Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mladost direktno gubi jakim i zdravim Celikom zbog toga se lik i uhvatio Celika kad je to skontao.Dok je Celik truhnuo i propadao uzimali su igrace iz Zenice pa cak i dosta publike iz Kaknja koja je dolazila na Celikove utakmice.Niko im nikad nista govorio cak smo ih ugostili u Zenici dok nisu imali uslove na svom stadionu .To vrijeme je proslo i to on zna zbog toga se uhvatio za Celik. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Convicts1988
- Kontakt:
To je istina sigurno, zato je ovako tvdoglav
. Ne samo Mladost, ima tu i Vitez, Travnik isto . Igračima iz tih gradova će biti velika čast igrati u Zenici u budućnosti, a ne kako je to do jučer bilo gdje su čak i ovi iz Zenice i Čelikova djeca tjerani iz svog kluba, radi politikanstva i lopovluka u Čeliku . Vremena se mjenjaju i dosta je Čelik patio i dosta su ga lomili, nažalost nisu uspjeli niti će ikad iko uspjeti pored nas zeničana koji ga ne damo 
EDIT: I još nešto,primjer, recimo da se ova pozitiva ne stvara u Čeliku Hare Dilaver bi već prije 10 dana potpisao za Mladost,ne bi se premišljao ovoliko
EDIT: I još nešto,primjer, recimo da se ova pozitiva ne stvara u Čeliku Hare Dilaver bi već prije 10 dana potpisao za Mladost,ne bi se premišljao ovoliko
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 29 jan 2017, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
RB Leipzig ima sve gore navedeno ??prisonbreak je napisao/la:Navedeni klubovi nemaju tradiciju, nemaju bazu navijača !!!Addict je napisao/la:Momci ja samo kažem da se Sloboda izvadila zbog Azmira, samo zbog njega je dozvoljen reprogram jer se bili sigurni da će se dug vraćati i vraćao se. Sad je opet tamo sve upitno. Željo se izvadio prvo zbog Dzeke, a dobrim dijelom zbog Bajića i Hadžiahmetovica, njihovi transferi su uveli svjež kapital u klub. Sarajevo se izvadilo zbog Tana, Velež se vadi zbog jakih sponzora koji su sad ušli, Borac se uopšte nije izvadio i čak i ako uđu pitanje je šta će biti. Statut je promjena, ali niko ne zna kakva. Vama sad treba super jak sponzor koji je spreman da pokrije masu dugova i uloži dosta love, a sve da bi se samo došlo na nulu. Prije svega potrebno je da ostanete u ligi. Pratim transfere i nisu me nešto impresionirala imena koja ste doveli. Realno puno bolje je poslovao Olimpic. Čelik je bolji nego je bio, ali je bio katastrofa a sad je bolji, vrlo upitno je li to dovoljno. Ja vam želim sve najbolje, a ostajem pri svome da će klubovi koji rade kao Mladost, Krupa, Metalleghe (ne znači da su to ova tri kluba, mogu se pojaviti sasvim novi) koji imaju koncepciju, strategiju, ulaganja i jake sponzore, odakle god dolazili i bez ikakvog obzira imali oni 10, 100 ili 10 000 navijača postati bitni klubovi u BH fudbalu. Takve će prepoznati i savez i dati im podršku, takvi će privući jake sponzore iza sebe, tu će biti poslovni ljudi koji će privući druge poslovne ljude i praviti jake klubove. To je prelazna faza ka privatizaciji klubova i iste takve stvari gledamo u klubovima koje gledamo na TV-u po evropskim ligama.
Nikada jedna Mladost ne može biti ko Čelik, niti će ikada biti !!!
NIkada jedna Mladost neće imati bazu navijača kao što je ima Čelik!!!
U Mladosti sve jedan čovjek drži, čim Mušija ode gotovo je, druga liga!!!
Čelik sada pripada građanima, i mnogi klubovi imaji isti sistem rada, najbolji primjer SHalke!!!
Niko ne kaže da je to već gotovo, i ovo je strategija, i ovo je plan, samo treba zaživiti!!
Naravno ovo je samo debata, ništa nemam protiv Mladosti naprotiv dragi su mi
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- prisonbreak
- Kontakt:
Nema tradiciju, ali ima bazu, grad sa pola miliona stanovnika..smoto je napisao/la:RB Leipzig ima sve gore navedeno ??prisonbreak je napisao/la:Navedeni klubovi nemaju tradiciju, nemaju bazu navijača !!!Addict je napisao/la:Momci ja samo kažem da se Sloboda izvadila zbog Azmira, samo zbog njega je dozvoljen reprogram jer se bili sigurni da će se dug vraćati i vraćao se. Sad je opet tamo sve upitno. Željo se izvadio prvo zbog Dzeke, a dobrim dijelom zbog Bajića i Hadžiahmetovica, njihovi transferi su uveli svjež kapital u klub. Sarajevo se izvadilo zbog Tana, Velež se vadi zbog jakih sponzora koji su sad ušli, Borac se uopšte nije izvadio i čak i ako uđu pitanje je šta će biti. Statut je promjena, ali niko ne zna kakva. Vama sad treba super jak sponzor koji je spreman da pokrije masu dugova i uloži dosta love, a sve da bi se samo došlo na nulu. Prije svega potrebno je da ostanete u ligi. Pratim transfere i nisu me nešto impresionirala imena koja ste doveli. Realno puno bolje je poslovao Olimpic. Čelik je bolji nego je bio, ali je bio katastrofa a sad je bolji, vrlo upitno je li to dovoljno. Ja vam želim sve najbolje, a ostajem pri svome da će klubovi koji rade kao Mladost, Krupa, Metalleghe (ne znači da su to ova tri kluba, mogu se pojaviti sasvim novi) koji imaju koncepciju, strategiju, ulaganja i jake sponzore, odakle god dolazili i bez ikakvog obzira imali oni 10, 100 ili 10 000 navijača postati bitni klubovi u BH fudbalu. Takve će prepoznati i savez i dati im podršku, takvi će privući jake sponzore iza sebe, tu će biti poslovni ljudi koji će privući druge poslovne ljude i praviti jake klubove. To je prelazna faza ka privatizaciji klubova i iste takve stvari gledamo u klubovima koje gledamo na TV-u po evropskim ligama.
Nikada jedna Mladost ne može biti ko Čelik, niti će ikada biti !!!
NIkada jedna Mladost neće imati bazu navijača kao što je ima Čelik!!!
U Mladosti sve jedan čovjek drži, čim Mušija ode gotovo je, druga liga!!!
Čelik sada pripada građanima, i mnogi klubovi imaji isti sistem rada, najbolji primjer SHalke!!!
Niko ne kaže da je to već gotovo, i ovo je strategija, i ovo je plan, samo treba zaživiti!!
Naravno ovo je samo debata, ništa nemam protiv Mladosti naprotiv dragi su mi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
[/quote]
RB Leipzig ima sve gore navedeno ??[/quote]
Nema tradiciju, ali ima bazu, grad sa pola miliona stanovnika..
[/quote]
Okanite se tradicije i proslosti zivite u sadasnjosti i gledajte u buducnost , ne okrecite se iza sebe ili ce Vas vrijeme pregaziti kao sto ke pregazilo i puno vece euro klubove koji su se na proslost i traciju oslanjali !
RB Leipzig ima sve gore navedeno ??[/quote]
Nema tradiciju, ali ima bazu, grad sa pola miliona stanovnika..
Okanite se tradicije i proslosti zivite u sadasnjosti i gledajte u buducnost , ne okrecite se iza sebe ili ce Vas vrijeme pregaziti kao sto ke pregazilo i puno vece euro klubove koji su se na proslost i traciju oslanjali !
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- Evolve
- Kontakt:
Kako mozes usporedjivat jednu sredinu u kojoj igra Mladost i Čelik... Cuj nikad nece imat bazu kao Celik.
Mladost je jedan zdrav klub i to je sve sto lik izjavljuje. Ne mjeri broj ili bazu navijaca koji podrzavaju klub.
Celik je nedavno dobio veliku i vaznu bitku, al ako neko misli da ce im se sva vrata otvarat nakon statuta, mislim da se grdno vara.
