Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Još jedan onako na prvu
Roma 2
Psg odg
Sociedad dg
Dortmund 2
Livorno 1
Roma 2
Psg odg
Sociedad dg
Dortmund 2
Livorno 1
Baskonija 1
Galatasaraj (kosarka) 2
Sevilja 2+
Dortmund 2+
Uplata 37,24 dobitak 99,98
Juventus 2
Tomic 10-
Doelman 10 +
Uplata 20 dobitak 97,47
Fiorentina 1
Sevilja oba daju
Borusija oba daju
PSG oba daju
Uplata 9,07 dobitak 61,98
Jucer dobio 66,31 i sve danas na ova tri tiketa ,valjda jedan prodje
Galatasaraj (kosarka) 2
Sevilja 2+
Dortmund 2+
Uplata 37,24 dobitak 99,98
Juventus 2
Tomic 10-
Doelman 10 +
Uplata 20 dobitak 97,47
Fiorentina 1
Sevilja oba daju
Borusija oba daju
PSG oba daju
Uplata 9,07 dobitak 61,98
Jucer dobio 66,31 i sve danas na ova tri tiketa ,valjda jedan prodje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Iscove23Procjene
- Kontakt:
Fiorentina - Genoa oba daju 1,75
Real Madrid - Sociedad oba daju 1,60
Sassuolo - Juventus 2 1,50
Mainz - Dortmund 2 1,60
SAD - Srbija 1 1,60
PSG - Monaco oba daju 1,65
kv 17,70
Real često prima gol na domaćem terenu, uzevši njihov pad forme u obzir rekao bih da je za očekivat gg1.
Dalje, SAD 1 sam igra jer
Ostale igram na osjećaj, sretno ko isprati
Real Madrid - Sociedad oba daju 1,60
Sassuolo - Juventus 2 1,50
Mainz - Dortmund 2 1,60
SAD - Srbija 1 1,60
PSG - Monaco oba daju 1,65
kv 17,70
Real često prima gol na domaćem terenu, uzevši njihov pad forme u obzir rekao bih da je za očekivat gg1.
Dalje, SAD 1 sam igra jer
Dok sa druge strane SAD igra sa relativno standardnom ekipom."Na spisku putnika za SAD nalaze se samo igrači iz domaćeg šampionata, jer se meč ne igra u FIFA terminu."
Ostale igram na osjećaj, sretno ko isprati

"You're too loud, you're making too much noise. Listen to me, the loudest one in the room is the weakest one in the room. "
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo dva narodna... Mislim da su mi ovo prvi u 2017.
Ajax- Den Haag 3+
Catania- Reggina 1
Gent- Cl Brugge gdg
Nice- Guingamp gdg
Sasuolo- Juventus 2
Sampdoria- Roma odg
Udinese- Milan odg
Mainz- BVB 3+
Koef.: 42
------------------------------
Fiorentina- Genoa 1
Nice- Guingamp 1
Sutton- Leeds 3+
Freiburg- Hertha gdg
Mainz- BVB 2
Crotone- Empoli gdg
St Petersburg- Traktor 5+
Chomutov- Litvinov 5+
Koef.: 55

Ajax- Den Haag 3+
Catania- Reggina 1
Gent- Cl Brugge gdg
Nice- Guingamp gdg
Sasuolo- Juventus 2
Sampdoria- Roma odg
Udinese- Milan odg
Mainz- BVB 3+
Koef.: 42
------------------------------
Fiorentina- Genoa 1
Nice- Guingamp 1
Sutton- Leeds 3+
Freiburg- Hertha gdg
Mainz- BVB 2
Crotone- Empoli gdg
St Petersburg- Traktor 5+
Chomutov- Litvinov 5+
Koef.: 55
- Stone Island
- Kontakt:
PP/ Mainz- Dortmund 2 1.70
L. Fabregas ( -2,5) 2 1.70
Piacenza- Recanati 1 1.30
--------------------------------------------
Nešto da se isprati.
L. Fabregas ( -2,5) 2 1.70
Piacenza- Recanati 1 1.30
--------------------------------------------
Nešto da se isprati.
