FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Steta Buducnost gubi 0:1 ali imali su vise od igre.
Jesam ja levat odigram na Budućnost na veći ulog ali eto izgleda bit ćete kanta za popravljanje gol razlike. 
FEDERER= KLOC
- drinin vuk
- Kontakt:
na na na na na na na na na na na.
Sta ja pricah svih ovih dana,imamo perspektivan tim, kvalitetan za igranje u PL,neki kontali ja prefaljujem neke,samo se nadam da sudije na poluvremenu ne prime kes i sviraju penal ili daju Drini crveni,a ovako kako cujem ovo prvo poluvrijeme se vidjelo ko je bolji.
Sta ja pricah svih ovih dana,imamo perspektivan tim, kvalitetan za igranje u PL,neki kontali ja prefaljujem neke,samo se nadam da sudije na poluvremenu ne prime kes i sviraju penal ili daju Drini crveni,a ovako kako cujem ovo prvo poluvrijeme se vidjelo ko je bolji.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:na na na na na na na na na na na.
i pokazali ste se kao strasni navijaci , skoro ko horde i manijaci
Vec pocinje namjestanje, Drina uzima 3 boda, sljedece kolo pusta Borcu, Borac uzima 3 boda na strani, na njih je red ove godine...drinin vuk je napisao/la:na na na na na na na na na na na.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Daj ba pobijedite ove....levate!!!

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
Vidi manijaka oni imaju i rezervni klub,baš fino,pored Olimpika koji će im 6 bodova dat to će i Budućnost,jbg u Zvorniku ih mi baš i ne gotivimo ,tako da ništa od bodova....
Pustite vi manijaci priču o prodaji,Drina nije imala keša ni za 100 stolica,a kamo li za šta drugo,a i vi ste klub koji je prodavao utakmice i to u poslednjem kolu da ne bi ispao neko drugi,pa je ispadao Borac.
A što levati? Što smo iz RS?Što imamo imena kakva imamo? Što nismo iz SA?
Pustite vi manijaci priču o prodaji,Drina nije imala keša ni za 100 stolica,a kamo li za šta drugo,a i vi ste klub koji je prodavao utakmice i to u poslednjem kolu da ne bi ispao neko drugi,pa je ispadao Borac.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ajde Budućnost, oću preokretAdnan_Zeljovac je napisao/la:Daj ba pobijedite ove....levate!!!![]()
![]()
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Igrajte bolje,,igrajte jace,,igrajte samo za ss.ba FORUMASE

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Dabogda ispali iz lige kad ovu smrdljivu DRinu ne može te pobijediti.
FEDERER= KLOC
Ajde Budućnost po pobjedu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
**** ga hlj*eb....zavrsi se 1:1 ja ocekivo 10041556289582 vukova...bilo samo 4.............Buducnost pokazala vise od igre pred 2.000 gledalaca,ali uzalud....
1947!
- Jesam ša'e
- Kontakt:
ajde ti obrisi sline i pusti Manijake na miru, Trebas se jos pure najest da bi uopste smio o nama pricat. Idi slavi nepostojucu pobjedu svog jadnog kluba i izlazak u Evropu, jer se tome vec radujete. Pusti se ti mahalskih prica molim te.drinin vuk je napisao/la:Vidi manijaka oni imaju i rezervni klub,baš fino,pored Olimpika koji će im 6 bodova dat to će i Budućnost,jbg u Zvorniku ih mi baš i ne gotivimo ,tako da ništa od bodova....
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
de pa sta cu rec...LJUDI ???....._amel_13_BHf_ je napisao/la:sta ti pokusavas amire da kazes sa tim klinci??ti to sad star jel??Ljumani_Banovici je napisao/la:sad ti kazem jos uvijek se nezna tacan broj....nesto su klinci pokusavali ali bezuspjesno sto mozes i sam da vidis ali lani je na grbavicu islo preko 6 buseva.....al na odmet nas je vise od stotinjak 100%![]()
1947!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.
Za Drinu je ovo fenomenalan rezultat, dok Buducnost mora traziti iskupljenje za ove propustene bodove na nekom drugom stadionu.
Za Drinu je ovo fenomenalan rezultat, dok Buducnost mora traziti iskupljenje za ove propustene bodove na nekom drugom stadionu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
napokon neko realan na forumu...SVAKA CASTOmerbavarac je napisao/la:Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.
1947!
A odakle si Omere i kolko je bila karta ???Omerbavarac je napisao/la:Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nisam daleko od Banovica. Citav sat voznje.EdinTM87 je napisao/la:A odakle si Omere i kolko je bila karta ???Omerbavarac je napisao/la:Sad sa utakmice. Dug put sam prevalio da pogledam novog Premijerligasa i nisam ostao ocaran. Moze se i mora se bolje. Jeste da je Drina igrala totalno zatvorenu varijantu i pokusavala iz kontri nesto napraviti, sto su i uspjeli u jednom navratu pa cak i gol postici, ali definitivno nisu zasluzili ovaj bod. Buducnost je dosta bolja, mnogo sansi, ali sve to nekako u zavrsnici traljavo izgleda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt: