Da im zgadimo hloptanje?BTX je napisao/la:daj nam malene
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
tako je careHigh je napisao/la:Da im zgadimo hloptanje?BTX je napisao/la:daj nam malene
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Radnik ili lišticu. Vazda smo kurate sreće bili 
Olimpik - Kup - listica - Kup - Sloboda pa liga 6... uhh biće tu svašta od rezultata do kartona.
Kako ono obicno biva u svjetu fudbala,kada upadne tako ligska utakmica izmedju kupa,obicno se te ekipe sastanu i u kupu,imali smo puno tih primjera gdje u 7 dana tri puta moras da igras sa istom ekipom,pa fkt me nebi cudilo da izvucemo njih i u kupu.Vec su ove godine kod nas imali oni sa Slobodom te trio utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sjecam se tromeca protiv Borca u Mehinom vaktu.miky_hz je napisao/la:Kako ono obicno biva u svjetu fudbala,kada upadne tako ligska utakmica izmedju kupa,obicno se te ekipe sastanu i u kupu,imali smo puno tih primjera gdje u 7 dana tri puta moras da igras sa istom ekipom,pa fkt me nebi cudilo da izvucemo njih i u kupu.Vec su ove godine kod nas imali oni sa Slobodom te trio utakmice.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj se sjecati ziv bio, tad se Marinovic proslavio...Evander je napisao/la:Sjecam se tromeca protiv Borca u Mehinom vaktu.miky_hz je napisao/la:Kako ono obicno biva u svjetu fudbala,kada upadne tako ligska utakmica izmedju kupa,obicno se te ekipe sastanu i u kupu,imali smo puno tih primjera gdje u 7 dana tri puta moras da igras sa istom ekipom,pa fkt me nebi cudilo da izvucemo njih i u kupu.Vec su ove godine kod nas imali oni sa Slobodom te trio utakmice.
samo nek se igraMemara je napisao/la:Olimpik - Kup - listica - Kup - Sloboda pa liga 6... uhh biće tu svašta od rezultata do kartona.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- hzzavidovici
- Kontakt:
Iskreno mislim da za duplu krunu nemamo dovoljno širok igrački kadar. A takva je situacija da moramo napadati oba trofeja jer svi hoće trofeje tako da bit će veselo od 25.02. kada krene 
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I prije, izvlacenje kupa je jako bitnohzzavidovici je napisao/la:Iskreno mislim da za duplu krunu nemamo dovoljno širok igrački kadar. A takva je situacija da moramo napadati oba trofeja jer svi hoće trofeje tako da bit će veselo od 25.02. kada krene
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BTX je napisao/la:samo nek se igraMemara je napisao/la:Olimpik - Kup - listica - Kup - Sloboda pa liga 6... uhh biće tu svašta od rezultata do kartona.
Znaći: Olimpik - Bosna sema - Široki - Bosna sema - i onda put u Tuzlu
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad se igra prva utakmica protiv travnika?
-
belosevic28
- Kontakt:
Bit ce na zvanicnoj...TobeYarabi je napisao/la:kad se igra prva utakmica protiv travnika?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gledao sam danas popodne Hajduk protiv onog Trencina i ne mogu nikako da upratim ima li Hamze, preko mobitela gledao pa mi sve malo, onaj trener njihov stalno se dere HAMZAA, ali koliko skonta taj neki igra stopera jer uvijek kad je lopta kod njega on se dere, a našeg nigdje ne primjeti.
Sabrine mi moje!
Ima li pljuvača?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo ovo boldirano je nesta sto ce mas razlikovati od komsija i madjara.DenchiNL je napisao/la:pa evo mene recimo ohrabruje što smo prekinuli tradiciju gubljenja zadnje tekme pred pauzu tj. odlaska na pauzu sa negativnom atmosferomZip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
Nadam se da cemo tu tradiciju da srusimo![]()
pa sad raji čudno, navikli iz očaja u euforiju i tako sad ne znaju šta da pišu i rademir u kući je nešto neprocjenjljivo, bez prozivanja po novinama, bez mahale raditi
vrlo neobično
Ovo je nesta neobicno za nas, drugacije i bas sto je tako ja vjerujem da mozemo biti hit na proljece.
Mozemo imati vrh ekipu, al ako nema harmonije u istoj.. djaba ti sve..
Atmosfera je jako bitna, kao i kvalitet naravno.
Mislim da imamo kvalitet, ne kao u doba kad smo titulu uzeli al nije to toliko lose koliko mnogi zele to da predstave.
Nadam se najboljem i vjerujem u ekipu od Cale pa do dr Vrabca
Svi za jednog jedan za sve !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Upravo ovo boldirano je nesta sto ce mas razlikovati od komsija i madjara.DenchiNL je napisao/la:pa evo mene recimo ohrabruje što smo prekinuli tradiciju gubljenja zadnje tekme pred pauzu tj. odlaska na pauzu sa negativnom atmosferomZip je napisao/la:Tradicionalno lose igramo Mart, tj pocetak proljetnog dijela.
Nadam se da cemo tu tradiciju da srusimo![]()
pa sad raji čudno, navikli iz očaja u euforiju i tako sad ne znaju šta da pišu i rademir u kući je nešto neprocjenjljivo, bez prozivanja po novinama, bez mahale raditi
vrlo neobično
Ovo je nesta neobicno za nas, drugacije i bas sto je tako ja vjerujem da mozemo biti hit na proljece.
Mozemo imati vrh ekipu, al ako nema harmonije u istoj.. djaba ti sve..
Atmosfera je jako bitna, kao i kvalitet naravno.
Mislim da imamo kvalitet, ne kao u doba kad smo titulu uzeli al nije to toliko lose koliko mnogi zele to da predstave.
Nadam se najboljem i vjerujem u ekipu od Cale pa do dr Vrabca
Svi za jednog jedan za sve !!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
U napadu imamo širine koliko u Husrefovoj kamenjarki, vazni.
Hajd pogodi ko će prekucat ligu?High je napisao/la:Ima li pljuvača?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Elrond, GokuSSJG, KarloIvandic, Napapijri, ObjektivnaSApublika, roccosiffredi i 63 gosta.