Bit ce zanimljivo do kraja u svakom slucaju.
Mladost je jedan zdrav klub i to je sve sto lik izjavljuje. Ne mjeri broj ili bazu navijaca koji podrzavaju klub.
Celik je nedavno dobio veliku i vaznu bitku, al ako neko misli da ce im se sva vrata otvarat nakon statuta, mislim da se grdno vara.
NK Široki Brijeg
- prisonbreak
- Kontakt:
Ocigledno ne razumijete sta zelim reci..
Tradiciju sam samo naveo kao jedan od razloga, ali najmanje potencirano na nju.
Tradiciju sam samo naveo kao jedan od razloga, ali najmanje potencirano na nju.
Sto se tice ovog poredjenja. Dugo ce jos Celiku trebati da stignu Mladost financijski a i organizacijski. A broj navijaca je super kod Mladosti kad se pogleda odakle dolazi i koliki je broj stanovnika.
Problem u BiH je sto smo siromasna drzava, sto je liga na dnu svijeta i sto se igra antifudbal pa je i sponzorima manje isplativo da ulazu i problem je sto imamo vise "velikih" klubova za razliku od drzava regiona.Evolve je napisao/la:Kako mozes usporedjivat jednu sredinu u kojoj igra Mladost i Čelik... Cuj nikad nece imat bazu kao Celik.
Celik moze privuci sponzore iz Zenice i okolice a ostali dijelovi BiH su podijeljeni na ostale "velike" klubove.
Ovo veliki pod navodnicima jer ovdje nema velikog kluba.
Zeljeznicar je prosle godine imao ogromnu euforiju, rezultate, odlicnu posjetu, i nisu uspjeli privuci nekog dobrog sponzora kako ja znam. Opet moze biti da su stizale ponude ali ih odbijali.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da ne odemo daleko od teme pricajuci o Lajpcigu napravit cu jedno poredjenje. Moze li mi neko reci koji klub u BiH, bez obzira na novcane razlike kluba iz Njemacke, svoju igru zasniva na omladini, omladinskom pogonu ili ima tako jednu uredjenu strukturu? Nema ga. Mi prvenstveno nemamo strucnjake, strpljenje, volju a ni novcane mogucnosti da razvijamo talente.
Koga briga u danasnjem svijetu fudbala za broj stanovnika i bazu navijaca, ima je i HSV pa kakve koristi, bitna je lova! To je glavna baza i temelj Lajpciga, vlasnik tezak nekih 11milijardi(cini mi se) koji ulaze u razne sportove i gladan je uspijeha. Jedan talent kao sto je Gojak ne moze biti zadrzan kada jedan Dinamo iz regiona pokuca na vrata.
Sve kada sagledam nasi se klubovi baziraju na kratkotrajne uspijehe u fazonu "hajmo ove godine nesta uraditi pa vidjecemo slijedece sta ce biti".
Mnogo je razloga sto ova liga ne moze naprijed.
Koga briga u danasnjem svijetu fudbala za broj stanovnika i bazu navijaca, ima je i HSV pa kakve koristi, bitna je lova! To je glavna baza i temelj Lajpciga, vlasnik tezak nekih 11milijardi(cini mi se) koji ulaze u razne sportove i gladan je uspijeha. Jedan talent kao sto je Gojak ne moze biti zadrzan kada jedan Dinamo iz regiona pokuca na vrata.
Sve kada sagledam nasi se klubovi baziraju na kratkotrajne uspijehe u fazonu "hajmo ove godine nesta uraditi pa vidjecemo slijedece sta ce biti".
Mnogo je razloga sto ova liga ne moze naprijed.
Kad navijaci drugih klubova pocnu da brinu o nasem dobru znam da smo na dobrom putu. To u kakvom smo mi sranju najbolje znamo mi u Zenici ali isto tako najbolje znamo i koliko mozemo i koliki je potencijal. Celika je na domacim tekmama gledalo po 12 000 hiljada ljudi a borili smo se za kikiriki. Ne znam koliko vas uopte zna za utakmice protiv gradskog rivala NK Zenica i posjeta od preko 20 000 ljudi. Ko je jos okupio toliko navijaca u ovoj **** ligi a da nije bila evropska utakmica ili sarajevski derbi?
