Onda OK,jbg tvoja je zadnjamajestic24 je napisao/la:Pare nisu problem...para nema.Prika je napisao/la:http://www.peoplestring.com/register/signup.php
Imal neko iskustva s ovim sajtom,imal kakvih paraili je samo navlakusa.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
shollymov patch, skunuo sam ga sa pes serbia, ali trenutno je ta stranica zatvorena cini mi se. dodaje novo sve, znaci novi timovi, stadioni, dresovi...majestic24 je napisao/la:kakav patch?? objasniWolverine je napisao/la:igram ja. imam dobar aktuelni option file, ali za shollymov patch.majestic24 je napisao/la:Ko igra PES6?? Treba mi dobar option file
a ima li iko budan, ko da je 12 sati
ajmo ljencine, na noge 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ja ustao prije prvih pijetlovaCeMa je napisao/la:a ima li iko budan, ko da je 12 satiajmo ljencine, na noge
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma i ja sam ustao oko 7:15, mislim da mi je to licni rekordharry_90 je napisao/la:Ja ustao prije prvih pijetlovaCeMa je napisao/la:a ima li iko budan, ko da je 12 satiajmo ljencine, na noge
kud sam sinoc bio na momackoj,rodjak se danas zeni,ustao sam nikakav .
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
kisa
veceras na rastok lagano edo maajka
veceras na rastok lagano edo maajka
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Neka malo kiše,da ohladi ove lude glave,koji ne žele navijače Želje!
"N.Gracić je p....,izvinite što psujem,
ali ja samo kažem onako kako čujem,
jer ako oni lažu mene i ja lažem Vas"!
Đole Balašević
"N.Gracić je p....,izvinite što psujem,
ali ja samo kažem onako kako čujem,
jer ako oni lažu mene i ja lažem Vas"!
Đole Balašević
Joj danas dana,lose vreme napolju pravo,ja i rodjak isprateli ove ostale iz kuce na neku svadbu a ja i on se zavalili u krevete imamo u frizderu nekakvih sokova,piva,a u pripremi za peci pizze.
I onda pocinje fiesta
14:00-formula(BHT)
15:00Celtic-Lyon(AS 4)
16:45 HSV-Schalke(AS 3)
17:20 Arsenal-Milan (AS4)
18:45 Bayern-Koeln (AS 3)
I onda pocinje fiesta
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bavaraccccc
- Kontakt:
volim ja sto pada,dobra je kisa,veceras susreti prijateljstva,folklor,gluposti,bice bezze bayern koln pola igraca nema,
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
usto prije 20 min. sinoc bio do 3-4 sata, jbt, kako je lijepo, jos bih se izlezavao u krevetu 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mogu samo formule sigurno . Ovo ostalo ako nadjemDevil je napisao/la:Joj danas dana,lose vreme napolju pravo,ja i rodjak isprateli ove ostale iz kuce na neku svadbu a ja i on se zavalili u krevete imamo u frizderu nekakvih sokova,piva,a u pripremi za peci pizze.![]()
I onda pocinje fiesta![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- RagazziDelSud
- Kontakt:
sada dorčkuj!!!Emir_ZENICA je napisao/la:Evo ja tek sad ustao
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- King Kenny
- Kontakt:
ne dao Bog da se na ovako sta naleti
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ja sad pregledah ovaj "Srpski film", al bolje da ga nisam ni gledo
jes da je gluma odlicna i visokobudzetni je film, al ima gadosti i brutalnosti za nepovjerovat za nase filmove
jes da je gluma odlicna i visokobudzetni je film, al ima gadosti i brutalnosti za nepovjerovat za nase filmove
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kao neka nova dimenzija strave i uzasa, ne znam na sta se tacno ciljalonevjernik je napisao/la:ja sad pregledah ovaj "Srpski film", al bolje da ga nisam ni gledo![]()
Support Velez, It's logical! ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma joj,samo kahva pomazeRagazziDelSud je napisao/la: sada dorčkuj!!!ili popij kahvu(kavu)
A C A B !
Šta je obo AS4 I AS3 i gdje gledašbavarian_bk je napisao/la:Mogu samo formule sigurno . Ovo ostalo ako nadjemDevil je napisao/la:Joj danas dana,lose vreme napolju pravo,ja i rodjak isprateli ove ostale iz kuce na neku svadbu a ja i on se zavalili u krevete imamo u frizderu nekakvih sokova,piva,a u pripremi za peci pizze.![]()
I onda pocinje fiesta![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Arena sport 1,2,3,4 mada je mi nemamo samo u srbiji je prikazuju ja mislim
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arnelv52, feniksptica i 10 gostiju.