HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ajmo zrinjski uz pun stadion nadam se da cemo prociii
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Odavno samo u pregovorima sa njim,Joviceva je zelja,i dobar je igrac po meni,al ja nista nevjerujem dok ga ne vidim na treningu ili dok ne potpise.....
ja bi još doveo na stopera npr. Ješu iz Olimpika ako je još tamo i mirni smo....
i eventualno lijevog bočnog, ali mislim da može Maka tamo odigrati još jednu godinu... glupo bi bilo da sad dovedemo nekoga boljeg pa da Maka mora na klupu... niđe vezze...
i eventualno lijevog bočnog, ali mislim da može Maka tamo odigrati još jednu godinu... glupo bi bilo da sad dovedemo nekoga boljeg pa da Maka mora na klupu... niđe vezze...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
neka Make na stoperu, vidiš da Dame se stalno povređuje, a i duga je sezona, trebaju nam oba beka, jer Mirza puno pliva, a sa druge strane možda mali Puljić proigra pa dobijemo novog ŠunjićasilenT. je napisao/la:ja bi još doveo na stopera npr. Ješu iz Olimpika ako je još tamo i mirni smo....
e pa vjeruj care..magic je napisao/la:Odavno samo u pregovorima sa njim,Joviceva je zelja,i dobar je igrac po meni,al ja nista nevjerujem dok ga ne vidim na treningu ili dok ne potpise.....

edit:
FT Tobol Kostanay [4 - 1] Irtysh Pavlodar
9' [1 - 0] R. Levyga
24' [2 - 0] U. Bakaev
26' [2 - 1] V. Chernyshov
36' [3 - 1] P. Beganski
54' [4 - 1] F. Klapka
los tobol...aha e nije los nego smo mi beton

JA BI DA VRATIMO RASHIDA AVDIĆA I POTPIŠEMO JOŠ VUČINU STIJEPANOVIĆA I SA OVIM FENNANOM IMAMO PRAVI CIRKUS COLORADO FK:ZRINJSKI MOSTAR

mislim da smo prvi presli preko tih granica...rebel je napisao/la:JA BI DA VRATIMO RASHIDA AVDIĆA I POTPIŠEMO JOŠ VUČINU STIJEPANOVIĆA I SA OVIM FENNANOM IMAMO PRAVI CIRKUS COLORADO FK:ZRINJSKI MOSTAR![]()
![]()
PRAVI PLEMIC JE ONAJ KO GINE ZA NAS DRES I GRB NA NJEMU I NEMAM NISTA PROTIV DA IGRAC EKSTRA KLASE KOJI SE BORI ZA DRES KOJI NOSI IGRA ZA NAS PA TAMAN BIO IZ RUANDE...
nismo bola mi primitivci ko ovi sto se prave multietniĆari

-
- Kontakt:
Potpisacete vucinu aha 
a sto tebi rebel smetaju igraci koji su druge vjere ?

Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 31 jul 2010, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Imaš HNL, i brija za koga hoš navijat volja tvoja Rvatinorebel je napisao/la:JA BI DA VRATIMO RASHIDA AVDIĆA I POTPIŠEMO JOŠ VUČINU STIJEPANOVIĆA I SA OVIM FENNANOM IMAMO PRAVI CIRKUS COLORADO FK:ZRINJSKI MOSTAR![]()
![]()

A nama ostavi HŠK ZRINJSKI MOSTAR
kad se vec trudis biti smijesan,ako si blizak sa nekim ko poznaje vucinu upitaj ga kad je dolazio u mostar i nudio se nama,kakav je dobio odgovor?!?! znaci upitaj ga i napisi ovdje...ako ga ne bude sramota da ti kazeSamo F.K.S !! je napisao/la:Potpisacete vucinu aha

