Not se sikirat....pomazio ih malo raspored....opet slijedi bolno prizemljenjeronaldo99 je napisao/la:Idealno kolo za inter,jbt unazad 7-8 kola ja ih sprdao kako su na -11 od mog milana a vid sad
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako bude ko ovo zadnje ... bit ce bas bolnojelle je napisao/la:Not se sikirat....pomazio ih malo raspored....opet slijedi bolno prizemljenjeronaldo99 je napisao/la:Idealno kolo za inter,jbt unazad 7-8 kola ja ih sprdao kako su na -11 od mog milana a vid sad
Kod gola Muriela niko živ u živom zidu ne skoči ni cent
Lijepa interova serija (2 mj. čini mi se), ali eto, svakoj seriji dođe kraj,ovoj je to 05.02.
Lijepa interova serija (2 mj. čini mi se), ali eto, svakoj seriji dođe kraj,ovoj je to 05.02.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan bodom protiv jedne ovako velike, uspjesne i snazne ekipe 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bod bi nama odgovarao samo tako,,, mislim da se i Napoli i Roma tome nada inace vi odoste,,,BuffonGigi je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan bodom protiv jedne ovako velike, uspjesne i snazne ekipe
Ma masonska posla.Agnelli zaprijetio preko Vatikana upravi Rome.dinoo je napisao/la:Kod gola Muriela niko živ u živom zidu ne skoči ni cent![]()
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Saponara u Violi, dal ce vratiti karijeru na nivo od prije dvije sezone
cudan igrac, u Milanu kanta, u Empoliju odlican prije dvije sezone, poslije toga kanta i u Empoliju
cudan igrac, u Milanu kanta, u Empoliju odlican prije dvije sezone, poslije toga kanta i u Empoliju
- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A team of the year: Buffon Barzagli Bonucci Chiellini Koulibaly Pjanic Nainggolan Pogba Hamsik Dybala Higuain
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kad Kinezi uzmu nezadovoljnog Dybalu nece vise ni njega biti u ovim izborima.
SiamoNoi je napisao/la:Kad Kinezi uzmu nezadovoljnog Dybalu nece vise ni njega biti u ovim izborima.
Dje najbolji napadac Ikardi 
Tamo gdje mu je i mjesto na vrhu kao najbolji strijelac i asistent lige...A ako ni to ne pomaze, onda zna Buffon sigurno za njega...jelle je napisao/la:Dje najbolji napadac Ikardi
Moram priznat da ovo ovako na papiru kad se gleda izgleda dosta strašno, srećom pa u stvarnosti nije ni približno. Jedva se čeka vikend.IlCapitano je napisao/la:Serie A team of the year: Buffon Barzagli Bonucci Chiellini Koulibaly Pjanic Nainggolan Pogba Hamsik Dybala Higuain

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Cestitam, imate najboljeg strijelca u 22 kolu.Huska je napisao/la:Tamo gdje mu je i mjesto na vrhu kao najbolji strijelac i asistent lige...A ako ni to ne pomaze, onda zna Buffon sigurno za njega...jelle je napisao/la:Dje najbolji napadac Ikardi
Mogu shvatit da ga nego ne voli... Al i corav vidi da je Icardi klasa od napadača. A još 24. nije napunio.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
'ta ce Icardi talasika.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mozda u izbor nisu ulazile ekipe ispod 10-og mjesta?jelle je napisao/la:Dje najbolji napadac Ikardi
Icardi s pravom nije cijenjen u fudbalskom svijetu, onoliko koliko ga cijene Interisti na ovom forumu
S kojim to pravom, daj jedan argument.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
jednostavno nije dobar koliko vi mislite da jeste
Serie A je dno dna, neka se pokaze negdje drugdje, pa da pricamo
Serie A je dno dna, neka se pokaze negdje drugdje, pa da pricamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.