda u Skenderiji nam moze donijeti ligu za prvaka, a znam da smo kvalitetni(pogotovo sa Persom) ih dobiti i gore 15 razlike...Castro59 je napisao/la:Propuštena fina prilika da se napadne liga za prvaka. Svi glavni konkurenti izgubili, Sloboda, Kakanj, Mladost. Samo da smo mi pobjedili. Ovako idemo u ligu za ostanak i ne prenosimo tri pobjede, protiv Slobode i duplu protiv Kaknja.
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Zadnju utakmicu smo izgubili baš na gluposti. Umjesto da smiriš igru i da trener stavi Perišića koji ima iskustva i može riješiti stvari, on dopušta Kari onakve nerezonske pokušaje za tricu. Al ajde nema veze što je tu je, iduću sezonu ako se želi nešto ozbiljno , ako se već mijenja uprava treba odmah u startu pripremiti sve od pojačanja do zacrtanih ciljeva . Ok sad smo imali tih dugova i nekih turbulencija al od iduće sezone treba napraviti neki dugoročniji plan ako se mislimo vraćati u ABA Ligu. Jednostavno bez regionalnog takmičenja nema ni sponzora ni pune dvorane. Široki je zaslužio igrati regionalnu ligu i nadam se da će nova uprava to prepoznati i pokrenuti stvari na bolje. Ova sezona kako god završi biće dobra jer realno bolje nije ni mogla kako smo dovodili igrače i trenere dobro smo i ovaj rezultat ostvarili!
Znoj štedi krv!
Trener kuka da mu treba iskusan igrač na vanjsku poziciju, uprava mu ga dovede a on ga zaboravi na klupi zadnjih 12 minuta.
Castro59 je napisao/la:Trener kuka da mu treba iskusan igrač na vanjsku poziciju, uprava mu ga dovede a on ga zaboravi na klupi zadnjih 12 minuta.
Ma da smo pogodili ona dva bacamja kada je klosar iskljucen nebi sada o ovoj temi pricali... Vuskovic je poznat po tome da ce mu prva petorka igrat 30-35 min, ubacit ce on Persica, polako tek mu je to bila prva utakmica...
Nadam se da cemo za subotu svak povuci sa sobom sto vise ljudi jer pobjedit jednostavno moramo a momci daju 500% kada su na terenu
Eto koliki su oni dole cigani i klošari, netko je od njihovih napao Karačića u tunelu...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma nije po meni važno hoćemo li ući u Ligu 6, svakako tamo ne bi bili neki faktor. Nek se ekipa sredi i konsolidira za dogodine
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.