radi za wwin, ubacen ovdje da tipuje sto bolje, daju mu nesto bonusa zauzvrat, k'o sto online poker sajtovi unajmljuju profesionalce da igraju za njihStone Island je napisao/la:samirr je mutan pravo.
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Dobro je to sve sta je mene znalo obarat
odigram 1/1 bude x/1,stavim Ny over 105.5 bude 105,stavim Beala,Wal prebaci itd. 
Igraj Široki ti si najbolji!
standardno prokletstvo wizardsa96BadBoy je napisao/la:stavim Beala,Wal prebaci itd.
tako je isto i kod portlanda (dame i cj) i toronta (kyle i ddr)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ja sam pocetkom sedmice imao Cleveland 112.5+, sredinom 4/4 na lajvu granica 115.5, na kraju s produzecima nisu uspjeli prebacit, stali na 212 na 02:30 do kraja.96BadBoy je napisao/la:Dobro je to sve sta je mene znalo obaratodigram 1/1 bude x/1,stavim Ny over 105.5 bude 105,stavim Beala,Wal prebaci itd.
Buraz, kad vec diskutujemo, probaj postavljati slike na kojima se vidi vrijeme kada su napravljene
Ma isti qurac vidi li se vrijeme ili ne naviko sam ovako stavljat.Znate svi da necu zayebat za kvotu,napravim screnshot i postavim je odmah za 2 minute.Ako treba nije problem da se vidi vrijeme. 
@arelinho
mogu svi tipovati, bez obzira na pauzu, napravili smo novo pravilo, ko god je ikada bio u ligi moze opet poceti tipovati, i bit ce ubacen u tabele automatski
mogu svi tipovati, bez obzira na pauzu, napravili smo novo pravilo, ko god je ikada bio u ligi moze opet poceti tipovati, i bit ce ubacen u tabele automatski
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hvala svima na čestitkama
Baš je bio red da uzmem, svaki tjedan budu 3-4 para gdje za koš padnem,ovaj tjedan nije toga bilo pa napokon uzeo
Sretno svima u ovom tjednu , nadam se da će nas što više tipovati
Baš je bio red da uzmem, svaki tjedan budu 3-4 para gdje za koš padnem,ovaj tjedan nije toga bilo pa napokon uzeo
Sretno svima u ovom tjednu , nadam se da će nas što više tipovati
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- Stone Island
- Kontakt:
Pravila kažu da treba i vrijeme. Ništa te ne košta. Neće biti nesporazuma i niko te neće moći prozivati.96BadBoy je napisao/la:Ma isti qurac vidi li se vrijeme ili ne naviko sam ovako stavljat.Znate svi da necu zayebat za kvotu,napravim screnshot i postavim je odmah za 2 minute.Ako treba nije problem da se vidi vrijeme.
Ti nešto i ne tipuješ u zadnje vrijeme, šta je reći ?bodi123 je napisao/la:
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 30 jan 2017, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jbg, meni licno ne smeta, ali ako je tako receno hajd da probamo ispostovati. Najzahtjevnije je napisati analizu, ovo ostalo je bar lagano. A ne moze ni @bodi (a eto i @KK_Bosna) opominjati non-stop, svakako se raja buni za sitnice i niko nece da prihvati kritiku.
Od ove sedmice se opet ukljucujem. Ma jbg buraz nisam imao vremena nesto nikako, radi se jbg, posla preko glave, ne znam gdje udaram, ali od ove sedmice sam tu, pozelio sam iskreno.Stone Island je napisao/la: Ti nešto i ne tipuješ u zadnje vrijeme, šta je reći ?
btw. mnogo ti hvala za ove evidencije koje vodis s @bvb, nisi ni svjestan koliko doprinos ligi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Stone Island
- Kontakt:
Ako treba još nešto pomoći, slobodno reci. Nije mi mrsko, imam dosta vremena trenutno.bodi123 je napisao/la:Od ove sedmice se opet ukljucujem. Ma jbg buraz nisam imao vremena nesto nikako, radi se jbg, posla preko glave, ne znam gdje udaram, ali od ove sedmice sam tu, pozelio sam iskreno.Stone Island je napisao/la: Ti nešto i ne tipuješ u zadnje vrijeme, šta je reći ?![]()
btw. mnogo ti hvala za ove evidencije koje vodis s @bvb, nisi ni svjestan koliko doprinos ligi.
Nista za sada, hvala paša, ostalo @bvb odradjuje, ja ovaj administrativni dio, uklopili smo sve.Stone Island je napisao/la: Ako treba još nešto pomoći, slobodno reci. Nije mi mrsko, imam dosta vremena trenutno.
Wanamaker prošao na sihre, Ayon omašio bacanje za prelaza tj u tom mecu 4 je fulao..bvb je napisao/la:Pa ja, 8-4 nije bilo ni lose, a jucer fina ponuda. Nisam fakat ocekivao da ce sva tri pasti, ali i da sam dva pogodio ne bi bilo puno bolje zbog bonusa. Krivo mi je vise sto sam imao dobar listic ovamo, prosao tri para do NBA i imao ova tri, dobitak bio dobar.KK_Bosna je napisao/la:ti si najveci tragicar ovog vikenda, zadnjeg dana si mogao i na drugo mjesto doci, ali fuli sva tri para
A jest Samke jos gori, imao je 9-2 jednom ja mislim, onda ga EL zayebala, da Wanamaker nije dao onu ludu tricu ostao bi bez bonusa (ali njemu haman isti i ne treba, ima previse)
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- bugojanac1234
- Kontakt:
ustao jutros gledam rezultate, psujem irvingu. udjem bezveze na wwin, ono dobitni
slucajno ga manje rokno hahah
- Stone Island
- Kontakt:
Taman sam to vidio, sastavljajući evidenciju. Tipovao si u analizi više ali si greškom dole pritisnuo manje.bugojanac1234 je napisao/la:ustao jutros gledam rezultate, psujem irvingu. udjem bezveze na wwin, ono dobitni![]()
![]()
![]()
![]()
slucajno ga manje rokno hahah
Koliko se najduze cekao bonus ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Stone Island
- Kontakt:
Jao, kako bi danas upalo da legne bonus. Parova ko u priči...samirr je napisao/la:Koliko se najduze cekao bonus ?
Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit. 
samir ih reseta samo tako 7/8 u dva dana96BadBoy je napisao/la:Bodi,gasi natjecanje dok ne krene play off.Ovo je postalo smijesno nemoze se nista pogodit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.