FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vrati li se mali Hadžić?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ta ista uprava je dovela invalida nekih bruku ... pare su se rasipale na sve strane ... zato smo danas u poziciji u kakvoj jesmo ...SVE IZ POCETKA ....Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
Dobio si priliku ALI TA PRILIKA JE PROKOCKANA ....i ja bi od 50 igraca ubo 3-4....... sad morash korak po korak gradit sve iz pocetka ....
Koliko god smo dobili one 2 god ( dva trofeja) toliko smo sad vraceni nazad.... ( o sportskom segmentu govorim ) ....
Vidljivo je po ovom prelaznom roku da nema nekih para puno za nove igrace vec da se uzdmo u ovo sto imamo ... i to je to ...
Opet bolje je i ovako nego placat neke izmisljene cifre samo zato sto smo mi FK Sarajevo ....
Jedina stvar u kojoj sam optimistican je da smo konacno jedan prelazni rok zadrzali kostur ekipe, da nije otislo 10 ...doslo 15 ....i mozda cemo prvi put imat uigranu ekipu a ne da lete po terenu ko muhe bez glave ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema nista zvanicno ali trebao je, ici ce u Tursku normalno.High je napisao/la:Vrati li se mali Hadžić?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Haveru ne mozemo dovest,mi da mozemo doveli bi barem jednog dobrog veznjaka koji nam je potrebanMortemHz je napisao/la:Ko ti kaze bolan da ne mozes dovesti Pirića i Obradovića?Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
ne kazem ja da treba dovodit 20 30 igraca,al haj danas dovedi nekog poput jajala,delaca,benke .... mi smo sad sto se tice finansija katastrofaDBR1987 je napisao/la:Ta ista uprava je dovela invalida nekih bruku ... pare su se rasipale na sve strane ... zato smo danas u poziciji u kakvoj jesmo ...SVE IZ POCETKA ....Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
Dobio si priliku ALI TA PRILIKA JE PROKOCKANA ....i ja bi od 50 igraca ubo 3-4....... sad morash korak po korak gradit sve iz pocetka ....
Koliko god smo dobili one 2 god ( dva trofeja) toliko smo sad vraceni nazad.... ( o sportskom segmentu govorim ) ....
Vidljivo je po ovom prelaznom roku da nema nekih para puno za nove igrace vec da se uzdmo u ovo sto imamo ... i to je to ...
Opet bolje je i ovako nego placat neke izmisljene cifre samo zato sto smo mi FK Sarajevo ....
Jedina stvar u kojoj sam optimistican je da smo konacno jedan prelazni rok zadrzali kostur ekipe, da nije otislo 10 ...doslo 15 ....i mozda cemo prvi put imat uigranu ekipu a ne da lete po terenu ko muhe bez glave ...
Da je meni docekati da navijaci razmisljaju svojom glavom i da se manje iluzija da cemo biti neki bosanski Dinamo ili nesto slicno. U BiH nikad se niko nece moci toliko distancirati od ostalih klubova da ima nadmoc kakvu ima Dinamo u Hrvatskoj, koja btw zadnjih godina je sve manja i manja. Toliko pojedinci pokusavaju da degradiraju Tana da je pomalo i bezobrazno jer je nezahvalnost mlaka rijec za njihovo pisanje. Tan je puno toga donio Sarajevu, a jos vise bh fudbalu. Da nije bilo amidze mi bi jos grcali u dugovima a ni ostali klubovi ne bi pokusavali da rijese organizacijske probleme. S dolaskom Tana i ostali su poceli da mijenjaju statute, potpisuju reprograme i vracaju porez. Tako, da Tanu ne trebaju biti zahvalni samo navijaci Sarajeva nego i ostali ljubitelji fudbala u nasoj zemlji. A oni sto se pitaju sta nam je Tan donio nek samo pogledaju sljedece slike, kazu da slika govori vise od 1000 rijeci.
PS: Pozdrav za one sto misle da se preko noci moze prohodati. 
Pisaj i Obradovica a posebno PiricaPitar1946 je napisao/la:Haveru ne mozemo dovest,mi da mozemo doveli bi barem jednog dobrog veznjaka koji nam je potrebanMortemHz je napisao/la:Ko ti kaze bolan da ne mozes dovesti Pirića i Obradovića?Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
Mozes ih dovesti ali ces ih tjerat poslije, jer su tanki, nema igraca kvalitetnog slobodnog zimi, kvalitet se placa...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pirić nam apsolutno nije potreban jer imamo 4 golmana. Htjeli smo se dogovoriti jer je potencijal i mlad ali onaj glupan od menadžera je zajebao stvar a Pirić se nije ni pojavio na prozivci, od tad smo ga prekrizili i neka je tako. Obradović kosta jako puno i mi smo rijetko ikad izdvajali sredstva za igraca, moras razumjeti da je u ovom prelaznom roku tesko naci kvalitetnog igraca. Obradović je moja velika zelja jer je odlican za nasu ligu i mislim da nema boljeg na toj poziciji.Pitar1946 je napisao/la:Haveru ne mozemo dovest,mi da mozemo doveli bi barem jednog dobrog veznjaka koji nam je potrebanMortemHz je napisao/la:Ko ti kaze bolan da ne mozes dovesti Pirića i Obradovića?Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
pa do toga je doslo sto ne moze bas radi njihPitar1946 je napisao/la:ne kazem ja da treba dovodit 20 30 igraca,al haj danas dovedi nekog poput jajala,delaca,benke .... mi smo sad sto se tice finansija katastrofaDBR1987 je napisao/la:Ta ista uprava je dovela invalida nekih bruku ... pare su se rasipale na sve strane ... zato smo danas u poziciji u kakvoj jesmo ...SVE IZ POCETKA ....Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
High je napisao/la:
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ono Sarajevo od prije dvije/tri sezone bilo je u stanju dovesti Pirica, Obradovica i Ordagica, trenutno to mozemo samo ukoliko je igrac slobodan i ako ima managera koji nije sifra.
Kaze covjek u klubu "Ako prodamo Duljevica mozda bude love za transfere, ovako je nemamo."
Dozvoljeno je sanjati kako mi imamo love ali mi igrace necemo, da love ima kamp ne bi stajao. Ipak malo treba otvoriti oci i vidjeti koje sranje su napravili Dinokio, BP(cast pojedincima koji su vec ranije bili za da se Dinokio otjera ali zbog vecine je ipak imao podrsku unutar BP) i razne ublehe u i oko kluba. Nije Tan budala da ga neki papci uzimaju kako hoce.
Kaze covjek u klubu "Ako prodamo Duljevica mozda bude love za transfere, ovako je nemamo."
Dozvoljeno je sanjati kako mi imamo love ali mi igrace necemo, da love ima kamp ne bi stajao. Ipak malo treba otvoriti oci i vidjeti koje sranje su napravili Dinokio, BP(cast pojedincima koji su vec ranije bili za da se Dinokio otjera ali zbog vecine je ipak imao podrsku unutar BP) i razne ublehe u i oko kluba. Nije Tan budala da ga neki papci uzimaju kako hoce.
istinaBordoBolesnik je napisao/la:Ono Sarajevo od prije dvije/tri sezone bilo je u stanju dovesti Pirica, Obradovica i Ordagica, trenutno to mozemo samo ukoliko je igrac slobodan i ako ima managera koji nije sifra.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi nikada nismo placali obestecenja za igraca nego smo dovodili dzaba igrace ali smo jaku platu imali. Sto bi ja recimo placao za Pirica 10.000 maraka i jos na ruke 50.000 i da mi se opet isto desi, da za 2 godine nemamo nista? To je nas sjebalo, sreca pa smo uzeli kup i titulu pa sad opet ispocetka moramo poceti i graditi bolji odnos.BordoBolesnik je napisao/la:Ono Sarajevo od prije dvije/tri sezone bilo je u stanju dovesti Pirica, Obradovica i Ordagica, trenutno to mozemo samo ukoliko je igrac slobodan i ako ima managera koji nije sifra.