Znamo mi da nam visi omca oko vrata ali isto tako znamo sta mozemo da napravimo ako izguramo ovaj projekat. U naredna cetiri mjeseca ce se vec vidjeti u kom smjeru idemo i onda cemo moci da polemisemo o nasim mogucnostima.
Znamo mi da nam visi omca oko vrata ali isto tako znamo sta mozemo da napravimo ako izguramo ovaj projekat. U naredna cetiri mjeseca ce se vec vidjeti u kom smjeru idemo i onda cemo moci da polemisemo o nasim mogucnostima.
- prisonbreak
- Kontakt:
flash84 je napisao/la:Kad navijaci drugih klubova pocnu da brinu o nasem dobru znam da smo na dobrom putu. To u kakvom smo mi sranju najbolje znamo mi u Zenici ali isto tako najbolje znamo i koliko mozemo i koliki je potencijal. Celika je na domacim tekmama gledalo po 12 000 hiljada ljudi a borili smo se za kikiriki. Ne znam koliko vas uopte zna za utakmice protiv gradskog rivala NK Zenica i posjeta od preko 20 000 ljudi. Ko je jos okupio toliko navijaca u ovoj **** ligi a da nije bila evropska utakmica ili sarajevski derbi?
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
avenija je napisao/la:Mladost direktno gubi jakim i zdravim Celikom zbog toga se lik i uhvatio Celika kad je to skontao.Dok je Celik truhnuo i propadao uzimali su igrace iz Zenice pa cak i dosta publike iz Kaknja koja je dolazila na Celikove utakmice.Niko im nikad nista govorio cak smo ih ugostili u Zenici dok nisu imali uslove na svom stadionu .To vrijeme je proslo i to on zna zbog toga se uhvatio za Celik.
Mladost ne gubi apsolutno ništa, meni samo nije jasno kako vi takve teze povlačite, kako dođete do takvih zaključaka? Iz Zenice je dolazila familija i prijatelji igrača iz Zenice, još poneki koji voli dobar fudbal, sve skupa 50 ljudi u vrh glave. Vi cijelo vrijeme zatezete i govorite ono što ja nisam rekao, ali nije ni bitno, nećemo se dalje raspravljati, ne znam s kim se raspravljam ali imam osjećaj da su momci od 17-18 ili manje godina, možda i mlađi, a ja sam proputovao ovu državu uzduž i poprijeko za svojim klubom, fudbal pratim oduvjek, BH lige još dok se nisu ovako zvale. Ali opet nebitno, nek vama bude sa srećom, dabogda vi nama ozdravili pa se za titulu borili, jer ja volim fudbal a jaki BH klubovi znače jak fudbal. Samo razmislite malo, vas par iz Zenice se zakacilo pa protiv svih, a svi vam sa svih strana govore da to ne ide baš tako. Spomenuli ste navijače, Robija je jaka, svaka čast, poštujem, i ja sam navijač i imam polijepo gostovanja, mogu navijači pogurati i ima toga, ali imate bezbroj klubova bez ili sa malo navijača pa su super jako. Neko spomenu RB, evo ja neću daleko eto vam Široki, jedan od najuspješnijih BH klubova, Robija je za Škripare sila pa sta??? I za kraj, Dilaver se misli samo jer čeka odgovor iz inostranstva koji će doći već sutra. U srijedu ide Dila u Antaliju, na pripreme s jednim veoma dobro organizovanim i jakim klubom.Convicts1988 je napisao/la:To je istina sigurno, zato je ovako tvdoglav. Ne samo Mladost, ima tu i Vitez, Travnik isto . Igračima iz tih gradova će biti velika čast igrati u Zenici u budućnosti, a ne kako je to do jučer bilo gdje su čak i ovi iz Zenice i Čelikova djeca tjerani iz svog kluba, radi politikanstva i lopovluka u Čeliku . Vremena se mjenjaju i dosta je Čelik patio i dosta su ga lomili, nažalost nisu uspjeli niti će ikad iko uspjeti pored nas zeničana koji ga ne damo
- Osttribine
- Kontakt:
