FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jan 2017, 21:38

Treba sacekati da se ispise 10 stranica pa onda ostaviti komentar, vecinom ljudi ljuti pa pisu svasta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 21:39

Qwerty90 je napisao/la:Joj sta sam danas cifri cuo za koju je Memija otisao, tacno cu izgasit internet na dva dana, da mi mozak odmori ... Najnovija je 250.000 € i 10% od narednog transfera (izvor: oni momci sto rade izvjestaje sa utakmica) ... ma ne bi sad Memiji povjerovao da mi kaze za koliko je otisao :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mislis da ne bismo na sluzbenoj citali 500.000 i 10 posto od iduceg transfera. I ne bih im sad povjerovao kad bi ugovor objavili. Pricamo dvije godine o TRANSPARENTNOSTI i o otvorenosti prema navijacima i onda objavimo da ce nam Krizman platiti odredjeno i da cemo od ovih za Memiju dobiti adekvatno obestecenje.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 21:44

Ma ne želim da se raspravljam.

Pet forumaša kaže ne zna centrirati i to se prihvati pa svaki centaršut koji ne ide u trepavice ide na nož.

Kako da se izrazim a da vas ne uvrijedim.

Pametnjakovići...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 feb 2017, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2017, 21:49

Ako intelektualci kazu da ne zna centrirati onda je tako i nikako drugacije. Jer to su visoko obrazavoni fudbalski intelektualci.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 21:51

A, ko po kriterijima forumskih strucnjaka zna centrirati. Vjerujem da i Ronaldo ima los skok i udarac glavom. Kakav smo mi **** od kluba kada nam bocni igrac sa 80 sluzbenih utakmica ne zna centrirati.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 31 jan 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 jan 2017, 21:53

Memija je imao problema sa centaršutevima svakako, ali ne ovako kao što se to pokušava predstaviti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 21:56

plavousrcu je napisao/la:A, ko po kriterijima forumskih strucnjaka zna centrirati. Vjerujem da i Ronaldo ima los skok i udarac glavom. Kakav smo mi **** od kluba kada nam bocni igrac sa 80 sluzbenih utakmica ne zna centriratim
Sami sebe pišamo po glavi. Al zato je Lazić bio okomit, Šećer mašina pored kojeg će se slabo ko naigrat a slatke muke između Bevaba i Husića dođu kao šlag na tortu.

Ima i puno djece, 15_ak godina, pišu, lupaju, mlate gluposti...

I još jednom 100 milja € plus dodatnih 50 ako se plasiraju u prvu ligu.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 21:57

Rokoko87 je napisao/la:Memija je imao problema sa centaršutevima svakako, ali ne ovako kao što se to pokušava predstaviti.
Na nasim terenima nema tog ko nema takvih problema. Neko manje, neko vise, ali pravimo od momka debila. Kad je Sinisa dobro zavrnuo? Niko o tome ni rijec.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 jan 2017, 21:59

On je unisten pocetkom 2016. kad se gurao na lijevo krilo. Zao mi je zbog njega. Nije mi bilo svejedno pogledati onaj video gdje sa suzama u ocima prica o Zelji i ako mi je znao zivce izvaditi.

Pustiti Slavka da odradi ove pripreme pa cemo vidjeti protiv Krupe dokle smo. Od ovih utakmica u Turskoj ne ocekujem pobjedu jer su to dosta jaci protivnici od nas,ali nek se Slavko brine za to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 jan 2017, 22:00

Navijacima Zelje preporucujem da na zadnjih pet sest stranica registruju uljeze i da nekomentarisu njihove poruke. Sa vremenom ce prestati ovdje pisati. Neznam ko ste, ali ste jadni da jadniji nemozete biti. Iskreni navijac Zelje nije ni sljep ni glup i gledao je ovaj film ranije. Do sad se u dva navrata ukazao spasilac. Pitanje je jeli se predao. Nadam se da nije i da ima plan.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 31 jan 2017, 22:04

jel potpisao Memija?
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2017, 22:39

Treba dovest sad nekog od 34 god. da igra dok se neki nas malac ne odluci da ide negdje u pm jer ovdje igra za 400KM, a Pozder i slicne dede i nane uzimaju lopatom. Jedan nespremni Krizman dodje ne moze da hoda i igra, ima platu, a nase djece nigdje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 31 jan 2017, 22:40

Neandertalac je napisao/la:Ma ne želim da se raspravljam.

