Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni na osnovu jedne pripremne utakmice zakljucili da ce im Zilkic biti veliko pojacanje, kao sto komsije zakljucise da se Said vraca jer je precku pogodio.
Isto kao da mi kazemo da ce Zakaric sigurno biti pojacanje jer je izdominirao protiv Capljine.
Isto kao da mi kazemo da ce Zakaric sigurno biti pojacanje jer je izdominirao protiv Capljine.
Životni saputnik! 1921
pa dobro bolji ce bit od crnova i arezine zajedno...Eisenbahner1921 je napisao/la:Oni na osnovu jedne pripremne utakmice zakljucili da ce im Zilkic biti veliko pojacanje, kao sto komsije zakljucise da se Said vraca jer je precku pogodio.
bravo vlado
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Zilkic ce vas nositi do pehara.Sariel je napisao/la:pa dobro bolji ce bit od crnova i arezine zajedno...Eisenbahner1921 je napisao/la:Oni na osnovu jedne pripremne utakmice zakljucili da ce im Zilkic biti veliko pojacanje, kao sto komsije zakljucise da se Said vraca jer je precku pogodio.
bravo vlado![]()
Životni saputnik! 1921
a to nema sanse,dupla kruna je ipak vasa ovu sezonu...

-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Samo mi je i mozemo osvojiti.Sariel je napisao/la:a to nema sanse,dupla kruna je ipak vasa ovu sezonu...![]()
Životni saputnik! 1921
Istina nije politika.Zašto više šutjeti na ova divljanja ? Nacistička divljanja nisu politika a politika je ukazati na ta nacistička divljanja ?KingJamesMVP je napisao/la:koje političke opaske na sportskom forumu, nije mjesto ovoj retorici ovdjenellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Kenan Pirić potpisao za HŠKZ .
Da mi nudite još jednog igrača iz lige po izboru reko bi vam ne treba . Svugdje smo više nego dobro pokvriveni.
Za proći bar jedno pretkolo LP .
Da mi nudite još jednog igrača iz lige po izboru reko bi vam ne treba . Svugdje smo više nego dobro pokvriveni.
Tuzlaci i mostarci imaju "istoriju" navijackih sukoba. Ko koga uspije, dokaci i nahvata... I tako vec u par navrata, isto kao sto se i druge grupe sukobe u drzavi kada im se ukaze prilika i to je kraj price.
Zasto se sve mora gurati u okvir nacionalnosti? Meni je to glupo i te sukobe gledam kao uglavnom navijacke. Ne kazem da je to bezazleno, nije da ih opravdavam ali to je tako.
Zasto se sve mora gurati u okvir nacionalnosti? Meni je to glupo i te sukobe gledam kao uglavnom navijacke. Ne kazem da je to bezazleno, nije da ih opravdavam ali to je tako.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kita od golmana. Na ostalim pozicijama ste vise nego odlicno pokriveni.FaustinoAsprilla je napisao/la:Kenan Pirić potpisao za HŠKZ .
Životni saputnik! 1921
-
GradKamena1
- Kontakt:
Kotac po kotac,idemo po nesto malo vece za nase okvire !
Čekamo observaciju trenutnog stanja od strane @solinasa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
smijesna prica . pamtim napad na navijace zrinjskog ispred koseva , pa otetog yugu navijaca sarajeva u mostaru , napad na navijace zeljeznicara u mostaru , sukobe u konjicu kad se susretnu grupe , sukobe sa navijacima sirokog, pa i posusja nekad . nema to veze s nacijomvlakanje je napisao/la:Tuzlaci i mostarci imaju "istoriju" navijackih sukoba. Ko koga uspije, dokaci i nahvata... I tako vec u par navrata, isto kao sto se i druge grupe sukobe u drzavi kada im se ukaze prilika i to je kraj price.
kad sve saberem dobro je pa jos niko u svemu tome nije izgubio glavu .
Stoper bi lego ko budali šamar.FaustinoAsprilla je napisao/la:Kenan Pirić potpisao za HŠKZ .
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Pirić,Bogdanović,Mešanović,Jamak,Jakovljević,Bilbija,Filipović,Todorović itd itd,pa opet kažu Zrinjski zatvoren i jednoličan klub 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pored hrpe gluposti koje si napisao nekako mi najviše bode oči da žive od bosanskih novacanellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.
audere est facere!
spursman je napisao/la:Pored hrpe gluposti koje si napisao nekako mi najviše bode oči da žive od bosanskih novacanellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.ovo ostalo nije za komentara
Što je je, stvarno se nekad dobro nasmiješ na forumu.
Ovaj nellic07 je Mesić antifašista 100%.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Evolve
- Kontakt:
Ccc hahaZed98 je napisao/la:spursman je napisao/la:Pored hrpe gluposti koje si napisao nekako mi najviše bode oči da žive od bosanskih novacanellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.ovo ostalo nije za komentara
![]()
NK Široki Brijeg
Želiš ispast glup ali si više štovatelj škutorskog terorizmaZed98 je napisao/la:spursman je napisao/la:Pored hrpe gluposti koje si napisao nekako mi najviše bode oči da žive od bosanskih novacanellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.ovo ostalo nije za komentara
![]()
http://www.****/vijest/svi-ispadi- ... deo-234179
Pored hrpe gluposti koje si napisao nekako mi najviše bode oči da žive od bosanskih novacaspursman je napisao/la:nellic07 je napisao/la:Nikad više ne ići u tu ustašku vukojebinu Međugorje.Ta teroristička sredina živi od bosanskih novaca.Svinjski je nacistički klub,a navijači tog kluba su djeca ratnih zločinaca koji su čestit svijet trpali u logore,ubijali i protjerivali iz Mostara i Hercegovine.
U kući,školi i crkvi te uče laži,no istina je jedna
http://www.****/vijest/svi-ispadi- ... deo-234179
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.