FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ispade ovaj prelazni gori od prethodna dva. Nek nam je Bog na pomoci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.admin je napisao/la:Ekipa SportSport.ba je krenula za Antaliju, dole smo tokom priprema bh klubova.
Ako ne bude stream obezbijedjen od strane protivnickog kluba i ukoliko nam zeljo to dozvoli radicemo prenos sutrasnje utakmice (tj. Pokusati, jer ko zna kakva glupost se moze desiti da nas onemoguci)
Takodjer mozete ocekivati i izvjestaje, fotke, izjave, snimke treninga isl u skladu s onim za sta budemo imali dozvolu od kluba.
Šteta.
Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
Da, i ići ćeš u šoping svaki prelazni rok, kao i svaka ekipa u Premijer ligi. Zašto? Zato što ne plaćaš obeštećenja, tako da se to u stvari ne može nazvati šopingom. Zato što finansijski nisi jak da zadržiš igrača, samim tim će uvijek biti raskida ugovora, ovakvih ili onakvih. To nije ni do Slavka, ni do Želje, ni do bilo koga lično, već samo do novca koji se vrti u našem fudbalu, koji je mizeran. Zbog svega toga dovodiš sumnjive igrače jer druge ne možeš dovesti jer ne plaćaš njihov transfer iz drugog kluba, pa ako pogodiš dobro je, ako ne, riješiš se tog igrača i tražiš novog.Neandertalac je napisao/la:Gdje nas je to dovelo? Pogledaj ekipu;
Mladih ni na vidiku, prosjek 27, nejasna situacija sa par njih...
Valja opet u šoping.
Zbog svega toga sad idemo polako i na pravom smo kursu, trenutno je cilj samo zarada, sakupiti što više para na svaki mogući način. Ojačati infrastrukturu koja će vremenom donositi sigurnu zaradu, izlasci u Evropu više nikada ne smiju doći u pitanje, a to je TOP3 svake sezone, to je garancija za opstanak kluba i održavanje bar ovog nivoa na kojem smo sad.
Evo, šta bi ti više volio, da smo ove pare koje smo potrošili na infrastrukturu gurnuli u ekipu (cca 2,2 miliona KM), da smo pored toga igrače prijavili na minimalac i uštedili još brdo para na doprinosima i bili prvaci, ili je bolje ovako da koliko toliko pravilno rasporedimo novce na oba fronta i polako napredujemo?
U prvoj opciji ne bi imali drugu kategoriju, ne bi poslovali legalno, ne bi imali istočnu tribinu i plan za južnu, a možda bi bili prvaci. U drugoj opciji imamo sve nabrojano, a opet imamo šansu da se borimo za dva trofeja?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kolko vam para traže?admin je napisao/la:Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.admin je napisao/la:Ekipa SportSport.ba je krenula za Antaliju, dole smo tokom priprema bh klubova.
Ako ne bude stream obezbijedjen od strane protivnickog kluba i ukoliko nam zeljo to dozvoli radicemo prenos sutrasnje utakmice (tj. Pokusati, jer ko zna kakva glupost se moze desiti da nas onemoguci)
Takodjer mozete ocekivati i izvjestaje, fotke, izjave, snimke treninga isl u skladu s onim za sta budemo imali dozvolu od kluba.
Šteta.
Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Kerla je bio na pregovorima , trazio je malo vecu platu od one koja mu je bila ponudjena, ispo je tolki smrad da pregovara sa zrinjom, Kostic ce se priduzit u petak,a postoji sansa da nas pojaca jedan top igrac, koje sta je ostavicu vama na razmisljanje , nasi ce tog igraca izgleda da kontirajubhsport je napisao/la:Sta je bilo sa Kerlom? Ti rece zavrseno?Hrasno1921 je napisao/la:Ovo je stvarno previse ...![]()
Koliko toliko neka mirnoca, smirenost, da bi se u dva dana sve skoro pa urusilo, saga oko Memije, te povreda Crnov prije par dana, te sad opet Crnov, te Kostic, te Kerla, prica kako imamo samo dva napadaca, samo tri stopera, mislim da je i za najvece budale previse, i ono sto nea objasni kako i koliko se mladih igraca bukvalno unistilo, zaista previse sto jest jeste ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Idemoplavi je napisao/la:Ništa onda hajmo se dici da otjeramo i SLavka i upravu cijelu, onda cemo prodisati jer nas ovi dave i guse. ZUJO, KEMO, VIOLINA VRATITE SE!!!!
Neka te haveru, nemoj nam molim te širit tu priču. Pa nisi pudlica k'o Lars da moraš lajat na svaku.
Piši sa argumentima i to je to, niko ne pljuje već normalno pričamo. Ko koga tjera uopšte, o čemu ti?