Sjecam se ja tih vasih pokusaja gradskog derbija sa Zenicom i ne sjecam se da ste ikad imali toliku posjetu protiv Zenice, ali nebitno to, bezveze se raspravljate vezano za taj statut, o tome ce se moci tek za godinu dvije pricati da vidite da li vam je i koliko dobro donio, ali opet ono sto je sigurno jeste da je pomak u odnosu na ono sto ste do sada imali. U principu bez velike love nema uspjeha pa ni u ovoj nasoj ligi, sve je to lijepo i povratak publike i clanovi, ali bez nekih velikih novcanih ulaganja nema pomaka.flash84 je napisao/la:Kad navijaci drugih klubova pocnu da brinu o nasem dobru znam da smo na dobrom putu. To u kakvom smo mi sranju najbolje znamo mi u Zenici ali isto tako najbolje znamo i koliko mozemo i koliki je potencijal. Celika je na domacim tekmama gledalo po 12 000 hiljada ljudi a borili smo se za kikiriki. Ne znam koliko vas uopte zna za utakmice protiv gradskog rivala NK Zenica i posjeta od preko 20 000 ljudi. Ko je jos okupio toliko navijaca u ovoj **** ligi a da nije bila evropska utakmica ili sarajevski derbi?
Kratko i jasno ko i uvijek, drug moj sarajevskiOsttribine je napisao/la:Sjecam se ja tih vasih pokusaja gradskog derbija sa Zenicom i ne sjecam se da ste ikad imali toliku posjetu protiv Zenice, ali nebitno to, bezveze se raspravljate vezano za taj statut, o tome ce se moci tek za godinu dvije pricati da vidite da li vam je i koliko dobro donio, ali opet ono sto je sigurno jeste da je pomak u odnosu na ono sto ste do sada imali. U principu bez velike love nema uspjeha pa ni u ovoj nasoj ligi, sve je to lijepo i povratak publike i clanovi, ali bez nekih velikih novcanih ulaganja nema pomaka.flash84 je napisao/la:Kad navijaci drugih klubova pocnu da brinu o nasem dobru znam da smo na dobrom putu. To u kakvom smo mi sranju najbolje znamo mi u Zenici ali isto tako najbolje znamo i koliko mozemo i koliki je potencijal. Celika je na domacim tekmama gledalo po 12 000 hiljada ljudi a borili smo se za kikiriki. Ne znam koliko vas uopte zna za utakmice protiv gradskog rivala NK Zenica i posjeta od preko 20 000 ljudi. Ko je jos okupio toliko navijaca u ovoj **** ligi a da nije bila evropska utakmica ili sarajevski derbi?
Mada ne znam sto neki iskljucuju investitore i sponzore kada se spomene clanski model. Pa klub jest u rukama navijaca, ali naravno da racunamo da zivimo od sponzora. Navijaci su samo nadzorno tijelo, skupstina koja bira određene stvari. Ne vode navijaci klub nego upravni odbor i predsjednik kojeg oni odaberu.
Samo će ti sad prije uloziti veliki proizvodjaci poput Mittala i Almya npr kad znaju gdje im pare idu. Jedan clan jedan glas je super stvar u organizacijskom smislu, ako imas prave ljude da se kandiduju. Against modern football!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bio sam na utakmici kad je bilo 22 000 ljudi. Zapad jedini stolice imao postavljene a ostale tribine samo beton. Mislim da se u arhivi Nase Rijeci mogu naci tacne posjete po utakmicama i ja garantujem da je bilo 22 000.Osttribine je napisao/la:Sjecam se ja tih vasih pokusaja gradskog derbija sa Zenicom i ne sjecam se da ste ikad imali toliku posjetu protiv Zenice, ali nebitno to, bezveze se raspravljate vezano za taj statut, o tome ce se moci tek za godinu dvije pricati da vidite da li vam je i koliko dobro donio, ali opet ono sto je sigurno jeste da je pomak u odnosu na ono sto ste do sada imali. U principu bez velike love nema uspjeha pa ni u ovoj nasoj ligi, sve je to lijepo i povratak publike i clanovi, ali bez nekih velikih novcanih ulaganja nema pomaka.flash84 je napisao/la:Kad navijaci drugih klubova pocnu da brinu o nasem dobru znam da smo na dobrom putu. To u kakvom smo mi sranju najbolje znamo mi u Zenici ali isto tako najbolje znamo i koliko mozemo i koliki je potencijal. Celika je na domacim tekmama gledalo po 12 000 hiljada ljudi a borili smo se za kikiriki. Ne znam koliko vas uopte zna za utakmice protiv gradskog rivala NK Zenica i posjeta od preko 20 000 ljudi. Ko je jos okupio toliko navijaca u ovoj **** ligi a da nije bila evropska utakmica ili sarajevski derbi?
