FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Handzic je klasa za ovu ligu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda je Bekić bas visak a ni Nedim nece dobiti neku sansu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja bi zabranio svakom ko se preziva tako da udje u klub, sve i jedan koka-mozak-mahalciMortemHz je napisao/la:Koliko bi voljeli vidjeti ovog Handžića? Nesto sumnjam da ce iko jos dolaziti ali eto.
Taj nije klasa ni u svojoj mahaliamorovski je napisao/la:Handzic je klasa za ovu ligu.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 29 jan 2017, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vezni.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Igrao je u Rusiji standardno,davo golove,ali pitanje je da li se uklapa u Calinu taktiku jer je Ahmet isti tip igraca a ima Amer tu ali je nase dijete a to je plus lod Calejer mu je to bitna stavka a igrao je za ogromne pare u Rusiji a i u rijeci je imo veliku platu e sad kako bi se dogovorili pitanje je,ali bi njemu ja mislim najbolje bilo da dođe kod nas ,vidjecemo bas me zanima gdje ce
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Handzici familijarno nisu dobri u glavu.
![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Disi...MACMUDAN je napisao/la:Igrao je u Rusiji standardno,davo golove,ali pitanje je da li se uklapa u Calinu taktiku jer je Ahmet isti tip igraca a ima Amer tu ali je nase dijete a to je plus lod Calejer mu je to bitna stavka a igrao je za ogromne pare u Rusiji a i u rijeci je imo veliku platu e sad kako bi se dogovorili pitanje je,ali bi njemu ja mislim najbolje bilo da dođe kod nas ,vidjecemo bas me zanima gdje ce
Kod nas nece vise nikad

NikadMACMUDAN je napisao/la:amorovski je napisao/la:Handzic je klasa za ovu ligu.
To stoji,kad je u Rusiji davao golove Cska,Zenitu,Lokomotivi u najboljim je godinama,a igra od svoje 17,po meni ekstra igrac

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 29 jan 2017, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
amorovski je napisao/la:Handzic je klasa za ovu ligu.
To stoji,kad je u Rusiji davao golove Cska,Zenitu,Lokomotivi u najboljim je godinama,a igra od svoje 17,po meni ekstra igrac
Ok. Kako ti kazesDenchiNL je napisao/la:Ja bi zabranio svakom ko se preziva tako da udje u klub, sve i jedan koka-mozak-mahalciMortemHz je napisao/la:Koliko bi voljeli vidjeti ovog Handžića? Nesto sumnjam da ce iko jos dolaziti ali eto.
Taj nije klasa ni u svojoj mahaliamorovski je napisao/la:Handzic je klasa za ovu ligu.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Da pojedini prestanu sa raspravom i stave tacku na sve,Handzic nece u Sarajevo i kraj !!!!!!!
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 29 jan 2017, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa sto ne ostade u Rijeci kad je takva igracina?! Samo ovdje supljirate jer vas je uhvatila panika sto nismo doveli 5 prosjecnih igraca...htjeli bi malo mahale i mastanja.
Cali svaka cast sto je napravio rez i sto nema vise izdrkavanja sa poluinvalidima koji bi u Sarajevo jer ne mogu nigdje drugo.
Cali svaka cast sto je napravio rez i sto nema vise izdrkavanja sa poluinvalidima koji bi u Sarajevo jer ne mogu nigdje drugo.
Ko ga pitaIskren je napisao/la:Da pojedini prestanu sa raspravom i stave tacku na sve,Handzic nece Sarajevo kraj !!!!!!!

Hilmo buraz jel ovo skupljaliste ovih **** od menagera ili navijaca?
Ko da gledam bice u autobusu za Tursku,Denchil na paratima hahahahahahahahahahahjajajajajahahahahahahahahahahahah
Ma kakav Hilmo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zlo87 je napisao/la:Ma kakav Hilmo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Guraju ovi polumenadžerčići svoje igrače, ali Janjoš ih šamara ko male ghovnare kakvi i jesu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Vidi Majkla što se povampirio.
Elem, malo mi je čudno ovo...
Pred kraj polusezone struka: Na pauzi radimo remont
Početak priprema (pauza) struka: Tražili smo pojačanja, ali za ista trenutno nemamo sredstva
Pred polovina priprema struka: Zadovoljni smo ekipom, nismo imali namjeru mjenjati ništa
Al' hajde de, ja i dalje sanjam zlatno proljeće. Iako je vjetar gotovo identičan onom od prije godinu dana i ne miriše na dobro.
Elem, malo mi je čudno ovo...
Pred kraj polusezone struka: Na pauzi radimo remont
Početak priprema (pauza) struka: Tražili smo pojačanja, ali za ista trenutno nemamo sredstva
Pred polovina priprema struka: Zadovoljni smo ekipom, nismo imali namjeru mjenjati ništa
Al' hajde de, ja i dalje sanjam zlatno proljeće. Iako je vjetar gotovo identičan onom od prije godinu dana i ne miriše na dobro.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:.
Misliš li isto što što i ja mislim?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Besic je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Ma kakav Hilmo![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️