Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli
"Ybt pa i on bolje govori engleski od mene!"

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemo srat, parla ga RafaDANTES je napisao/la:Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli

Hvala sto si ga rodila
Rafa prica engleski extra. Ali onaj riza fakat kako prica! Oplakah!DANTES je napisao/la:Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli

Kad svakome daju mikrofon!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Najveci ikad.. Djed pokazao kako se igra ova igra!
Molio bih samo svoje Fedovce da ostanemo dostojni i dosljedni sebi nakon ovog nevjerovatnog uspjeha, nema potreba za bilo kakvim provokacijama, pricama i jeftinim fazonima. Vrlo lahko je moglo biti drugacije, isto kao i 2008. na WB-u, isto kao i 2009. na ovom istom turniru, samo sto smo godinama od svih trpjeli sve i svasta zbog tih poraza. Placljivko se evo vratio i pokazao svima ko je i sta je.
Svaka cast Rafi, sta reci za njega osim onoga sto na terenu vec godinama pokazuje.
Svaka cast Rafi, sta reci za njega osim onoga sto na terenu vec godinama pokazuje.
Potpis!Federer17 je napisao/la:Molio bih samo svoje Fedovce da ostanemo dostojni i dosljedni sebi nakon ovog nevjerovatnog uspjeha, nema potreba za bilo kakvim provokacijama, pricama i jeftinim fazonima. Vrlo lahko je moglo biti drugacije, isto kao i 2008. na WB-u, isto kao i 2009. na ovom istom turniru, samo sto smo godinama od svih trpjeli sve i svasta zbog tih poraza. Placljivko se evo vratio i pokazao svima ko je i sta je.
Ma u penziju treba, i to 2012. Ne znam šta traži ovdje više
Bravo veličino, zaslužio si ovo.

Bravo veličino, zaslužio si ovo.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHABABABAHAHAHHAHAHAHAHAHABAHAHABAHABAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
AAAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
95-5 za nadalaaaa
65-35 ZA NADALAA
BAABUKAAAAAAAAAAAAA
AAAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
95-5 za nadalaaaa
65-35 ZA NADALAA
BAABUKAAAAAAAAAAAAA
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Zatisje sad, sta bi, babukovine haman slave, a Rafatardovi na oporavku?! 

Coronados de gloria vivamos,
Rafa izmislio engleski za njega, kakva je ovo taraba od lika.DANTES je napisao/la:Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli
Znaci finale nula, cista nula a bejagi 5 setova 
Nikad nisam gledao gore finale a vjerovatno i posljednje koje sam pratio i radovao se finalu.
Navijao sam za Nadala, ali danas nije bio ni blizu onog Nadala kao protiv Dimitrova.
Federeru svaka cast stigao konacno do 18-GS pa nek ide i do 20tog GS ako moze!!! Iako mu zamjerim medicinske time out danas i protiv Wawrinke al ima pravo na to.
Sve u svemu tenis zbogom valja meni rintati sad oko peci i luga
Nama "budalama"'ostaje ovako da se raspravljamo dok drugi tamo zarađuju milione a mi se jos nerviramo
hahah 
Pozdrav svima, uzivajte
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikad nisam gledao gore finale a vjerovatno i posljednje koje sam pratio i radovao se finalu.
Navijao sam za Nadala, ali danas nije bio ni blizu onog Nadala kao protiv Dimitrova.
Federeru svaka cast stigao konacno do 18-GS pa nek ide i do 20tog GS ako moze!!! Iako mu zamjerim medicinske time out danas i protiv Wawrinke al ima pravo na to.
Sve u svemu tenis zbogom valja meni rintati sad oko peci i luga

Nama "budalama"'ostaje ovako da se raspravljamo dok drugi tamo zarađuju milione a mi se jos nerviramo

Pozdrav svima, uzivajte

Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitke legendo! Nevjerovatna pobjeda i to nakon pet setova što iskreno, nisam očekivao. Kakav meč su nam priredili
.
Naravno, svaka čast i Nadalu za svu hrabrost i dobru igru, vratio se na scenu. Dvije ikone tenisa!

Naravno, svaka čast i Nadalu za svu hrabrost i dobru igru, vratio se na scenu. Dvije ikone tenisa!
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Evo na grbavici citav shopping slavi titulu najveceg, ugasena muzika,tisina i govor Najveceg !
Jos jednom pokazao od cega su gradjeni sampioni.
Jos jednom pokazao od cega su gradjeni sampioni.
Kakva slika na kraju sa Nadalom,Rogerom i Laverom
Sjajan mec iako sa mnogo oscilacija sa obje strane.Ipak smo uspjeli vidjet kroz ove dvije sedmice da ova dvojica dosta fale tenisu i da ih niko nikada nece moc zamijenit.Samo se nadam da ce obojica ostat zdravi u narednom periodu pa da gledamo jos meceva izmedju njih dvojice,a i njih dvojice sa Novakom i Andyem.

još čovjek živi u auatraliji. direktor za to tržištevedoz je napisao/la:Rafa izmislio engleski za njega, kakva je ovo taraba od lika.DANTES je napisao/la:Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Valjda nece veceras doppelpack bit u tvoju korist.darker10 je napisao/la:Kakva slika na kraju sa Nadalom,Rogerom i LaveromSjajan mec iako sa mnogo oscilacija sa obje strane.Ipak smo uspjeli vidjet kroz ove dvije sedmice da ova dvojica dosta fale tenisu i da ih niko nikada nece moc zamijenit.Samo se nadam da ce obojica ostat zdravi u narednom periodu pa da gledamo jos meceva izmedju njih dvojice,a i njih dvojice sa Novakom i Andyem.

Cestitam.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dovede slika Federera i Nadala na kraju do suza.
Svaka čast!
Svaka čast!
Ma.. Dobar je kakav je bio. Ali i dalje je ko ona služavka iz Devious MaidsremA1 je napisao/la:Nemo srat, parla ga RafaDANTES je napisao/la:Nadal sluša govor ovog šefa KIA i misli

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.