- kupus army
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ce nam posljednje pojacanje u ovom prelaznom roku biti Hare Handzic,sto ne bi ni bilo lose,moze popuniti sve pozicije ofanzivno sem tog ofanzivnog veziste,al to bi svakako Dulja trebao igrati.Valjda je sad i kao osoba sazrio,te kao takav bi bio pojacanje ovoj ekipi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nisu djaba bile tolike plate, sta mislis ko se tu sve ugradio bio i od citave zbrke profitirao. Dovedes 10 igraca s poprilicno dobrim platama pa nakon 6 mjeseci te iste tjeras i moras da platis zbog raskida ugovora. Mnogo su se neki oparili ali na njihovu zalost to nije potrajalo, najgore je sto sad klub trpi posljedice.MortemHz je napisao/la:Mi nikada nismo placali obestecenja za igraca nego smo dovodili dzaba igrace ali smo jaku platu imali. Sto bi ja recimo placao za Pirica 10.000 maraka i jos na ruke 50.000 i da mi se opet isto desi, da za 2 godine nemamo nista? To je nas sjebalo, sreca pa smo uzeli kup i titulu pa sad opet ispocetka moramo poceti i graditi bolji odnos.BordoBolesnik je napisao/la:Ono Sarajevo od prije dvije/tri sezone bilo je u stanju dovesti Pirica, Obradovica i Ordagica, trenutno to mozemo samo ukoliko je igrac slobodan i ako ima managera koji nije sifra.
Sto se jednog Pirica tice, ja sam protiv da se dovodi zbog svog zastitnika Husarica. Klub jasno moram svima dati do znanja da nema za.ebancije i da nas niko ne moze uslovljavat. Trenutno vidimo rezultat, placeni portali Pirica svaka 2/3 dana guraju u neki klub koji je navodno zainteresovan, ali u limburgu. Zna se iz koja dva kluba se u Bosni mozes prodati dalje, sve ostalo je sica.
Slazem se sa svim samo mislim da smo se mogli odvojit i da smo se odvojili u jednom trenutku bili ...Lakoste je napisao/la:Da je meni docekati da navijaci razmisljaju svojom glavom i da se manje iluzija da cemo biti neki bosanski Dinamo ili nesto slicno. U BiH nikad se niko nece moci toliko distancirati od ostalih klubova da ima nadmoc kakvu ima Dinamo u Hrvatskoj, koja btw zadnjih godina je sve manja i manja. Toliko pojedinci pokusavaju da degradiraju Tana da je pomalo i bezobrazno jer je nezahvalnost mlaka rijec za njihovo pisanje. Tan je puno toga donio Sarajevu, a jos vise bh fudbalu. Da nije bilo amidze mi bi jos grcali u dugovima a ni ostali klubovi ne bi pokusavali da rijese organizacijske probleme. S dolaskom Tana i ostali su poceli da mijenjaju statute, potpisuju reprograme i vracaju porez. Tako, da Tanu ne trebaju biti zahvalni samo navijaci Sarajeva nego i ostali ljubitelji fudbala u nasoj zemlji. A oni sto se pitaju sta nam je Tan donio nek samo pogledaju sljedece slike, kazu da slika govori vise od 1000 rijeci.
Svi su na zavidili na transferima i rezultatima ...konacno je krenulo bilo kako treba ...pa kamp ....skocili smo od konkurencije drasticno u svakom segmentu ... AL DA SMO NASTAVILI TAKO ....
Vrijeme leti .... i ostali su poceli te reprograme radit i kako vrijeme prolazi taj nas "skok" u bolje postaje sve manje primjetan... sustizu nas ostali jbg .... nismo iskoristili taj skok i ostali smo u mjestu .... jbg... puno se izgubilo prosle sezone ... ne izlazak u evropu ... bruka i 6 milki spiskanih para .... al eto mozda se to moralo desit da se raciste neke stvari i da se krene "pametnije" .... vidjet cemo ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Hadzic se vratio ali trenira sa juniorimaMortemHz je napisao/la:Nema nista zvanicno ali trebao je, ici ce u Tursku normalno.High je napisao/la:Vrati li se mali Hadžić?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko ovdje hoće da budemo bosanski Dinamo i ko misli da možemo? Ko je uopšte spomenuo Dinamo? Davno je prošlo to vrijeme kada smo o tome maštali i kada smo svi mislili da je dominacija pred nama. Razna velika obećanja o grupnoj fazi, dominaciji, ismijavanju drugih.. sve je to palo u vodu.Lakoste je napisao/la:Da je meni docekati da navijaci razmisljaju svojom glavom i da se manje iluzija da cemo biti neki bosanski Dinamo ili nesto slicno. U BiH nikad se niko nece moci toliko distancirati od ostalih klubova da ima nadmoc kakvu ima Dinamo u Hrvatskoj, koja btw zadnjih godina je sve manja i manja. Toliko pojedinci pokusavaju da degradiraju Tana da je pomalo i bezobrazno jer je nezahvalnost mlaka rijec za njihovo pisanje. Tan je puno toga donio Sarajevu, a jos vise bh fudbalu. Da nije bilo amidze mi bi jos grcali u dugovima a ni ostali klubovi ne bi pokusavali da rijese organizacijske probleme. S dolaskom Tana i ostali su poceli da mijenjaju statute, potpisuju reprograme i vracaju porez. Tako, da Tanu ne trebaju biti zahvalni samo navijaci Sarajeva nego i ostali ljubitelji fudbala u nasoj zemlji. A oni sto se pitaju sta nam je Tan donio nek samo pogledaju sljedece slike, kazu da slika govori vise od 1000 rijeci.
Ako ja smatram da Sarajevo, koji je po meni najveći klub u državi a to sigurno i jeste, treba da se svake godine bori za trofeje, cilj najvećeg kluba sa najbrojnijim navijača ne treba se nikad mjenjati, cilj trebaju biti trofeji i borba za iste do zadnje utakmice. Jel to dominacija? Jel to bosanski Dinamo? Jel to nešto puno u ovoj ligi?
Koji je danas cilj kluba? EVROPA!
Cilj najvećeg kluba sa najbrojnijim navijačima, kluba bez duga, sa trening kampom, sa najboljim i najbrojnijim sponzorima itd je EVROPA, što je poražavajuća činjenica s obzirom u kakvoj ligi igramo i ko su konkurenti za EVROPU i za neki od trofeja.
Svi koji daju izjave iz kluba, bili to igrači ili neko drugi, sigurno po nekoj naredbi, uvijek se spominje evropa kao cilj, a neko ko' skupi muda, izjavi da ćemo kao probati pokušati doći do nekog trofeja, kao da igramo ex-ju ligu pa je to sad nešto.
Ja ne tražim da dominiramo, ne tražim grupne faze i reprezantativce i skupe igrače ali hoću i želim da klub napreduje, da uvijek ima najviše ambicije u domaćem fudbalu, da ima cilj, plan, kontinuitet, stručne ljude u i oko kluba, kvalitetne i školovane trenere a ne klub koji će stagnirati pa čak i nazadovati i koji će svake godine smanjivati svoje ambicije u jednoj od najnekvalitetnijoj ligi na svijetu.
Niko ovdje ne traži milionske transfere, niko ne traži da dovodimo igrače iz Željezničara, Zrinjskog ili Širokog, ali trenutno, nismo u stanju dovesti igrača Radnika, Slobode ili Krupe, nismo u stanju zadržati i produžiti ugovor najboljem igraču i trenutno nismo kapacitet da držimo jednog kvalitetnog igrača u klubu (Benko). Svi bi mi bili zadovoljni da imamo 1-2 igrača koji su kvaliteta kao Benko, Jajalo ili Cimirot, niko sigurno ne traži takav kvalitet u svakoj liniji jer to nije potrebno, mogu se osvajati trofeji i biti najjači sa 1-2 igrača tog kvaliteta sa igračima koje imamo sa par korekcija, malih.
Što se tiče Tana, ja nisam protiv njega i mislim da je uspjeh što je ušao u klub ali kako vrijeme protiče sve više u to sumnjam iz razloga što ambicije padaju a klub stagnira i nazaduje. Ne očekujem da ulaže milione, ali brate mili, kad se već toliko u nebesa diže trening kamp, kad se toliko često potencira da smo nauređeniji klub i da nismo u dugovima, valjda trebam i očekivati bar da možemo nekada platiti najboljeg igrača iz Slobode ili Krupe, zadržati najboljeg igrača, pojačavati ekipu i imati najveće ambicije (titula, kup).
Trenutnom situacijom oko igračkog kadra sam bio zadovoljan jer se zadržala ekipa i najavljeno je par pojačanja koja su nam stvarno neophodna. Kako vrijeme odmiče, svjesni smo da klub nije u stanju zadovoljiti potrebama trenera i njegovim željama kako bi pojačao ekipu. Skoro sam pročitao da je struka zadovoljna trenutnim igračkim kadrom i da vjerovatno i nećemo više dovoditi igrača pa sam se zabrinuo jer s trenutnim igračkim kadrom nismo kvalitet za ambicije kakve moramo imati, nažalost. Dva kvalitetna i iskusna igrača bi promjenila situaciju, bar bi onda vjerovao.
Što se tiče slika, svaka čast i trebamo biti ponosni na taj napredak ali nažalost, poražavajuća činjenica je što smo za vrijeme tih starijih slika imali veće ambicije i da u igračkom i rezultatkom smislu nismo bili ništa lošiji. Najvažniji napredak se nije desio, a sve se to valjda radi zbog rezultata.
Preko noći? Hoće li i 2025 godine biti preko noći kao što je bilo i 2010 godine preko noći, pa 2012g, pa 2014g.. Svake godine preko noći, dokle i dokad? Yebem ti noć kako se iznerviram kad to pročitam.PS: Pozdrav za one sto misle da se preko noci moze prohodati.
Izvinite i halalite na predugom komentaru, moro sam odgovoriti kolegi forumašu, ovaj komentar nemoj smatrati kao neku provokaciju, samo nam se mišljenja ne poklapaju što je sasvim normalno i okej. Pozdrav.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 31 jan 2017, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- f0rest1946
- Kontakt:
Imaaaal tog veznjaka vise??
Prva stvar, ako se kaze u medijima da je cilj Evropa ne mora znaciti da to i jeste cilj ove ekipe. Je li treba da ti stavljam izjave Kodre i ostalih u sampionskoj godini kad su govorili da je cilj Evropa?
To sta se plasira u medijima je nebitna stvar, pokusavanje skidanja pritiska i stavljanja istog na protivnike.
Sarajevo treba da bude samoodrziv klub i ja to postujem, Tan je dosao, omogucio ti da zivis i dises normalno tako da ne treba citav zivot da budes parazit i da zivis na racun Tana. Sarajevo samo treba da stvara igrace, stice prihode od kojih ce klub funkcionisati najnormalnije. Tan ti je skinuo najvecu omcu oko vrata, vratio te u zivot i dalje ti aktivno pomaze, al' nece covjek svaki prelazni rok upumpavati silne novce koji se na kraju moraju dati na raskide ugovora jer prethodnu godinu nismo imali nikakvu viziju u sportskom segmentu. Sarajevo trenutno nema love da placa obestecenja za igrace ali ima mogucnost da ponudi odlicnu platu, za nase uslove najbolju. Uskoro ces se i uvjeriti da se moze produziti ugovor sa najboljim igracem...
Cali je nudjen Goran Zakaric, kao i Crnov ali isti ti igraci su odbijeni jer ih Cala ne zeli u ekipi.
To sta se plasira u medijima je nebitna stvar, pokusavanje skidanja pritiska i stavljanja istog na protivnike.
Sarajevo treba da bude samoodrziv klub i ja to postujem, Tan je dosao, omogucio ti da zivis i dises normalno tako da ne treba citav zivot da budes parazit i da zivis na racun Tana. Sarajevo samo treba da stvara igrace, stice prihode od kojih ce klub funkcionisati najnormalnije. Tan ti je skinuo najvecu omcu oko vrata, vratio te u zivot i dalje ti aktivno pomaze, al' nece covjek svaki prelazni rok upumpavati silne novce koji se na kraju moraju dati na raskide ugovora jer prethodnu godinu nismo imali nikakvu viziju u sportskom segmentu. Sarajevo trenutno nema love da placa obestecenja za igrace ali ima mogucnost da ponudi odlicnu platu, za nase uslove najbolju. Uskoro ces se i uvjeriti da se moze produziti ugovor sa najboljim igracem...
Cali je nudjen Goran Zakaric, kao i Crnov ali isti ti igraci su odbijeni jer ih Cala ne zeli u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.