bistrikboy je napisao/la:drop je napisao/la:herbion je napisao/la:Boli njih za probleme Sarajeva,Zelje a pogotovo Olimpika.Samo poznaju silu.Nazalost Gracic nije dobio podrsku nijednog kluba i sigurno ce se igrati tekma ali obaveze ce ostati kako za ove klubove tako i za sve druge sportove u Sarajevu.Probali smo ali ne jebu nas ni 2 %.

A problemi ce se riješiti odmah, sami od sebe tako što ce se zabraniti gledaocima pristup tribinama.
Ma mudar si pravo

Ova prica oko zakona o javnom okupljanju vrijeđa moju inteligenciju.Kao sto znamo prije dvije godine su kantonalne vlasti pocele sa uklanjanjem svih bilboarda koji su ilegalno postavljeni,naravno vecinu njih je postavio sadasnji predsjednik Olimpika,sav ovaj krkanluk je obicna osveta vlastima 2 mjeseca pred izbore,sva druga prica oko placanja osiguranja,eventualnog huliganizma,neisplativosti itd. je presmjesna,covjek se inati sa vlastima i sa ljudima iz Želje,nikakve druge filozofije tu nema.
Ma nek se inati kome hoce ali navijacima Želje ne može, pa nisu mu željovci skinuli bilboarde.
Ja,ti i ostali željovci hocemo da uredno platimo kartu i da gledamo svoj klub kao i svaki obican navijac u svijetu

jel to nešto previše tražimo?? ne zanimaju me njegovi inati,njegove kalkulacija - to je njegov problem i neka se bori sa tim problemima...ALI,on te svoje probleme ne može i smije prebijati preko leđa navijaca koji nemaju nikakve veze sa tim sranjima...ne može mi uskratiti da gledam svoj klub samo zato što ga je neko izlevatio za njegove bilboarde ili što mu racunica ne odgovora ili nešto trece.
Na kraju krajeva, šta nas obicne navijace zanimaju njegovi talovi,inati,proracuni?? to nije naša stvar uopšte.
Necu da razmišljam o tome niti interesuju njegovi problemi

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja