Izvinjavam se na upadu ,ali mislim da grijesis,trenutno u rangu sa Slavkom,a ako ne i bolji u radu kao trener u BIH je Nebojsa Milosevic,mada ce vrijeme pokazati.Hrasno1921 je napisao/la:Miran ...![]()
Slavko je trenutno najbolji trener u BIH, dokazani strucnjak kod nas samo u par mjeseci, covjek je to dokazao i pokazao, najbolji poslijeratni trener vec sada nakom Amara, cak i ako nista nije osbojio, mozes misliti?
Neka nastavi ovako i ja se ne sikiram, ja gledam njegov rad, njegovu flizofiju i pricu, ko je sta rekao, ko sta tvrdi mene ne interesuje, ali udarati na Slavku je krajnije degutantno i odvratno ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sinergija2017
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja spominje Galic iz Mladosti dolazi ko zamjena Memiji!irfo je napisao/la:Treba pridruzit onog kapitena juniora, cini mi se da je desni bek, svakako nam fali na toj poziciji sad jedan
Ne traze pare, samo ne dozvoljavaju.Ras je napisao/la:Kolko vam para traže?admin je napisao/la:Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.admin je napisao/la:Ekipa SportSport.ba je krenula za Antaliju, dole smo tokom priprema bh klubova.
Ako ne bude stream obezbijedjen od strane protivnickog kluba i ukoliko nam zeljo to dozvoli radicemo prenos sutrasnje utakmice (tj. Pokusati, jer ko zna kakva glupost se moze desiti da nas onemoguci)
Takodjer mozete ocekivati i izvjestaje, fotke, izjave, snimke treninga isl u skladu s onim za sta budemo imali dozvolu od kluba.
Šteta.
Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
Iskreno govoreci, nebismo ni platili nikakve pare, nismo ih nudili.
A za izjave bi bili vjerovatno prva medijska kuca na svijetu koja placa izjave I prvi klub na svijetu koji ih naplacuje. Ni za to niti je ko sta trazio niti je ko sta nudio.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Protivnici ce raditi stream, a zvanicna izvjestaje sa treninga i uzimati izjave. Nama odlicno !
Životni saputnik! 1921
Tako i treba da bude. Zvanična, odnosno klub treba da bude nosioc medijskih i PR aktivnosti. Naravno informacije dijeliti sa medijima koje to zanima. Vremenom ćemo mi organizovati i streaming utakmica, naravno onih za koje trener i struka daju zeleno svjetlo...Eisenbahner1921 je napisao/la:Protivnici ce raditi stream, a zvanicna izvjestaje sa treninga i uzimati izjave. Nama odlicno !
- amazon
- Kontakt:
Dzesu oni sto su se smijali do neki dan da je dosao povrijedan. Kao oni sega sala, intelektualci pametnjakovica itd.
Ivan Crnov je na kraju jutarnjeg treninga osjetio bol u koljenu, te se vjerovatno radi o povredi meniskusa. Ivan će se vratiti u Sarajevo, propustit će ostatak priprema u Turskoj, ali se u ekipi Željezničara nadaju da će se oporaviti do početka drugog dijela sezone.
Kome ba vi prodajete vise ublehe. Ne znam koja budala vise vjeruje vama sta pisete. Bolje uradite nove acc da ne budete ofirni..
Ivan Crnov je na kraju jutarnjeg treninga osjetio bol u koljenu, te se vjerovatno radi o povredi meniskusa. Ivan će se vratiti u Sarajevo, propustit će ostatak priprema u Turskoj, ali se u ekipi Željezničara nadaju da će se oporaviti do početka drugog dijela sezone.
Kome ba vi prodajete vise ublehe. Ne znam koja budala vise vjeruje vama sta pisete. Bolje uradite nove acc da ne budete ofirni..
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 01 feb 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno je samo to bitno. Biće trzavica i sad, ako nam rusi zabiju 3-4 komada ili neki naredni protivnik, sve će biti crno, liga za prvaka će doći u pitanje, itd, isl...Neandertalac je napisao/la:Na kraju sezone, to posebno. Ne može nas zaobići
U ova četiri preostala kola nam jedini cilj mora biti da se razlika u odnosu na Zrinjski ne poveća, jer sumnjam da će se smanjiti obzirom da imaju lakši raspored od nas i najveća nada mi je da ih Čelik razdrma na neku euforiju i puno Bilino Polje. Sarajevo isto tako ima dobar raspored, neće nam biti ni malo lako.
U ligi za prvaka će stvari već biti drugačije, tu svaka pobjeda vrijedi 6 bodova, a najbitnije će biti ne gubiti utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Radnik se dobro pojacao. Vjerovatno ce se oni okrenuti Kupu tj. izborit ce Ligu 6 pa se onda maksimalno okrenuti ka Kupu. Sloboda je solidna ekipa. Ima tu 2-3 odlicna igraca za nase uslove. Za Krupu ne znam jer nisam puno citao o njima. Sarajevo nije skoro nista mijenjalo. Nemaju sirinu kao sto je nemamo ni mi. Mozda im je prednost uigranost. Zrinjski definitivno se najbolje pojacao. Mrzim to reci,ali trenutno su najkvalitetnija ekipa u ligi. Na svakoj poziciji imaju po 2 kvalitetna igraca. Sirinu imaju tako da im je lakse i za Kup. Svaka im cast za transfer politiku.
Tako ja gledam nasu konkurenciju u Ligi 6. Bit ce guravo pravo.
Tako ja gledam nasu konkurenciju u Ligi 6. Bit ce guravo pravo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma u ligi 6 će se morati pobjeđivati, ako se želi titula. Za plasman na 2 ili 3 mjesto će se moći i taktizirati, odigrati na neki x onako ziheraški kako Slavko zna. Ja iskreno očekujem trku kakvu nismo vidjeli do sada od Željinih igrača. Ako toga ne bude, zaboravimo titulu, i molimo se Bogu da budemo 2 ili 3. Tu će takođe biti jako važno koliko će zaostajati 4-6 mjesta, da bi se na najmanju moguću mjeru svele mogućnosti štela i prodaje tekmi. Za sada ne bi o suđenju, ali i tu svašta očekujem...
- Neandertalac
- Kontakt:
Pripremne mogu kod ove malo mlađe raje izazvati sumnju ili da sude po njima neki put kojim ćemo se kretati u prvenstvu. Više puta dokazano da ne znače skoro ništa.Virtu4l je napisao/la:Trenutno je samo to bitno. Biće trzavica i sad, ako nam rusi zabiju 3-4 komada ili neki naredni protivnik, sve će biti crno, liga za prvaka će doći u pitanje, itd, isl...Neandertalac je napisao/la:Na kraju sezone, to posebno. Ne može nas zaobići
U ova četiri preostala kola nam jedini cilj mora biti da se razlika u odnosu na Zrinjski ne poveća, jer sumnjam da će se smanjiti obzirom da imaju lakši raspored od nas i najveća nada mi je da ih Čelik razdrma na neku euforiju i puno Bilino Polje. Sarajevo isto tako ima dobar raspored, neće nam biti ni malo lako.
U ligi za prvaka će stvari već biti drugačije, tu svaka pobjeda vrijedi 6 bodova, a najbitnije će biti ne gubiti utakmice.
Realno, mogao se i bolje ovaj prelazni odraditi. Te Kosoriću se izašlo u susret, Križman nije trenirao, ponuda za Memiju koja nije mogla sačekat. Dodajmo tu i sapunicu sa stoperom i povredu Crnova.
Nigdje veze, još uvijek bolujemo dječije bolesti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve zavisi sa koje strane gledaš. Godinu dana ih optužujemo da dovode sve i svašta, te Dejo, te Youtube... i evo dođe prvi prelazni rok bez srljanja, ali eto, opet ne valja.Neandertalac je napisao/la:Realno, mogao se i bolje ovaj prelazni odraditi. Te Kosoriću se izašlo u susret, Križman nije trenirao, ponuda za Memiju koja nije mogla sačekat. Dodajmo tu i sapunicu sa stoperom i povredu Crnova.
Možda da su doveli još kojeg Bevaba, Husića i Pozdera!? Čisto da se ispuni kvota dolazaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Biće još dolazaka...
Doci ce stoper i to je to. Nit imamo love za nesto vise nit ce Slavko prihvatiti nekog kad smo haman pripreme zavrsili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne samo stoper...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja tebi opet kažem; napredak u odnosu na šta!?Virtu4l je napisao/la:Sve zavisi sa koje strane gledaš. Godinu dana ih optužujemo da dovode sve i svašta, te Dejo, te Youtube... i evo dođe prvi prelazni rok bez srljanja, ali eto, opet ne valja.Neandertalac je napisao/la:Realno, mogao se i bolje ovaj prelazni odraditi. Te Kosoriću se izašlo u susret, Križman nije trenirao, ponuda za Memiju koja nije mogla sačekat. Dodajmo tu i sapunicu sa stoperom i povredu Crnova.
Možda da su doveli još kojeg Bevaba, Husića i Pozdera!? Čisto da se ispuni kvota dolazaka.
Pričamo realno.
Kosorić; izašao mu klub u susret. Smiješno.
Križman; neće da trenira. Smiješno.
Memijin transfer. Žalosno.
Stoper. Amaterski.
Crnov. Haj' ga znaj šta je i kako je.
Mi smo ozbiljan klub a ovo su gluposti i to više njih u kratkom vremenskom periodu. Neke od njih su se morale izbjeći. Hbga, vazda neka opravdanja, pa nismo merhamet niti socijalna ustanova.
A kako se radilo prije pokazuje činjenica da smo se sada pojačali. Zato i kažem, u odnosu na šta.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci insajderMonci je napisao/la:Ne samo stoper...
To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
da potvrdimm ija tu infoo, najmanje ja ocekujem uz kostica dvojicuMonci je napisao/la:Ne samo stoper...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Neandertalac dosta te jarane. Ti kao da si iz buducnosti dosao da nam objasnis. Daj ba.....
Kome se ti pravdas? Radite maksimalno, pokrili ste pripreme svih klubova ove godine kao nikad niko do sada. Internet brigada te brine? Kladim se, da sjednes sa svim ovim majstorima za stol, i da ih vidis i cujes, otisao bi kuci i ugasio forum. Opusti se i samo radi, svaka cast !admin je napisao/la: Na žalost, ništa od ovoga. Obaviješteni smo da klub ne dozvoljava da radimo stream ili uzimamo bilo kakve izjave.
Šteta.
Pišem jer će internet brigada opet nas okriviti, pa da preduprijedim besmislene diskusije kojima bi se smišljeno mogla pokušati narušiti tema...
- amazon
- Kontakt:
Jesmo se pojacali u pm dva igraca zajedno imaju 70 godina, crnov povrijeden, ostali bez tri igraca iz prve postave, jedino pojacanje zakaric.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Konobar jesam te pito nešto?Neandertalac je napisao/la:Monci insajderMonci je napisao/la:Ne samo stoper...![]()
To komšija, nisi ti džaba pisao o onim menagerima