Epizoda 1.Veze nema o cemu se radi,cudi se kako klix zna a on ne
Hrasno1921 je napisao/la:Sjetite se da je klix plasirao i pricu o odlasku Vece u Tursku, to su prvo plasirali u kuloarima a zatim i clankom na kraju nebi nista od toga ...
Hrasno1921 je napisao/la:Kako se sad i cifra zna a nije ni potpisao? do prije sat dva nije se ni znalo da Memija nece u Tursku sa ekipom, cas Vejle cas Lungby
Epizoda 2. Nacuo je da nije Vejle nego je druga ekipa pa je zadovoljan,vec je preko veza svojih saznao koje su pare u pitanjuHrasno1921 je napisao/la:Ja klixu vise ne vjerujem nista, iskreno, kada se pojavila prica za Vecu da ide u Tursku plasirao ju je sportski novinar klixa prvo medju rajom, sto i ja napisah ovdje, kasnije i clanak objavise pa ss.ba kontaktira Hrapovica i frajer rece da od toga nema nista, ko sto na kraju i nema, i zato sam iskreno oprezan sa svim ... ali eto vidjet cemo
Hrasno1921 je napisao/la:250.000 eura i odlazi u ekipu Lyngbya koji se takmici u prvoj ligi Danske, peti su na tabeli kakav Vejle i druga liga
Hrasno1921 je napisao/la:pa napises fino 300k eura, a ne samo 300k, to odmah ispada da je u markama, ali nije ni 300k vec 250k eura plus procenat od narednog transfera ...
Ovo sa Memijom je unijelo nepotrebnu nervozu, frku i halabuku sto nam je apsolutno nepotrebno ...
Epizoda 3. Teorija zavjere,i zavaravanje protivnika Vejle je plasiran da bi se sakrio transfer u drugi tim,plus zove mu staarog
Epizoda 4. Javio se stariHrasno1921 je napisao/la:Pa Vejle je vjerovatno namjerno plasiran kako bi se zastitio transfer, jer se samo zna da ide u Dansku, na kraju kada sve saberes Memija vec duzi period zeli i zelio je da ide, pogotovo proslu zimu kada mu se otac zalio na sve i svasta, ima tu i pritiska roditelja, njegove zelje da ode vani i da zaradjuje vise a na kraju je tu i klub kojem trebaju pare sto je sasvim logicno ...
Poslao sam sms starom mu ali cisto sumnjam da ce odgovoriti pogotovo sada
Epizoda 5. Slagali ga sviHrasno1921 je napisao/la:Stari mu potvrdio da je ekipa iz prve lige Danske, opustite se
Hrasno1921 je napisao/la:Jeste Vejle je ...irfo je napisao/la:pa medijski partner objavio da je onaj klub ipakHrasno1921 je napisao/la:Stari mu potvrdio da je ekipa iz prve lige Danske, opustite se
I to za dzaba ne ide klubu marke ...