Do danas sam mislio da si neznalica samo što se tiče košarke. Izgleda da ti ni tenis ne ide.bodi123 je napisao/la: .
Doduše, @DANTO najviše na aparatima.DANTES je napisao/la: kako nije propao? Rafu da preokrene Federer? u 5. setu? nezamislivo

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Do danas sam mislio da si neznalica samo što se tiče košarke. Izgleda da ti ni tenis ne ide.bodi123 je napisao/la: .
Doduše, @DANTO najviše na aparatima.DANTES je napisao/la: kako nije propao? Rafu da preokrene Federer? u 5. setu? nezamislivo
Jest mi drago kad pročitam ovakve poruke.BARNYCLE je napisao/la:A Nadal.... Pa pobijedio je Federera toliko puta. Neki porazi su bili bolni, najgori. Ali kako mrziti ili ne voljeti covjeka koji danas nakon ovakvog meca, ima onako emotivan i sampionski govor. Borac koji ne odustaje! Veliki i u pobjedi i u porazu!Nadam se da ce osvojiti RG po desti put! Zasluzio je!
![]()
Veliki Nadal, najveci Roger!
Tebe sam cekao, moram da priznam. jos samo ti falis.Kawhi je napisao/la:Do danas sam mislio da si neznalica samo što se tiče košarke. Izgleda da ti ni tenis ne ide.bodi123 je napisao/la: .
Nisam te mislio, al vidim da ti drago što te ljudi zayebavaju pa da ne prođe bez mene.bodi123 je napisao/la:Tebe sam cekao, moram da priznam. jos samo ti falis.Kawhi je napisao/la:Do danas sam mislio da si neznalica samo što se tiče košarke. Izgleda da ti ni tenis ne ide.bodi123 je napisao/la: .
Nije mi drago, ali bar znam da me ti s dobrobitom zayebavas.Kawhi je napisao/la: Nisam te mislio, al vidim da ti drago što te ljudi zayebavaju pa da ne prođe bez mene.![]()
Nadam se da ti Rafa osvaja RG. Ne vidim kako tu Federer može išta značajnije uraditi.
Ja sad to pođoh reć', bilo bi top.bodi123 je napisao/la:Nije mi drago, ali bar znam da me ti s dobrobitom zayebavas.Kawhi je napisao/la: Nisam te mislio, al vidim da ti drago što te ljudi zayebavaju pa da ne prođe bez mene.![]()
Nadam se da ti Rafa osvaja RG. Ne vidim kako tu Federer može išta značajnije uraditi.![]()
Eh da je bar Roger glavni rival Rafi na RG.
Jos samo cekam nekoga ko ce me okupat, svi su se izredali do sada.vedoz je napisao/la: Ja sad to pođoh reć', bilo bi top.
Jesu te danas izjahali bodi, što je najgore nije to još gotovo.
Bukkake.bodi123 je napisao/la:Jos samo cekam nekoga ko ce me okupat, svi su se izredali do sada.vedoz je napisao/la: Ja sad to pođoh reć', bilo bi top.
Jesu te danas izjahali bodi, što je najgore nije to još gotovo.
Mislim da si ovim komentarom sad pokrenuo lavinu taman što se relativno smirila...RafaGarros9 je napisao/la:Vidim da ovdje federatori ne znaju uzivati sto je on "najveci" izgleda da se plase jos najmanje 5 godina vrhunskog tenisa Rafe..
Tuga, jad, nemoć.RafaGarros9 je napisao/la:Vidim da ovdje federatori ne znaju uzivati sto je on "najveci" izgleda da se plase jos najmanje 5 godina vrhunskog tenisa Rafe..
Novaka i Endija nikako ne treba preskakati,oni ce i na narednim GS biti glavni favoriti...vedoz je napisao/la:Mislim da si ovim komentarom sad pokrenuo lavinu taman što se relativno smirila...RafaGarros9 je napisao/la:Vidim da ovdje federatori ne znaju uzivati sto je on "najveci" izgleda da se plase jos najmanje 5 godina vrhunskog tenisa Rafe..
Sve je to lijepo, ali i dalje svi preskaču Noleta i Endija za naredne GS-ove. Dimitrova i ostale da ne spominjem što mogu napravit problem u sekundi.
Zalost, nesigurnost i strah...Rokoko87 je napisao/la:Tuga, jad, nemoć.RafaGarros9 je napisao/la:Vidim da ovdje federatori ne znaju uzivati sto je on "najveci" izgleda da se plase jos najmanje 5 godina vrhunskog tenisa Rafe..
Haj @bodi ima kvalitetnih postova, piše realno većinu stvari, al ovo je tragično..
Iskreno jedan sam od tih..vedoz je napisao/la:Znači mogli bi reći da su nakon današnje pobjede Fedosi izašli iz rupa? Nhf ali neki su i pisali da će ga Nadal rasut ne bil' navukli ovo danas.DANTES je napisao/la:ma to smo svi očekivali. rafosi se nadali,fedosi strahovali, ybg istorija im je takva
Ma kakvi, nije to bilo iskreno, on je svakako poznat po tim pretvarackim izjavama, radi se o velikom licemjeru. Nesto slicno kao i onaj odgovor na pitanje o Rafi poslije pobjede protiv Stana.Virtu4l je napisao/la:"There are no draws in Tennis, but tonight, I would have been happy to share this trophy with Rafa."
Uf, izjava karijere![]()
Do danas sam mislio da si neznalica samo što se tiče košarke. Izgleda da ti ni tenis ne ide.Kawhi je napisao/la:bodi123 je napisao/la: .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.