FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dužnici su nam nakon onog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To sam zaboravioHigh je napisao/la:Dužnici su nam nakon onog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se svake ekipe bojim sada. Ne sto su oni nesto dobro nego sto mi nismo napredovali. Sreca pa smo i kao takvi iznad nekih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitarluk tvrdi da su komšije namještale utakmice, a istodobno priziva i aminuje naše poslove ispod žita.Evander je napisao/la:To sam zaboravioHigh je napisao/la:Dužnici su nam nakon onog.![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da bude 3-1-0 ja cu biti prezadovoljan.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce sve izaci na dobro , kako mi kaze ovaj jedan , da estonac najbolje i najpravilnije radi na treninnzima ... al sad ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je, nemamo puno pojacanja pa ce nam biti zlata vrijedan u nastavku. Vidjet cemo jos u Turskoj protiv ''pravih'' klubova.HeraklitMracni je napisao/la:Imam osjecaj da ce sve izaci na dobro , kako mi kaze ovaj jedan , da estonac najbolje i najpravilnije radi na treninnzima ... al sad ...
To planiraš remi protiv širokobriježana na KoševuMortemHz je napisao/la:Da bude 3-1-0 ja cu biti prezadovoljan.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da dzeno vodi ili hurta , ovaj estonac bi bio ismijan , ovako kod Čale nema takvih ispada , samo kad se sjetim sta su radili kallasiju i kaudiju
dzemo i ekipa 
Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
Nadam se da cemo tu tradiciju da srusimo
covjek je nije zivotinja
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Pa ismijavali su i samog Hurtića.HeraklitMracni je napisao/la:Da dzeno vodi ili hurta , ovaj estonac bi bio ismijan , ovako kod Čale nema takvih ispada , samo kad se sjetim sta su radili kallasiju i kaudijudzemo i ekipa
zlatno proljeceZip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto je najsmjesnije, mi to nismo prodali..Evander je napisao/la:To sam zaboravioHigh je napisao/la:Dužnici su nam nakon onog.![]()
![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
E ovoga je mene najvise strah, fkt da ne bude kao i prethodnih sezona kad su nas navijaci ostalih klubova sprdali kao "vjesnik proljeca je kad FK Sarajevo mijenja trenera", fkt je tako i bilo prethodnih sezona i nadam se da ovaj put prekidamo tu tradiciju sa nasim Calom.
tu stvar nije do trenera nego re-adaptacije fudbalera na kaljugu PLBiH nakon tepiha Antalije....a eto , nada se čovjek da izguramo ove prve 4 pa onda u ligi za prvaka je manje više ok jer su bolji klubovi , valjda će picnut travnjake(bar da ih namjerno ne sjebaju)..i većina bi igrala fudbala...Osttribine je napisao/la:Zip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
E ovoga je mene najvise strah, fkt da ne bude kao i prethodnih sezona kad su nas navijaci ostalih klubova sprdali kao "vjesnik proljeca je kad FK Sarajevo mijenja trenera", fkt je tako i bilo prethodnih sezona i nadam se da ovaj put prekidamo tu tradiciju sa nasim Calom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- sarajevo46
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Mnogo puta nije bilo do trenera, ali je cinjenica da su treneri letili na proljece iz naseg kluba, kao sto rekoh nadam se da prekidamo ovaj put sa tom losom tradicijom. A vala sto kazes i za tu Antaliju dalo bi se i o tome diskutovati, pripremaju se na tepsisima, a onda te doceka npr teren kao prije par sezona u Gradaccu.DenchiNL je napisao/la:tu stvar nije do trenera nego re-adaptacije fudbalera na kaljugu PLBiH nakon tepiha Antalije....a eto , nada se čovjek da izguramo ove prve 4 pa onda u ligi za prvaka je manje više ok jer su bolji klubovi , valjda će picnut travnjake(bar da ih namjerno ne sjebaju)..i većina bi igrala fudbala...Osttribine je napisao/la:Zip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
Kako god da odigrao na proljece Cala mora ostat, trebamo svi stat iza njega, pruziti mu podrsku, tako i igracima i pobjede nece izostat. Sve nas nervira sto ne dovodimo hrpu igraca jer su nas predhodnici na to navikli ali mozda nam je to i veliki plus, vec je ekipa uigrana, tu su 2,3 nova igraca. Jos vezni jedan ako dode jos bolje, vjerovatno i Cala ceka neko bas pojacacnje a ne prinovu ili se ceka Sarica, Husejinovic pa i Radovca da proigraju.Osttribine je napisao/la:Zip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, head88, Laganini1986, napoleon72, PapakIzSa, Serha i 32 gosta.