Pet forumaša kaže ne zna centrirati i to se prihvati pa svaki centaršuteva koji ne ide u trepavice ide na nož.

Pametnjakovići...

Vidi drug u poredjenju sa Sinisom on je smijesan bek ako cemo realno pricat a ako cemo pricati sta nam odgovara i sta volimo ja cu prvi reci on je Zeljino dijete on je najbolji bek u ligi.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jan 2017, 22:44

SaboBabo je napisao/la:

Pet forumaša kaže ne zna centrirati i to se prihvati pa svaki centaršuteva koji ne ide u trepavice ide na nož.

Pametnjakovići...

Vidi drug u poredjenju sa Sinisom on je smijesan bek ako cemo realno pricat a ako cemo pricati sta nam odgovara i sta volimo ja cu prvi reci on je Zeljino dijete on je najbolji bek u ligi.
Izvini po cemu je smijesan bek. Sta Sinisa ima sto Memija nema?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 jan 2017, 22:46

Ima instagram. Dobru trebu.

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 jan 2017, 22:48

SaboBabo je napisao/la:

Pametnjakovići...

Po cemu je smijesan bek? Po tome sto je evropu prekuco? Ono lijevo krilo Ferenca u dzep strpao,dobro se nosio i sa standardovim Van Damom.
Po tome sto je dao X golova u zivotu, imao y asistencija?
U odbrani je bio dobar dok ga nisu premjesteili na lijevo krilo?
Da se tako moze saltati sa desnog beka na lijevo krilo zvao bi se Salihamidzic i igrao bi u Bajernu.
Sta je to Sinisa pokazao ofanzivno osim asistencije Lendricu protiv Sirokog i protiv Krupe Markovicu?
U dvomecu sa Slobodom u kupu je Veselinovic od Sinise pravio budalu. Protiv Prijedora ga je njihovo krilo vozalo tamo vamo. Fakat ne razumijem cime je to Sinisa uspio da impresira da je on neki turbo bek u odnosu na Kerima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2017, 22:54

Ugljesa je boli glava igracina. Bolje Ugljesu gurati nego Hasanovica levata.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 jan 2017, 23:09

U nekim momentima je Sinisa bio bolji u nekim Memija. Prosle sezone kad je tek dosao Sinisa je imao dvije utakmice koje je odigrao dobro ostalo je bilo grozno i tu je Memija trebao igrati. Opet ove sezone Sinisa je dobro poceo, a Memija se pogubio u derbiju. Slavko je dobro postupio pa je obojicu stavio u prvih 11 i to je solidno funkcionisalo. Sada smo osudjeni na Sinisu i Stanica kojem istice ugovor na ljeto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2017, 00:54

Krenem nešto napisat i onda izbrišem kontam suvišno je. Samo ću reći da sam neopisivo razočaran, ne radi finansijske odštete nego radi Kerimove karijere. A gdje se i neću osjećat sjeban kad je on naš klinac koliko god ga neko od nas ne volio ili volio, valjda je nekako prirodno da tako gledam na njegov transfer. Onda čovjek kada gleda tu neku "fudbalsku mapu" zapita se gdje smo i šta smo (mislim na našu ligu). Ovo je pretužno ljudi moji, ovo oslikava stanje naše lige. Doduše ko nas yebe tako nam i treba.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 07:24

Kerim danas leti za Dansku na potpis ugovora. Pa bi trebali dobiti info koliko je klub profitirao.(nadam se da će klub kao i do sada transparentno objaviti) Shvatite da je Kerim htio ići skoro po svaku cijenu, psihički više nije mogao izdržati ovdje. Da li je ovo ispravna odluka ili nije ja ne znam, fakat nisam stručan. Vrijeme će pokazati, ali bezze se ložimo, a fakat nikakvih informacija o ovom transferu nemamo. Šest različitih insajdera spominje šest različitih cifri...Komentari ovdje pokazuju da svi mi mnogo volimo Želju, ali da o nogometu jako malo znamo. Da ne elaboriram previše, ali izjava da mu je pala karijera jer je par puta igrao po lijevoj strani je više neg smješna. Znači ako si desno krilo, i trener te stav da igraš lijevo par tekmi, ti automatski zaboraviš igrati lopte i upadneš u krizu....nemam riječi...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KrajinaTm87 i 85 gostiju.