Sto se tice finansija u klubu mislim da kod nas ljudi ne razumiju uopste osnove ekonomije i pricaju gluposti. Zasto sponzori sponzoriraju klubove u svijetu? Pa sigurno ih ne sponzoriraju zato sto im se daju novci u sport. Najvise sponzora i najbolje sponzorske ugovore imaju klubovi s najvecom bazom navijaca u svijetu. Normalno da sponzor gleda da svoje ime veze za nesto sto ce kompaniji pruziti dobru reklamu a u drugu ruku i vezati odredjenu interesnu grupu za sponzora. Ako npr. uzmemo da su i Mladost DK i Celik Zenica transparentni klubovi, gdje prvi klub veze za sebe 10 000 navijaca/potrosaca a drugi klub 100 000 navijaca/potrosaca. Sada ja tebe pitam koga bi ti sponzorirao kao privatnik a da imas lupam lanac benzinskih pumpi?
Niko ne kaze da ce ovo sve uspjeti jer su kriminalne snage jake kako u Zenici tako i u drzavi ali ovo je jedan dobar temelj za neka buduca vremena. Ova prica ima smisao samo da li cemo mi istrajati i izboriti se do kraja za nju ostaje da se vidi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zenicani, dobro vi sacekajte sa tim dugom.... Minimum,pola godine...Jer Husic kad je tek dosao u Slobodu angazovana je revizorska kuca da podvuče refu i da se vidi kome se i koliko duzno...I ustanovljen je dug oko 7 miliona mislim....Drzava, dobavljači, oprema, pripreme, ciribuciriba.... Rjesavao je to Husic zivim parama jedno po jedno...A onda su lesinari namirisali krv i pare i svaki dan su dolazili totalno nepoznati likovi sa sve pecatiranim potvrdama da im je Sloboda duzna i to za nase uslove velike cifre a nisu nigdje uvedeni nit ih je revizorska kuca mogla locirati kao potrazioce.... poceli su i oni onda svoje naplaćivati pa kad se proculo da Sloboda konačno dise e onda su pocele i pravosnazne sudske presude da stizu na klubsku adresu...Svaki dan nekoliko plavih koverti...Kome god se ostalo duzno 50 maraka to je za 20 godina pustošenja kluba naraslo na par hiljada...O ucjenama igrača kojima se ostalo duzno nesto para prije 10 godina Cu neki drugi put.... Uglavnom,nek' vam je dragi Bog na pomoći i da istrajete kao do sad.... zasluzili ste
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sve u svemu ovo ce biti strasno zanimljivo proljece,al bukvalno strasno.
Nek bolji pobjedi.
A sudije nek nam se svima ovdje nadoje ki*e kao i ovi iz saveza.
Nek bolji pobjedi.
A sudije nek nam se svima ovdje nadoje ki*e kao i ovi iz saveza.
!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hocemo Olimpik u ligi! ''gostovanja'' nisu dalekohskzmostar je napisao/la:miky_hz je napisao/la:I Arezina u Olimpicu...Znaci danas Svraka,Colic,Arezina dosli..zanimljivo ce biti
Bit ce Olimpic tvrd orah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A bodovi uvijek sigurni..MortemHz je napisao/la:Hocemo Olimpik u ligi! ''gostovanja'' nisu dalekohskzmostar je napisao/la:miky_hz je napisao/la:I Arezina u Olimpicu...Znaci danas Svraka,Colic,Arezina dosli..zanimljivo ce biti
Bit ce Olimpic tvrd orah
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.