Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Moraju kinezi uletiti i u Milan, drugacije se nece vratiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Taj lik je neznalica i ne znam kako se ne stidi pisat takve postove. Nema potrebe citirat vise tog lika osim ako ga ne zelis ismijat.jelle je napisao/la:Vise ne kuka na sudije....sad kuka sto protivnik spusta gace....a i ove sampdorije kako nije stid ne spustit gace superromiVelaHavle je napisao/la:Cekaj da napise joj jedan post u stilu navijaca Rome pa da legnem..kuknjava kuknjava
Meni je zanimljiv....ala onaj Policeman 
Daj brate ovo je poraz Spalettija jer mu igra mrtvi Vermalen.Prije par dana istu ovu ekipu zgazis 4:0 i sad nesto mjenjas pokusavas.De Rossi,Vermalen i Luciano krivci za poraz i kraj price.Mani me sudija i tih prica.macahz je napisao/la:A svakako oštetio nas je sudija direktno za dva gola, kad me vec prozivte, a nisam htio o tome da pišem.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ne može vas vise ni gurati, ofirno bi bilomacahz je napisao/la:A svakako oštetio nas je sudija direktno za dva gola, kad me vec prozivte, a nisam htio o tome da pišem.
Zelim sve najbolje Romi u nastvku prvenstva i da uspiju sacuvati pozicije LP. Realno, Inter i Napoli igraju odlicno sto moze biti problem za romaniste.
btw. Prognoza do kraja prvenstva. Juve ,Napoli, Inter/ roma
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Januar vjecito koban za Romu. Na kraju gube i drugo mjesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako sam i rekao, Roma će kiksat i Napoli pobjedom vcrs dolazi na 2.mjesto
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Bio je jedan tip, Juventino isto pa je sklapao recenice k'o policajac i ovaj romanista. Hvala im sto postoje ^^
Totti je bolji dok hoda, nego Perotti i Bruno Peres kad trče, danas je pokazao opet da je klasa.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Postavim fino lijepo dokaze a on ignorise postIlCapitano je napisao/la:Roma bi nekom pričala o skidanju gaća
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
zalosno, ali istinito.coelho41 je napisao/la:Totti je bolji dok hoda, nego Perotti i Bruno Peres kad trče, danas je pokazao opet da je klasa.
Re: RE: Re: Serie A
Neka te forumintelektualac, šampion u presipanju iz šupljeg u prazno. A koliko si interesantan govori to da nisam znao da postojiš, sad kad si me prozvao, prvo sam mislio da je neki kom sa YouTube-aVelaHavle je napisao/la:Bio je jedan tip, Juventino isto pa je sklapao recenice k'o policajac i ovaj romanista. Hvala im sto postoje ^^
Roma i scudetto..Samo zbog Dzeke bi volio da osvoje al nema od toga nista. U ovakmim utakmicama se dobija titula. A nek sad spletti ostavlja manolasa na klupi i nek mu igra mrtvi vermalen..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Re: RE: Re: Serie A
Mnogi intelektualci su se proslavili nakon smrti, mozda i ja. Trebas shvatit da pises nebuloze, jednostavno glupe recenice sastavljas da bi sa bilo kim usao u ozbiljan razgovor.macahz je napisao/la:Neka te forumintelektualac, šampion u presipanju iz šupljeg u prazno. A koliko si interesantan govori to da nisam znao da postojiš, sad kad si me prozvao, prvo sam mislio da je neki kom sa YouTube-aVelaHavle je napisao/la:Bio je jedan tip, Juventino isto pa je sklapao recenice k'o policajac i ovaj romanista. Hvala im sto postoje ^^
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovaj Juve kad bi prodao pola tima opet bi bili prvaci radi mentaliteta ovo ostalo TRAHANA 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Juventini :salut:

Tekma odradjena Sa pola snage. Cestitke momcima na odradjenom poslu treba popraviti efikasnost jer sad stvaramo vise prilika za go. Mandjo je na teskim drogama ima Li iko njegovu statist.koloko je pretrcao.
Cestitke I alegriju na formaciji napokon da se uziva u igri I borbenosti
Cestitke I alegriju na formaciji napokon da se uziva u igri I borbenosti
Vatra
Ajde Palermo,,
Uh bi nam godilo 
Nestorovski opet 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neće u gol Napoliju, puno promašaja
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.