Victor Oladipo over 16,5
Meni nesto najsigurniji od ovih sto se igraju u ranom terminu.U zadnje 3 17,15 i 18 poena a prije toga 20 poena ratnicima
Proslu sezonu dok je igrao za Magic je uvalio 45 poena Cavsima.Mislim da moze veceras natrpat oko 20
Meni nesto najsigurniji od ovih sto se igraju u ranom terminu.U zadnje 3 17,15 i 18 poena a prije toga 20 poena ratnicima
Proslu sezonu dok je igrao za Magic je uvalio 45 poena Cavsima.Mislim da moze veceras natrpat oko 20

jedan relax svakako se uzelo danas

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Rose ne igra, Pozigins se isplati igrat na 16,5 granici uz Klivlend kp1 lijep double
i Melo se isplati igrat jer zadnje dvije im je ubacio više od 24 kosa kolko su ponudili u bh play KLADIONICI dok ovi cigani iz premiera ga drže na 25SPY je napisao/la:Rose ne igra, Pozigins se isplati igrat na 16,5 granici uz Klivlend kp1 lijep double
Paris SG-Monaco - x2
Egipat-Maroko - x2
Real M - Sociedad - odg
Mouscoron-Eupen - odg
Zaragoza - Lugo- 1
D.Mertens - daje gol
sretno ko isprati nemam vremena pisat analizu ..
Egipat-Maroko - x2
Real M - Sociedad - odg
Mouscoron-Eupen - odg
Zaragoza - Lugo- 1
D.Mertens - daje gol
sretno ko isprati nemam vremena pisat analizu ..
Selam alejk imal pive ? :D
- diplomatija
- Kontakt:
Zna li neko ima li se u BiH gdje uzeti paysafe Card?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- TheTruth34
- Kontakt:
Las Palmas - Valencia 2 2,70
Nanni daje go 3,00
Ukupni koeficijent :8,25
Jednostavno imam nekakav osjecaj za ovo, uplatiti na nesto sitno, da se tekma isprati, posto ne znam ni ja kako, ali sam ovaj katastrofalni vikend zavrsio u plusu...Kasnije postavim sigurniji listic koji ce ici na malo vecu uplatu..
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Nanni daje go 3,00
Jednostavno imam nekakav osjecaj za ovo, uplatiti na nesto sitno, da se tekma isprati, posto ne znam ni ja kako, ali sam ovaj katastrofalni vikend zavrsio u plusu...Kasnije postavim sigurniji listic koji ce ici na malo vecu uplatu..
Pripazi malo zbog Nanija jer na rezultatima piše da možda neće igratiTheTruth34 je napisao/la:Las Palmas - Valencia 2 2,70
Nanni daje go 3,00
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- TheTruth34
- Kontakt:
Napoli, hvala druze, svakako cu sacekati oko 20:00'da izbace sastave, pa cemo vidjeti...
Evo i sigurnijeg listica, pa ako neko nesto prepise, nek nam je sa srecom...
Kudla - McGee 1. 1,45
Chalennger u Dallasu, na ovakvim turnirima, samo treba forsirsti domace igrace....Kudla 6 nosioc i 134 igrac svijeta protiv 208 igraca Irca McGeea, koji je u posljednja dva susreta gubio protiv Nuriea koji je je 237 igracna svijetu i protiv Blakea Motta koji je 251 igrac na svijetu...Mislim da Kudla na podlozi moja mu odgovara uz pomoc domacih navijaca, rutinski rjesava ovo...
Halys - Zekic 1 1,30
Iz Amerike idemo u Francusku, Challenger u Quimperu i jos jedan domaci teniser Halys protiv Srbijanca Zekica..Halys je 170 igrac svijeta,vrlo mlad, tek mu je 20 godina, u posljednjem mecu, zbog neiskustva na AO je ispao od Quereya iako je vodio 1:0 u setovima i dosao do tiebreaka....Zekic je 209 na svijetu, ali igrac koji nije sposoban ni za sta ukoliko nije u pitanju zemljana podloga, sto pokazuje i podatak da je na zemlji odigrao preko 500 meceva, a u dvorani 6 i ima score 1:6..Zadnja pobjeda u dvorani je ostvarena prije 7 godina, davne 2010. godine...
Setubal - Benfica 2 1,45
Zakuhalo se i u Portugalu, Porto je dosao samo na bod i Benfica vise pravo na kiks..Njihovih posljednjih 7 gostovanja Setubalu su jako uspjesna imaju 6 pobjeda i jedan nerijesen rezultat..Benfica je ujedno i najbolji gost lige, iako ne zele sebi zivot zagorcati, veceras moraju pobijediti...