Kakva ba normalna argumentovana prica, ti haveru moj lajes od kad znam za tebe. Tebi nema nista pozitivno evo vec tri godine, prizivas jednog čovjeka kao da bi se njegovim dolaskom sve samo posložilo. Bi al u kurcu, zasto? Zato sto haveru sad moras izmiriti sve do marke jer neces dobiti licencu za igranje nase liga pa tako ni europe, druga stvar, ne možeš vise prijaviti samo Stanica a oslaih 25 igrača na ugovor o djelu i varat ih i lagat reci dodjem ti i td i td.... Pitaj malo Kerlu, Vernesa, Adila, Svraku, Jamaka, xy koliko su halalili jer jbg momci verovali na rijec... Ne kažem ja da neko tako nije morao u datom momentu i da je mislio da ce se nesto desiti pa ce biti neki iskoraku. Sad je totalno drugačije sve i mislim da se pola ovih kenjatora iz bivse uprave sad ne bi upustili u ovaj posao, ili bi do onog momenta kad bi shvatili da su dosli do zida pa zbog "poslovnih" i "porodicnih" obaveza odstupili od svoje pozicije. i mani sve vise te seljacke price lobotomija klimaci i kurci palci... Vi ispravni mi placenici. Fuj gadite mi se svi!
1921
Admine,niko Vas neće kriviti, kao što Vas nije niti spomenuo što niste prenosili tekmu protiv Čapljine iz Međugorja. Što se mene tiče ja sam svjestan situacije, i jbg realno nakon spominjanja Sjeverne Koreje teško šta drugo se moglo i očekivati.Nadam se da će se trenutni izazovi između upravljačkih struktura Želje i vlasnika ovog portala prevazići nekada u budućnosti na zadovoljstvo navijača Želje koji čitaju ovaj portal.Samo iskreno bez ikakve ljutnje ili loše namjere, malo i Vi skontajte gdje,šta i kako....
Zadnja izmjena: Monci, dana/u 01 feb 2017, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne traže im pare sigurno, jednostavno im ne daju, tj. neće da imaju ništa sa ovim portalom. Ko je na gubitku? Mi, naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra Kyryla Sovetov 99% radi stream na svom youtube kanalu.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Gdje su sad oni sto dizu Kerlu u zvijezde, dokazao se kao covjek da je 0 a kao igrac i dalje tvrdim ispod prosjecan stoper koji se ne moze nazvati ni p od pojacanja, sreca njegova sto smo tanki na toj poziciji pa moze da zanovijeta.Neymar11 je napisao/la:Kerla je bio na pregovorima , trazio je malo vecu platu od one koja mu je bila ponudjena, ispo je tolki smrad da pregovara sa zrinjom, Kostic ce se priduzit u petak,a postoji sansa da nas pojaca jedan top igrac, koje sta je ostavicu vama na razmisljanje , nasi ce tog igraca izgleda da kontirajubhsport je napisao/la:Sta je bilo sa Kerlom? Ti rece zavrseno?Hrasno1921 je napisao/la:Ovo je stvarno previse ...![]()
Koliko toliko neka mirnoca, smirenost, da bi se u dva dana sve skoro pa urusilo, saga oko Memije, te povreda Crnov prije par dana, te sad opet Crnov, te Kostic, te Kerla, prica kako imamo samo dva napadaca, samo tri stopera, mislim da je i za najvece budale previse, i ono sto nea objasni kako i koliko se mladih igraca bukvalno unistilo, zaista previse sto jest jeste ...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jos nemogu doci sebi. Ljut sam ko ris. Nerazumijem zasto Memiju nisu zadrzali za desnog krila, da zamjeni Stevanovica. Nema para za pojacanja, a Memiju od kojeg su svi ocekivali pare u blagajni, se pusta iz kluba.
Klub je ostao sa jednim igracem vrjednim prodaje, to jeste golmanom.
Barem je pozitivno sto nedaju snimanje pripremnih utakmica. Da na utakmice u nastavku dodje sto vise navijaca valjda.
Klub je ostao sa jednim igracem vrjednim prodaje, to jeste golmanom.
Barem je pozitivno sto nedaju snimanje pripremnih utakmica. Da na utakmice u nastavku dodje sto vise navijaca valjda.
Evo vidim da su radili stream za prošli meč isto iz Turske, protiv nekih Slovaka. Onda bi trebalo biti i protiv nasQwerty90 je napisao/la:Sutra Kyryla Sovetov 99% radi stream na svom youtube kanalu.
https://www.youtube.com/user/tvkssamara
Evo su nas i predstavili,
http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 feb 2017, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Što zapjeni čovjek bez razloga. Desetak ljudi normalno diskutuje samo on povlači izlizale floskule koje više ni na "lobotomiji" ne prolaze. Provalila raja hbga...
Virtu@ Naravno da mi je drago što je novac upumpan u tribinu i sređivanje nekih repova iz prošlosti. Da ne ulazimo u detalje.
Ali isto tako velik novac je dat na igrače a mi bili peti. To smo mogli i sa pet juniora, u pet deka. Isto tako ove sezone 32 boda iz 18 kola. Malo kume...
Virtu@ Naravno da mi je drago što je novac upumpan u tribinu i sređivanje nekih repova iz prošlosti. Da ne ulazimo u detalje.
Ali isto tako velik novac je dat na igrače a mi bili peti. To smo mogli i sa pet juniora, u pet deka. Isto tako ove sezone 32 boda iz 18 kola. Malo kume...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Moze li mi neko objasniti nekoliko stvari oko Skupstine ? Da li na ovoj Skupstini neko moze smijeniti ovu Upravu bez da ona podnese ostavku ? U te stvari nisam upucen pa ako moze neko da mi objasni. Hvala.
Mislio sam da smo to davno apsolvirali, čuvenu rečenicu 'sve je dobro osim sportskog segmenta'. Ja vidim napredak, od Kostića pa na ovamo, mnogo ozbiljnije, pametnije, ima još trzavica, ali njih će uvijek biti iz razloga koje sam gore pobrojao.Neandertalac je napisao/la:Virtu@ Naravno da mi je drago što je novac upumpan u tribinu i sređivanje nekih repova iz prošlosti. Da ne ulazimo u detalje.
Malo bodova, da, ali ocjenu dajemo na kraju sezone, valja?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Moze na svakoj Skupstini. Tacka razno, izglasavanje povjerenja. Ne bi se o tome trebalo raspravljati, ali i ako dodje taj scenarij od toga nema nista. Nisu za smjenjivanja.LjoZee je napisao/la:Moze li mi neko objasniti nekoliko stvari oko Skupstine ? Da li na ovoj Skupstini neko moze smijeniti ovu Upravu bez da ona podnese ostavku ? U te stvari nisam upucen pa ako moze neko da mi objasni. Hvala.
Ma nisam rekao da trebaju ici vec mi nije bilo jasno to. Hvala ti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidim i ja napredak. Evo i ovaj prelazni, malo jesmo pokvarili utisak ali vidi se napredak.Virtu4l je napisao/la:Mislio sam da smo to davno apsolvirali, čuvenu rečenicu 'sve je dobro osim sportskog segmenta'. Ja vidim napredak, od Kostića pa na ovamo, mnogo ozbiljnije, pametnije, ima još trzavica, ali njih će uvijek biti iz razloga koje sam gore pobrojao.Neandertalac je napisao/la:Virtu@ Naravno da mi je drago što je novac upumpan u tribinu i sređivanje nekih repova iz prošlosti. Da ne ulazimo u detalje.
Malo bodova, da, ali ocjenu dajemo na kraju sezone, valja?
Ali napredak u odnosu na šta Virtu@? Za koju lovu?
To sam htio reći.
Na kraju sezone, to posebno. Ne može nas zaobići
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Nemamo vise nijednog igraca a da je mlad u izlogu za prodaju. Zuban ako se smiluje pa nam bude htio izaci u susret da nadje neki klub koji bi platio i to je to. Ostalo je ovo nesto deda jos, drugim istice ugovor uskoro.
Kerla, Kostic, potpisali gotovo, petak, pa u pon, pa u srijedu, pa trazi puno para kako trazi ako je vec bilo zavrseno. Vi pojma nemate sta pisete realno.
Ovo je smijurija samo takva..
Kerla, Kostic, potpisali gotovo, petak, pa u pon, pa u srijedu, pa trazi puno para kako trazi ako je vec bilo zavrseno. Vi pojma nemate sta pisete realno.
Ovo je smijurija samo takva..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mene je samo strah da mi necemo moci na dva fronta igrati. Mi nemamo sirinu da se ravnopravno borimo i u Kupu i u ligi. Pojacanja osim Zebe i Zakarica ne mogu igrati u Kupu znaci vracamo se na staru odbranu samo je desno Sinisa,a lijevo Stanic. Ne mozes sad nikog napasti zbog toga. Mozda samo za Memiju. Ostalo nismo mogli sprijeciti. Niko nije planirao da ce se Crnov povrijediti, da ce Krizmanu "dosaditi" pa da ne trenira vise i sl. Ocigledno je da nemamo srecu u nekim u stvarima dok u drugim pravimo greske.
Samo da se sutra izbjegnu povrede.
Samo da se sutra izbjegnu povrede.
Trenutno korisnika/ca: delko, Riziko, ZeljeznicarUberAlles i 28 gostiju.