PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 19:10

Više smo uzeli nego pitari za Duljevića :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jan 2017, 19:11

Bekrić i Zeba se osjećaju ugroženi :(

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jan 2017, 19:15

Kaže memija da će mu u Danskoj nedostajati grbavica,nemoj memija biti tužan oni će naprositi pa će i u Danskoj napraviti jednu grbavicu. :rol: :rol: :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jan 2017, 19:16

Neka polahko,uzet ce za Stevanovica na ljeto cifru :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 jan 2017, 19:28

Smiju se nama za Ordagica, prodali igraca koji ima ugovor sa klubom za 0 KM !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jan 2017, 19:30

slikaslika
slika
slika
slika
slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jan 2017, 19:30

samirr je napisao/la:Smiju se nama za Ordagica, prodali igraca koji ima ugovor sa klubom za 0 KM !
Jes vam papan onaj predsjednik :rol:
Gasi Slobodu Zeljkana smijace nam se djeca :urnebes:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 jan 2017, 19:34

Sarajlijica1946 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Smiju se nama za Ordagica, prodali igraca koji ima ugovor sa klubom za 0 KM !
Jes vam papan onaj predsjednik :rol:
Gasi Slobodu Zeljkana smijace nam se djeca :urnebes:
Zivio predsjednik 100 godina.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 jan 2017, 19:35

sad je jasno da su djeca žrtvovana radi titule, bila bi šteta ako je nekim nesretnim okolnostima ne osvoje... :think: ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 31 jan 2017, 19:38

Ne znam sta ocekujete da ga u lige petice prodamo? Kad fc tanova kucka ne moze da proda jednog od najboljih igraca lige kojem je ostalo 5 mjeseci ugovora NIGDJE sve vam treba biti jasno. Nasa liga je zadnja rupa na ovom kontinentu i to je to :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 jan 2017, 19:40

Kerim Memija se danas u suzama ispred Plavog zida oprostio od saigrača koji su otputovali u Antaliju na završni dio priprema pred drugi dio sezone.
:urnebes: :urnebes: :clap: :clap: zašto je jedan Kerim morao biti prodat :facepalm: :urnebes: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jan 2017, 19:40

NikicN je napisao/la:Ne znam sta ocekujete da ga u lige petice prodamo? Kad fc tanova kucka ne moze da proda jednog od najboljih igraca lige kojem je ostalo 5 mjeseci ugovora NIGDJE sve vam treba biti jasno. Nasa liga je zadnja rupa na ovom kontinentu i to je to :)
Sarajevo igraca koji nije igrao godinu dana posalje u Slovackog prvaka a vi najvrijedniji eksopnat u ekipi date djaba u drugu dansku ligu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 31 jan 2017, 19:44

Lakoste je napisao/la:
NikicN je napisao/la:Ne znam sta ocekujete da ga u lige petice prodamo? Kad fc tanova kucka ne moze da proda jednog od najboljih igraca lige kojem je ostalo 5 mjeseci ugovora NIGDJE sve vam treba biti jasno. Nasa liga je zadnja rupa na ovom kontinentu i to je to :)
Sarajevo igraca koji nije igrao godinu dana posalje u Slovackog prvaka a vi najvrijedniji eksopnat u ekipi date djaba u drugu dansku ligu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Drug znam ja da si ti jedva doceko ovakvo nesto, i da te jede to sto gradimo tribinu i sto se popravlja sve. Na silu pokusavas cirkuzat. Otkad je amidza zavrno pipu estonska zvijezda Livak je najvece pojacanje. I za koje pare je taj strasni Hamza Catakovic otisao?

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 jan 2017, 19:45

Neandertalac je napisao/la:Više smo uzeli nego pitari za Duljevića :lol:
Kraj!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jan 2017, 19:46

shzna je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Više smo uzeli nego pitari za Duljevića :lol:
Kraj!
:urnebes: :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 jan 2017, 19:48

fks74 je napisao/la:Kaže memija da će mu u Danskoj nedostajati grbavica,nemoj memija biti tužan oni će naprositi pa će i u Danskoj napraviti jednu grbavicu. :rol: :rol: :rol:
Pa zar na ovom svijetu postoje ovakve osobe? :rol: :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2017, 19:48

Kako jak dan :urnebes:

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 31 jan 2017, 19:50

Rokoko87 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Kaže memija da će mu u Danskoj nedostajati grbavica,nemoj memija biti tužan oni će naprositi pa će i u Danskoj napraviti jednu grbavicu. :rol: :rol: :rol:
Pa zar na ovom svijetu postoje ovakve osobe? :rol: :rol: :rol:
Pa jesi li ikada upoznao normalnu osobu a da navija za sarajevo :rol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 jan 2017, 19:52

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Utakmica protiv Standarda super prilika da se vidi ko je najbolji od ovih Zeljinih mladih igraca. Dvije dobre partije nekog mladog brzog momka protiv Standarda u ovim okolnostima sasvim dovoljan razlog za davanje sanse u repci. Nemozemo dozvoliti luksuz da stopiramo razvoj mladih igraca.
Belgija je odlična destinacija za naše mlade igrače i sigurno da će neki od njih biti pod posebnom prismotrom. U reprezentaciji je situacija poprilično jasna i zna se koji bi mogli dobiti šansu, ali Standard je velika šansa za transfer nekog od Željinih mladih igrača. Moj pik je Memija.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Virtu4l je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Koliko ja nacuh,odavno,da je ipak memija...
Kako sam ja čuo Memija je imao neke ponude iz Turske.
:lolno:
Virtu4l je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Jarane jesi se ti uhvatio tog spina :rol: Svaki drugi-treći post ti je spin. De mi samo reci odkud sad ti ima logike priča da ćete prodati igrača za milion maraka kad ste donedavno nama pričali da nema šanse da se neki igrač iz naše lige proda za toliki iznos? :hmmmmm:
Spin je skretanje sa teme i odvođenje iste u neki drugi pravac, što je Sabinjo savršeno uradio.

Hoćeš da kažeš da nije realno da Bajić, Memija, Cimirot, Radovac, Beganović ili Hadžiahmetović odu za 500 hiljada eura? Ako odu za manje, onome ko ih je prodao treba doživotno zabraniti da se bavi sportom.
Zabraniti Misimovicu, Cenanu i Petrovicu da se bave sportom. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Virtu4l je napisao/la:Da, i Dženis ima ugovor do 2018, tako da smo mirni.
champions1921 je napisao/la:Memija je biser koga bi Mamic prodao za 3 miliona eura.. Steta sto se iz nase lige igraci ne mogu prodati za te pare..
Za Memiju su se već neki klubovi raspitivali, ali dolaze iz lige sa kojom imamo loša iskustva oko plaćanja.
:urnebes:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 31 jan 2017, 19:52

NikicN je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Drug znam ja da si ti jedva doceko ovakvo nesto, i da te jede to sto gradimo tribinu i sto se popravlja sve. ?
evo ihhh..clan uprave skrene paznju sa problema i sad ce ovcice da razdragano bleje o tome :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.