Ne moraju drugi znat za losu formuBigDaddy je napisao/la:nije da si pokazao neku dobru formu u prijateljskimCROtorious je napisao/la:Prva dva mjesta su rezervirana u grupi B, a vi se tucite za ostala.![]()
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- CROtorious
- Kontakt:
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
pozde je ko vuk, ako ti namirise losu formu poderace teCROtorious je napisao/la:Ne moraju drugi znat za losu formuBigDaddy je napisao/la:nije da si pokazao neku dobru formu u prijateljskimCROtorious je napisao/la:Prva dva mjesta su rezervirana u grupi B, a vi se tucite za ostala.![]()
Da bacim koju prognozu za 1.kolo 
A: Chelsea - Barcelona X
B: Bayern - Real X
B: Liverpool - Arsenal 2
C: Juventus - Sevilla X
C: Atl.Madrid - Tottenham 1
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ma ovakav bayern ne moze pobijediti nikoga haha jos uvijek problemi oko EA i ban.. Vidjet cu ako uspijem da me odbanuju u narednih par dana pa da ne moram kupovat novu igricu i dzaba bacat pare..BigDaddy je napisao/la:nije da si pokazao neku dobru formu u prijateljskimCROtorious je napisao/la:Prva dva mjesta su rezervirana u grupi B, a vi se tucite za ostala.![]()
Koristis li jos nedomanijakaPozde je napisao/la:Ma ovakav bayern ne moze pobijediti nikoga haha jos uvijek problemi oko EA i ban.. Vidjet cu ako uspijem da me odbanuju u narednih par dana pa da ne moram kupovat novu igricu i dzaba bacat pare..BigDaddy je napisao/la:nije da si pokazao neku dobru formu u prijateljskimCROtorious je napisao/la:Prva dva mjesta su rezervirana u grupi B, a vi se tucite za ostala.![]()
UltraSA je napisao/la:Da bacim koju prognozu za 1.kolo
Prvi par je pogresno prognoziran
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ponekad.. Za prvu tekmu cu koristit vjerovatnoBigDaddy je napisao/la: Koristis li jos nedomanijaka
- CROtorious
- Kontakt:
sta je ovo, opet zatisje? igra li se danas kakav derbi 
Danas bi trebalo biti kompletirano 1.kolo u grupi ABigDaddy je napisao/la:sta je ovo, opet zatisje? igra li se danas kakav derbi
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
evo i jedan kultni autogol kolege UltraSA iz sinocnje prijateljske
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jucer je bio dan za fenomenalne autogolove. 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
posto pozde izgleda nece pisati izvjestaj sa finala kupa, evo da ja postavim screenshotove nek budu u arhivi lige.

- CROtorious
- Kontakt:
Ocemo?Pozde je napisao/la:Ponekad.. Za prvu tekmu cu koristit vjerovatnoBigDaddy je napisao/la: Koristis li jos nedomanijaka
Zadnja Klupa
Evo i rezultata naše ankete na twitteru:
Ko bi mogao biti najugodnije iznenađenje ove sezone?
Manchester United 50%
Sevilla 38%
Chelsea 13%
Juventus 0%
Ko bi mogao biti najugodnije iznenađenje ove sezone?
Manchester United 50%
Sevilla 38%
Chelsea 13%
Juventus 0%
- CROtorious
- Kontakt:
Utakmica s Bayernom odgodena do daljnjega. Kolega se ne moze logirat na Origin, a ja sutra nisam dostupan i u cetvrtak ne znam kad radim tako da ne znam kad cemo odigrat.
Zadnja Klupa
Mora se odigrat do cetvrtka navece, tako nalaze pravilnikCROtorious je napisao/la:Utakmica s Bayernom odgodena do daljnjega. Kolega se ne moze logirat na Origin, a ja sutra nisam dostupan i u cetvrtak ne znam kad radim tako da ne znam kad cemo odigrat.
- CROtorious
- Kontakt:
Cekam ga od nedjelje, jucer trebali odigrat, pa danas i nikako. Uvijek neki problem s njegove strane. Nisam siguran dal cu zbog posla bit dostupan zadnja dva dana roka i zbog tog sam htio sto prije odigrat.BigDaddy je napisao/la:Mora se odigrat do cetvrtka navece, tako nalaze pravilnikCROtorious je napisao/la:Utakmica s Bayernom odgodena do daljnjega. Kolega se ne moze logirat na Origin, a ja sutra nisam dostupan i u cetvrtak ne znam kad radim tako da ne znam kad cemo odigrat.siguran sam da cete pronaci rjesenje
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.