FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
izgleda da je handzic raskinuo ugovor sa rijekom.
Rekoh ja neki dan da je ovaj MACMUDAN = Majkl.....
I opet se svi fatate na njegove budalastine.....
PUSH IGNORE............
PUSH IGNORE............
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
- PitarBordo
- Kontakt:
A skontao sam ga i ja odmah, ali šta ću kad ga ostali citiraju, veoma je antipatično upadljiv dečko.033ns je napisao/la:Rekoh ja neki dan da je ovaj MACMUDAN = Majkl.....
PUSH IGNORE............

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
I meni je čudno i baš razmišljam danas o tome i dođem do ovog zaključka što je i najlogičnije.PitarBordo je napisao/la:Vidi Majkla što se povampirio.
Elem, malo mi je čudno ovo...
Pred kraj polusezone struka: Na pauzi radimo remont
Početak priprema (pauza) struka: Tražili smo pojačanja, ali za ista trenutno nemamo sredstva
Pred polovina priprema struka: Zadovoljni smo ekipom, nismo imali namjeru mjenjati ništa
Al' hajde de, ja i dalje sanjam zlatno proljeće. Iako je vjetar gotovo identičan onom od prije godinu dana i ne miriše na dobro.
Uvijedjelo se da ekipa nema kvalitet za ono čemu klub treba UVIJEK da teži (trofej) jer se spletom sretnih okolnosti donekle popravila situacija na tabeli nakon niza pobjeda, i nakon nekoliko kikseva vodeće ekipe Zrinjskog, istina, sve se to dešavalo uz mnogo sreće u korist nas. Atomsfera dosta bolja, vjerovatno se planiralo da će biti para i za pojačanja i da će ljudi u klubu biti spretni i snalažljivi da omoguće kvalitetan transfer rok kako bi pojačali ekipu na pravi način i kako bi ravnopravno se borili za neki od trofeja.Pred kraj polusezone struka: Na pauzi radimo remont
To je kao poruka ljudima koji vode klub kako bi pronašli neko rješenje za kvalitetna pojačanja na pozicijama koje škripe kad već nije moguće dovesti igrača kvalitetnog u svakoj liniji, daj bar da dvije zakrpimo pa uz dozu sreće kroz prvenstvo (bez povreda, mnogo kartona i suspenzija) da pokušamo se potući za neki od trofeja.Početak priprema (pauza) struka: Tražili smo pojačanja, ali za ista trenutno nemamo sredstva
Kad se već nije moglo realizovati ni jedna želja trenera, ne preostaje ništa drugo nego uigravati i spremati postojeći igrački kadar, koji istina, može do evrope iz razloga što konkurencija nije mnogo jaka da bi ugrozila to treće ili četvrto mjesto pa se zbog toga svi koji daju izjave (od igrača i SŠ) spominju kao cilj evropu i faktički svaki igrač koji je do sada davao izjave i prvo što kaže je to da je glavni cilj evropa, samo je Novaković dao drugačiju izjavu, evropa, evropa, evropa.. yebem ti evropu ako ćeš se za nju boriti protiv Krupe i Radnika. TROFEJ!Pred polovina priprema struka: Zadovoljni smo ekipom, nismo imali namjeru mjenjati ništa
Minimum minimuma je da se ova ekipa pojača sa dva kvalitetna i iskusna igrača koji će biti jedni od najboljih igrača u ekipi.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 29 jan 2017, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
100%!033ns je napisao/la:Rekoh ja neki dan da je ovaj MACMUDAN = Majkl.....
PUSH IGNORE............
Kvazipokusaj kvazimenadzera.
Ma slomi frajer.... Sve jedno te isto prica, kao i kada je bio sa starim nickom.
Ja ne znam kakva je to bolest, pa da i dalje nastavljas po starom.
Ja ne znam kakva je to bolest, pa da i dalje nastavljas po starom.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Bekic ne moze kopacke vezati Handzicu, valjda su nasi dovoljno pametni pa se uhvate Hareta i ponude mu neku finu platicu da nam dodje, veliko pojacanje bi bio u svakom smislu za nasu ligumiky_hz je napisao/la:Nepotrebno je i njega i Bekica imati,u slucaju dolaska njegovog Bekic mora realno dobiti raskid,da nebi guzovace sjedio na zapadu i uzimao platu,mada je i ovako guzovace uzima.Hare je bolji igrac od Bekica u svakom smislu,a i djete je iz mahale tu tako da i u tom slucaju uvijek treba prednost imati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da nema više 1% sumnje. Provaljen k'o trafika.zagorski je napisao/la:100%!
Kvazipokusaj kvazimenadzera.
Ima li neko da je blizak timu da nam kaže šta je reći sa Saidom? Neslužbeno takoreći.

Samo Saraj'vo.
Said će prekucat ligu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bukalno sve isto kao i prosle godine i retorika ovih sto sve aminuju ovdje na forumu i prica iz kluba. Jedina je razlika sto Cala nije doveo polovnjake tipa Kramar i Simeunovic i sto ove godine konkurencija je losija i nema nam realno ko uzeti Europu. Jesmo li sta napredovali u tih godinu dana? Niti sekunde.PitarBordo je napisao/la:Vidi Majkla što se povampirio.
Elem, malo mi je čudno ovo...
Pred kraj polusezone struka: Na pauzi radimo remont
Početak priprema (pauza) struka: Tražili smo pojačanja, ali za ista trenutno nemamo sredstva
Pred polovina priprema struka: Zadovoljni smo ekipom, nismo imali namjeru mjenjati ništa
Al' hajde de, ja i dalje sanjam zlatno proljeće. Iako je vjetar gotovo identičan onom od prije godinu dana i ne miriše na dobro.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
I sada, kao i one zime, udara se po pljuvačima jer misle da nismo dovoljno dobri. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pravi navijač FKS je slijep pored očiju i takvi najavljuju Saidovo pišanje Lige, a realisti su štrumfovi i lažni navijači FKS.joker90 je napisao/la:I sada, kao i one zime, udara se po pljuvačima jer misle da nismo dovoljno dobri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Netačno, prijatelju. @macahz je naš. Imali smo hejbet gostovanja skupa. Kakav Husarić.belosevic28 je napisao/la:Jesi se natakario na meneBTX je napisao/la:macoobelosevic28 je napisao/la:Zna se ko je @maca na forumu...nisam ja, nego husara, on je imao nik maca_hz, ovako nesto...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja ih ba furo malo, oni se primili, al sam zab da ima kažem da nisam, nije valjda da me spominju hahaha
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Eh to je to.High je napisao/la:Pravi navijač FKS je slijep pored očiju i takvi najavljuju Saidovo pišanje Lige, a realisti su štrumfovi i lažni navijači FKS.joker90 je napisao/la:I sada, kao i one zime, udara se po pljuvačima jer misle da nismo dovoljno dobri.

Izvinjavam se na offtopicu, ovu temu najvise citate pa cete mi najprije pomoci. Molio bih nekog ko je iz Sarajeva i ko poznaje dijelove Sarajeva da mi se javi jer mi treba par informacija. Kratko je, necete se oznojit
Pozdrav iz Mostara

Pozdrav iz Mostara
Nemoj ici na temu anamoonih. Slabo ti tamo ko ima iz Sarajeva, vecinom je to iz prigradskih naselja.shaman7 je napisao/la:Izvinjavam se na offtopicu, ovu temu najvise citate pa cete mi najprije pomoci. Molio bih nekog ko je iz Sarajeva i ko poznaje dijelove Sarajeva da mi se javi jer mi treba par informacija. Kratko je, necete se oznojit![]()
Pozdrav iz Mostara

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Postoje neki od nas koji cijene svakog naseg navijaca,i mrzim kad vidim da se vise svadjamo i pljujemo nego nesto normalno da napisemo,apsolutno niko i nista nam nije dobar,svemu mane nadjemo,a na djelu kad se treba sta pokazat kolektivno smo nule. Strumfovima ode glavni igrac za dzabe,malo diskutovali i to je to sve bajno krasno,kod nas da ode Ahmet dzaba il Dulja bila bi kataklizma,lopovi jisu dali dovoljno,hostopleri,kinez odvratni itd itd kod njih da dodje Reuf Herco sad rekli bi da je vrhHigh je napisao/la:Pravi navijač FKS je slijep pored očiju i takvi najavljuju Saidovo pišanje Lige, a realisti su štrumfovi i lažni navijači FKS.joker90 je napisao/la:I sada, kao i one zime, udara se po pljuvačima jer misle da nismo dovoljno dobri.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa zato oni i jesu sprdnja od navijaca i kluba, jer niko ne smije ni pomisliti da napise ili kaze ono sto zaista vidi i misli. tako je to oduvjek kod njih. zar niie dovoljan dokaz da prevaranta koji ih je prodao za 100 maraka, ili lika koji je kraoiz kluba proglase najvecim legendama.zagor1987 je napisao/la: Postoje neki od nas koji cijene svakog naseg navijaca,i mrzim kad vidim da se vise svadjamo i pljujemo nego nesto normalno da napisemo,apsolutno niko i nista nam nije dobar,svemu mane nadjemo,a na djelu kad se treba sta pokazat kolektivno smo nule. Strumfovima ode glavni igrac za dzabe,malo diskutovali i to je to sve bajno krasno,kod nas da ode Ahmet dzaba il Dulja bila bi kataklizma,lopovi jisu dali dovoljno,hostopleri,kinez odvratni itd itd kod njih da dodje Reuf Herco sad rekli bi da je vrh
E jesi i naso adekvatan primjer za poredjenje...
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, bvsic, JavierBosnia, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, PAPE3, pierce, rimljanin90, Tarapi, ubipara i 55 gostiju.