Odd - Kalmar 2+ 1,21
Prijateljska utakmica izmedju dvije skandinavske ekipe, Norveskog Odda i Svedskog Kalmara..Dvije izuzetno dobre ekipe za igrati vise golova...Odd od svojih 10 posljednjih utakmica, na 8 ima 2+ a ista je situacija i sa Kalmarom....Jucer su prijateljske utakmice, rutinski dolazile na vise golova, nadam se i danas istom scenariju...
Curzon - Stalybridge 2+ 1,17
Sto je rang takmicenja nizi, golova je vise, kada su u pitanju Englezi...E veceras je u ponudi, najnizi dostupni rang za kladjenje...Curzon je ove godine odigrao kuci 12 utakmica i na njihovim utakmicama je palo cak 42 gola..Stalybridge je odigrao 13 utakmica na strani i na tih 13 utakmica je palo 37 golova...Curzon na posljednjih 20.domacih utakmica ima cak 19 utakmica gdje palo 2 i vise gola, dok Stalybridge na posljednjih 10 utakmica ima 9 takvih utakmica..
Jong Ajax - Almere 2+ 1,15
Meni licno najdraza liga za golove...Posljednje tri utakmice kada je Jong Ajax bio domacin protiv Almerea zavrsavane su 2:2 3:1 i 1:1
Na posljednjih 20 domacih utakmica omladinaca Ajaxa 18 puta je doslo 2+, dok na zadnjih 20 gostovanja Almerea svih 20 puta su pala najmanje dva gola..
Ove sezone Ajax je odigrao 10 domacih utakmica i pala su 44 gola, a na 10 gostojicih Almerea su pala 42 gola..
Ukupna kvota listica : 4,45
Ja cu ovo odigrati,kome je kvota mala moze dodati Glenavon - Dundalk 2+ 1,17 Las Palmas - Valencia 2+ 1,24 ili opaliti omladincr Ajaxa 3 i vise gola, sto je kvota 1,40
Eto kao sto sam i obecao, da kada nadjem vremena da cu objaviti sta igram sam ispunio...Nadam se da ce nesto proci, ali ako ne prodje, nek niko ne zamjeri
Evo i sigurnijeg listica, pa ako neko nesto prepise, nek nam je sa srecom...
Kudla - McGee 1. 1,45
Chalennger u Dallasu, na ovakvim turnirima, samo treba forsirsti domace igrace....Kudla 6 nosioc i 134 igrac svijeta protiv 208 igraca Irca McGeea, koji je u posljednja dva susreta gubio protiv Nuriea koji je je 237 igracna svijetu i protiv Blakea Motta koji je 251 igrac na svijetu...Mislim da Kudla na podlozi moja mu odgovara uz pomoc domacih navijaca, rutinski rjesava ovo...
Halys - Zekic 1 1,30
Iz Amerike idemo u Francusku, Challenger u Quimperu i jos jedan domaci teniser Halys protiv Srbijanca Zekica..Halys je 170 igrac svijeta,vrlo mlad, tek mu je 20 godina, u posljednjem mecu, zbog neiskustva na AO je ispao od Quereya iako je vodio 1:0 u setovima i dosao do tiebreaka....Zekic je 209 na svijetu, ali igrac koji nije sposoban ni za sta ukoliko nije u pitanju zemljana podloga, sto pokazuje i podatak da je na zemlji odigrao preko 500 meceva, a u dvorani 6 i ima score 1:6..Zadnja pobjeda u dvorani je ostvarena prije 7 godina, davne 2010. godine...
Setubal - Benfica 2 1,45
Zakuhalo se i u Portugalu, Porto je dosao samo na bod i Benfica vise pravo na kiks..Njihovih posljednjih 7 gostovanja Setubalu su jako uspjesna imaju 6 pobjeda i jedan nerijesen rezultat..Benfica je ujedno i najbolji gost lige, iako ne zele sebi zivot zagorcati, veceras moraju pobijediti...
Odd - Kalmar 2+ 1,21
Prijateljska utakmica izmedju dvije skandinavske ekipe, Norveskog Odda i Svedskog Kalmara..Dvije izuzetno dobre ekipe za igrati vise golova...Odd od svojih 10 posljednjih utakmica, na 8 ima 2+ a ista je situacija i sa Kalmarom....Jucer su prijateljske utakmice, rutinski dolazile na vise golova, nadam se i danas istom scenariju...
Curzon - Stalybridge 2+ 1,17
Sto je rang takmicenja nizi, golova je vise, kada su u pitanju Englezi...E veceras je u ponudi, najnizi dostupni rang za kladjenje...Curzon je ove godine odigrao kuci 12 utakmica i na njihovim utakmicama je palo cak 42 gola..Stalybridge je odigrao 13 utakmica na strani i na tih 13 utakmica je palo 37 golova...Curzon na posljednjih 20.domacih utakmica ima cak 19 utakmica gdje palo 2 i vise gola, dok Stalybridge na posljednjih 10 utakmica ima 9 takvih utakmica..
Jong Ajax - Almere 2+ 1,15
Meni licno najdraza liga za golove...Posljednje tri utakmice kada je Jong Ajax bio domacin protiv Almerea zavrsavane su 2:2 3:1 i 1:1
Na posljednjih 20 domacih utakmica omladinaca Ajaxa 18 puta je doslo 2+, dok na zadnjih 20 gostovanja Almerea svih 20 puta su pala najmanje dva gola..
Ove sezone Ajax je odigrao 10 domacih utakmica i pala su 44 gola, a na 10 gostojicih Almerea su pala 42 gola..
Ukupna kvota listica : 4,45
Ja cu ovo odigrati,kome je kvota mala moze dodati Glenavon - Dundalk 2+ 1,17 Las Palmas - Valencia 2+ 1,24 ili opaliti omladincr Ajaxa 3 i vise gola, sto je kvota 1,40
Eto kao sto sam i obecao, da kada nadjem vremena da cu objaviti sta igram sam ispunio...Nadam se da ce nesto proci, ali ako ne prodje, nek niko ne zamjeri
prodje Mello druže 45 uvaliokakanj84 je napisao/la:i Melo se isplati igrat jer zadnje dvije im je ubacio više od 24 kosa kolko su ponudili u bh play KLADIONICI dok ovi cigani iz premiera ga drže na 25SPY je napisao/la:Rose ne igra, Pozigins se isplati igrat na 16,5 granici uz Klivlend kp1 lijep double
kakanj84 je napisao/la:prodje Mello druže 45 uvaliokakanj84 je napisao/la:i Melo se isplati igrat jer zadnje dvije im je ubacio više od 24 kosa kolko su ponudili u bh play KLADIONICI dok ovi cigani iz premiera ga drže na 25SPY je napisao/la:Rose ne igra, Pozigins se isplati igrat na 16,5 granici uz Klivlend kp1 lijep double

DANAS NOVI DAN NOVA KESANA

-
- Kontakt:
9969 23:59 Tottenham - EL/pobjednik 9.00
9970 23:59 Roma - EL/pobjednik 13.00
9971 23:59 Schalke - EL/pobjednik 13.00
9972 23:59 Shakhtar - EL/pobjednik 13.00
9973 23:59 Zenit - EL/pobjednik 15.00
9974 23:59 Ath.Bilbao - EL/pobjednik 15.00
9975 23:59 Lyon - EL/pobjednik 17.00
9976 23:59 Fiorentina - EL/pobjednik 20.00
9977 23:59 Villarreal - EL/pobjednik 20.00
Kad bi se islo pretpostavkom da Manchester nece osvojiti EL i da se izabere npr. 6 ovih po 10 KM uplate, covjek bi bio minimalno 30 KM dobar.
9970 23:59 Roma - EL/pobjednik 13.00
9971 23:59 Schalke - EL/pobjednik 13.00
9972 23:59 Shakhtar - EL/pobjednik 13.00
9973 23:59 Zenit - EL/pobjednik 15.00
9974 23:59 Ath.Bilbao - EL/pobjednik 15.00
9975 23:59 Lyon - EL/pobjednik 17.00
9976 23:59 Fiorentina - EL/pobjednik 20.00
9977 23:59 Villarreal - EL/pobjednik 20.00
Kad bi se islo pretpostavkom da Manchester nece osvojiti EL i da se izabere npr. 6 ovih po 10 KM uplate, covjek bi bio minimalno 30 KM dobar.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zidovi:
Maccabi H-Maccabi 2 (2.05)
Maccabi Her-Beitar Shimson 2 (2.50)
Maccabi H-Maccabi 2 (2.05)
Maccabi Her-Beitar Shimson 2 (2.50)
Igraj Široki ti si najbolji!
-
- Kontakt:
Catanzaro - Lecce probati 1/2 ili 2/1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.