-
- Kontakt:
Znam ja to sve plemicu 

kakav bola Rašid Avdić... Zrinjski nikad nije imao lošijeg napadača od njeg...
muha bez glave bio.... najatraktivniji su mu bili oni skokovi, a lopta ga 5 metara prelijeće... svaku utakmicu je imao 5 takvih... smiješan igrač.....ono nema nigdje ....
muha bez glave bio.... najatraktivniji su mu bili oni skokovi, a lopta ga 5 metara prelijeće... svaku utakmicu je imao 5 takvih... smiješan igrač.....ono nema nigdje ....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
kad znas sto onda pises...do nas je bilo i kad je dobio nogu vi ste potpisali s njim...prema tome bilo ti je bezze ono "potpisacete vucinu aha"....da smo htjeli zavrsili bi toSamo F.K.S !! je napisao/la:Znam ja to sve plemicu

Koliko je to u vas igralo hrvata od kad je premijer lige,zato TIŠU ,ne smeta mi nitko ali volio bi da je drukčije HŠK -HRVATSKI ŠPORTSKI KLUBSamo F.K.S !! je napisao/la:Potpisacete vucinu aha
Šta ću tebi ostavit mazlume jedan taki ko ti su prvi na Hajduka i Dinama išli ,Ja Zrinjski pratim od vremena kad je na stajanju bilo 8 ljudi i kad se sa linije na utakmicu dolazilo,IZNJIO SAM SVOJE MIŠLJENJE IMAM NA TO PRAVO ,mi smo jedini klub u ovoj državi u kojem igraju igrači svih nacijonalnosti ali jedno je imati trojicu a jedno cijelu ekipu, a tako će biti za dvije godineMCMV je napisao/la:Imaš HNL, i brija za koga hoš navijat volja tvoja Rvatinorebel je napisao/la:JA BI DA VRATIMO RASHIDA AVDIĆA I POTPIŠEMO JOŠ VUČINU STIJEPANOVIĆA I SA OVIM FENNANOM IMAMO PRAVI CIRKUS COLORADO FK:ZRINJSKI MOSTAR![]()
![]()
![]()
A nama ostavi HŠK ZRINJSKI MOSTAR
Kakve veze ima to koliko je Hrvata igralo u Sarajevu sa tvojim fašizmom?
I pazi molim te "jedini klub u kojem igraju igrači svih nacionalnosti". How yes no.
I pazi molim te "jedini klub u kojem igraju igrači svih nacionalnosti". How yes no.

Apsolutno nikakve ,ali sa vašim FAŠIZMOM ima mnogoelSaik je napisao/la:Kakve veze ima to koliko je Hrvata igralo u Sarajevu sa tvojim fašizmom?
-
- Kontakt:
A sta krkan zna misli da mu je ovo rvacka pa da su u drzavi svi iste vjere e zajebo si se majstore i ovdje je uvijek bilo 3 vjere a to sto tebi smeta idi bordi klubove hnl-a kao sto ti vec jedan momak rece. I slobodno da si prije za velez navijao do 94-95 ne znam ni ja kad je zrinjski osnovanelSaik je napisao/la:Kakve veze ima to koliko je Hrvata igralo u Sarajevu sa tvojim fašizmom?
Dođi dole pa da vidiš ,ako ti misliš da je ovo vamo BIH okSamo F.K.S !! je napisao/la:A sta krkan zna misli da mu je ovo rvacka pa da su u drzavi svi iste vjere e zajebo si se majstore i ovdje je uvijek bilo 3 vjere a to sto tebi smeta idi bordi klubove hnl-a kao sto ti vec jedan momak rece. I slobodno da si prije za velez navijao do 94-95 ne znam ni ja kad je zrinjski osnovanelSaik je napisao/la:Kakve veze ima to koliko je Hrvata igralo u Sarajevu sa tvojim fašizmom?

aj bola **** svi svaki put ista prica,ja mislim da se zadnjih 10 godina sve zna i svake godine je isto a vi ko indijanci stalno iste teme **** bola svi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.