BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
@thelightblue nažalost itekako ima istine u tom što ti pričaš. Nisam ja rekao da on to ne radi, nego kažem ako rezultat neće izostati boli me briga što se provodi na takve načine. Doduše, sumnjam sad baš da ne trenira jbt, sumnjam da ne trenira svaki dan po 2,3 sata samo što to ne slika i ne postavlja na net. Vidjet ćemo šta donose naredna dva mjeseca, prvenstveno februar. Ne možeš sad reći da su ga ti izlasci koštali poraza od Sele i Troickog. Realno, Sela ga je pomeo i prošle godine na Olimpijadi, a protiv Viktora je odigrao dobar egal meč. Nek ti bude na umu da je taj isti Viktor kasnije uzeo set Stanu, skoro finalisti, te da je isti taj Sela igrao polufinale u Chennaiu, i sljedeću sedmicu osvojio jak Challenger.
-
thelightblue
- Kontakt:
U prva dva seta je odigrao veoma lose, treci i cetvrti jako dobar, peti ok ali je porazen zbog toga sto izgubio ritam i koncentraciju u kljucnom momentu, 3:4 i nove lopte. U tom trenutku imas 90 sekunda da biras reket, mislis sta budes igrao itd jer ako neces osvojiti taj gem protivnik bude servirao za mec. Moras jednostavno uraditi sve da ce biti 4:4. Ali ipak za Damira bilo je vaznije za zove supervizora da malo popricaju. Jer svi znamo da supervizor nista ne moze, nece promjeniti ni sudije ni njegove odluke. Ali Damir se osjeca kao zvjezda i voli raditi show, nazalost.
Sta se treninga tice, trenira premalo vjeruj mi. A druga stvar - sezona se tek pocela, nije to vrijeme da svaki vikend je u klubu. Jednostavno - ne. Ili 71 je super za njega i vise ne treba - onda slobodno, dobra muzika, dobar alkohol, dobar seks... A mi se borimo na forumu
Sta se treninga tice, trenira premalo vjeruj mi. A druga stvar - sezona se tek pocela, nije to vrijeme da svaki vikend je u klubu. Jednostavno - ne. Ili 71 je super za njega i vise ne treba - onda slobodno, dobra muzika, dobar alkohol, dobar seks... A mi se borimo na forumu
Tipican primjer prosjecnog Bosanca koji brzo dodje do para, pa ga pod svoje uzmu lokalni sminkeri i onda pocnu furke
Ocigledno je da je on zadovoljan sa ovim sto ima jer da nije ne bih uzimao mikrofon u ruke i izigravo budalu po klubovima. Ajd on se makar provodi a Mirza nit napreduje nit fura...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hehe otkud znaš možda se Mirza ubija od treninga daleko od virtuelnog svijetaesprit24 je napisao/la:Tipican primjer prosjecnog Bosanca koji brzo dodje do para, pa ga pod svoje uzmu lokalni sminkeri i onda pocnu furkeOcigledno je da je on zadovoljan sa ovim sto ima jer da nije ne bih uzimao mikrofon u ruke i izigravo budalu po klubovima. Ajd on se makar provodi a Mirza nit napreduje nit fura...
Mozda trenira candy crush
ma realno kad pogledas ovaj se namece daje interviju ovo ono, kuha ide na sff itd, dok je kod ovog slika naslovnice na fb iz prahistorije, puskom ga ne mozes natjerati da da interviju za neki portal i slicno..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire i Nermane, samo vi nargilu, yebo tenis.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ulaze u formu, ko je razradio?Unofficialpage je napisao/la:Bravo Damire i Nermane, samo vi nargilu, yebo tenis.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
thelightblue
- Kontakt:
A onda za poraz kriv bude sudija, zrijeb, usloviUnofficialpage je napisao/la:Bravo Damire i Nermane, samo vi nargilu, yebo tenis.
Definitvno ne shisha, cuo sam da Nadal sa Federerom ju ujutro pusili prije meca
dosadno pa malo listam, @shminka, je li jos uvijek vjerujes da basic ne moze gore od onoga iz ovog perioda kada je bio oko 150-te pozicije...evo ga jutros, Boga mi, na 231. mjestu, uzas....e ja se sada nadam da od ovog gore ne moze i da ce valjda brzo opet u top 200..shminka je napisao/la:babino je napisao/la:@shminka, ok..prvo nije igrao atp a sada je malo igrao.
A basic..pa vec danas sam napisao da ga nije bilo na mapi skoro cijelu sezonu do ova zadnja 2-3 turnira.
Ne znam, ti vjerujes da ce napredovati..nadam se..mene strah da narednog februara nece biti ni blizu one pozicije 109, vidjecemo.
Mirza rezultatski gore od ove godine ne može, jedino da ne igra nikako tenis, više se pasti ne može, tako da će biti bolje sigurno.
kada si ono prognozirao damira u top 30...vidim tamo da pise 2019. a skoro da sam siguran da si spominjao 2018.-tu..da nisi sta prepravljao:-)
sve u svemu, ja sam razocaran totalno u obojicu. Ovo sto su odigrali unazad pola godine je bas lose.Najgore u svemu sto ce im vjerovatno i februrar proci u istom ritmu. Duse drage ce se izmoriti u davis cupu (jos se sjecam onog mirzinog poraza u svedskoj poslije jazirija) i eto proljeca, dzumhur ce morati dobro zapeti da ostane u top 100.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ajd reci da se salisEisenbahner1921 je napisao/la:Pozdravio vas je Damir
Kao prvo, neumjesno je da jedan ovakav sportista, tjst prvi reket jedne zemlje ima ovakve fotke. Ako je ovo hvala za neprespavane noci, ugrozavanje posla, ispita i svih drugih odricanja koje je svako od nas morao uraditi prateci njega onda mu veliko hvala za ovaj srednji prst. Ovdje niko nije njega pljuvao sem par padobranaca nego su se svi slozili da zivot kakav vodi nije sportski. A ja da sam neki novinar ja bih napravio jedan dobar tekst od pocetka njegove karijere od ludnica koje smo pravili na forumu u ranim jutarnjim satima do ovog srednjeg prsta
Sto se tice Mirze imat ce februar da pokusa da se vrato makar u top 200 Budimpesta, Quimper, Bergamo i Worclaw bit ce dovoljni da se skupi dosta bodova
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Ajd reci da se salisEisenbahner1921 je napisao/la:![]()
Kao prvo, neumjesno je da jedan ovakav sportista, tjst prvi reket jedne zemlje ima ovakve fotke. Ako je ovo hvala za neprespavane noci, ugrozavanje posla, ispita i svih drugih odricanja koje je svako od nas morao uraditi prateci njega onda mu veliko hvala za ovaj srednji prst. Ovdje niko nije njega pljuvao sem par padobranaca nego su se svi slozili da zivot kakav vodi nije sportski. A ja da sam neki novinar ja bih napravio jedan dobar tekst od pocetka njegove karijere od ludnica koje smo pravili na forumu u ranim jutarnjim satima do ovog srednjeg prsta
Sto se tice Mirze imat ce februar da pokusa da se vrato makar u top 200 Budimpesta, Quimper, Bergamo i Worclaw bit ce dovoljni da se skupi dosta bodova

Životni saputnik! 1921
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ja ga svakako vise ni ne gledam, niti ga pratim, karakter debila, nervoznog debila me ne interesuje, ako sta uradi direktno za nas, u Davis Cupu, i gledat cu, a ovako na Touru, jos malo i poceo sam ga gledati kao ostale igrace.
Jer od njega, Troickog i Kyrgiosa nema vecih debila na Touru, vjerujte mi, gledao sam jako puno tenisera, i ova 3 su dno, dna.
Jer od njega, Troickog i Kyrgiosa nema vecih debila na Touru, vjerujte mi, gledao sam jako puno tenisera, i ova 3 su dno, dna.
Ne lozite se, ne pokazuje navijacima srednji prst sigurno nego vjerovatno zeli da pokaze nokatesprit24 je napisao/la:Ajd reci da se salisEisenbahner1921 je napisao/la:Pozdravio vas je Damir
![]()
Sigurno je to
Evo ih sastali se u Zenici, piju caj, i ne mogu se dogovoriti ko ce platiti
Evo ih sastali se u Zenici, piju caj, i ne mogu se dogovoriti ko ce platiti
Sjajna Damirova slika, govori više nego hiljadu riječi.
Dok prosječni Bošnjo ispija kafe i prste koristi da tastaturom sere po uspješnima, uspješni prstima rade da bi postali još uspješniji. I dok će prosječni Bošnjo ovu sedmicu iskoristiti da sere po ovoj slici, Damir će u ovoj sedmici ispisati još jednu stranicu historije BH tenisa, BH sporta.
Sjajna poruka.
Dok prosječni Bošnjo ispija kafe i prste koristi da tastaturom sere po uspješnima, uspješni prstima rade da bi postali još uspješniji. I dok će prosječni Bošnjo ovu sedmicu iskoristiti da sere po ovoj slici, Damir će u ovoj sedmici ispisati još jednu stranicu historije BH tenisa, BH sporta.
Sjajna poruka.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da riješimo enigmu, obje slike su bile postavljene na instagram story jedna poslije druge, naravno pokazuje nokat, pogledajte drugu sliku
al ste se uzjebali

al ste se uzjebali
Životni saputnik! 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji story, dajte više link tog storyja 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne mozes covjece link storya dobitiUnofficialpage je napisao/la:Koji story, dajte više link tog storyja
Odes mu na profil i kliknes na profilnu il ako ga vec pratis izbacice ti na pocetnoj gore sve story-e
U tom ispisivanju historije, nece biti sam, pridruzit ce se i Mirzashminka je napisao/la:Sjajna Damirova slika, govori više nego hiljadu riječi.
Sjajna poruka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.