Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Nane17
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Nane17 » 01 feb 2017, 23:04

delinjo je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Zlaja udari je glavom jadan jadan..po meni danas najbolji Valencia i to ubjedljivo,covjek bi pogino za ovaj dres to se vidi,ovi ostali,pare na racun i cut cemo se..Hull City te u par dana jednom uzme i jednom x u gostima,e moj Mourinho..i opet sad imamo jedan problem,treba nam trener sa autoritetom a to Mou sigurno jeste,al daj malo i tog nekog znanja,taktike,cega vec..covjece toliki sablon se igra da je to nevidjeno..umjesto da smo ih razorili ovu utakmicu mi odigramo isto kao u kupu..ne vidim neki izlaz iz ove situacije,mora se bas nesto extremno promjeniti
pa sta je do Murinja realno,jedina greska je Martial i to je to...kako da on natjera da Rasho ide na skok a da ne bjezi od lopte,ili Mata sa linije da ubaci loptu u gol ....**** ga brate previse bolikurac igraca ima i limitiranih i to desi...polako drugo mjesto bjezi 5 bodova sve je otvoreno...kiksat ce i drugi sta vam je ...
Cuj sta je do Mourinha? Pa ima li **** muda da izbaci Pogbu,Nosonju,nema naravno da nema pickurina,u 70. min poceli nabijati lopte,ubacuje Matu,pa vise bi I truhli Lingaard ponudio on se makar bori za razliku od ostalih

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 01 feb 2017, 23:05

Hvala momci, konacno pravi odgovor. Konacno vecina shvata ko je problem i da Mali Jozo nije za United. Nisam padobranac vec ex-navijac UTD-a (mozda i buduci ako se neke stvari promijene , jedna je nogiranje Napuhane Neznalice sa klupe).
Glory Glory Man United

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2017, 23:05

Nane17 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Zlaja udari je glavom jadan jadan..po meni danas najbolji Valencia i to ubjedljivo,covjek bi pogino za ovaj dres to se vidi,ovi ostali,pare na racun i cut cemo se..Hull City te u par dana jednom uzme i jednom x u gostima,e moj Mourinho..i opet sad imamo jedan problem,treba nam trener sa autoritetom a to Mou sigurno jeste,al daj malo i tog nekog znanja,taktike,cega vec..covjece toliki sablon se igra da je to nevidjeno..umjesto da smo ih razorili ovu utakmicu mi odigramo isto kao u kupu..ne vidim neki izlaz iz ove situacije,mora se bas nesto extremno promjeniti
pa sta je do Murinja realno,jedina greska je Martial i to je to...kako da on natjera da Rasho ide na skok a da ne bjezi od lopte,ili Mata sa linije da ubaci loptu u gol ....**** ga brate previse bolikurac igraca ima i limitiranih i to desi...polako drugo mjesto bjezi 5 bodova sve je otvoreno...kiksat ce i drugi sta vam je ...
Cuj sta je do Mourinha? Pa ima li **** muda da izbaci Pogbu,Nosonju,nema naravno da nema pickurina,u 70. min poceli nabijati lopte,ubacuje Matu,pa vise bi I truhli Lingaard ponudio on se makar bori za razliku od ostalih
da je Mata sa linije ubacio loptu u gol,kao sto bi 90 % proffesionalnih igraca to uradilo,bilo bi da je pogodio sa izmjenom....jbg brate ja mu samo zamjeram Martiala umjesto Rooneya i to je to....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 01 feb 2017, 23:09

CESTITKE Joseu uspio mi je razjebat citavu 2017tu tesko da ovo moze nesto nadmasit do kraja g.
znao me je i LVG razocarati ali nikad me nije bilo ovako STID neke utakmice

Za ovo je JEDINI KRIVAC JOSE MOURINHO i niko vise pa ovakvo vodjenje utakmice ne bi odradio neki trener iz nase lige Jose idi u PM

Treba ti gol ti uvodis Matu i Wazzu :rol: vjerovatno da ubrza igru SRAMOTA i jos ovaj prvi promasi sto bi dijete od 10g pogodio uvodis tako 2 spora igraca nesvatljivo jos je falio i Fella i da je SPORA EKIPA na okupu

I da u pravu je Jose za Martiala zasluzuje klupu jer on ne moze ovo sto moze Rashford a to je da citavu sezonu pokusava proci bukvalno kroz igraca daj Jose pa koga zajebavas

yebe mi se za kazne nek mi i ovaj banuju
Zadnja izmjena: Martial9, dana/u 01 feb 2017, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 01 feb 2017, 23:09

90% nasih igraca je veceras bilo kriminalno, al opet treba biti posten i reci da je ovo Mourinhov poraz. Izmjene su bile tragikomicne, pa jednog Mikija (koji jeste bio tanak veceras) mjenjas super sporim Matom, a Carricka Rooney-em (koji samo na terenu mase rukama :roll: ).
Citavu utakmicu smo izgledali ko da igramo sa igracem manjem, bez skoro ijedne konkretne akcije. Zatim moram ponovo prozvati Pogbu, momka koji je izgubio svaki moguci duel veceras i koji je djelovao toliko bezvoljno da nije to normalno. Jednini veceras prolaznu ocjenu moze dobiti Jones za svoje prvo poluvrijeme.
Ovim porazom mislim da smo zavrsili sa nadanjima za Ligu prvaka, jer previse smo prilika da sustignemo i prestignemo direktne protivnike propustili :oops:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2017, 23:11

a sto je izgubljena borba za ligu prvaka,kad ti drugo mjesto bjezi 5 bodova ????

eto drugi nece kiksati ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 01 feb 2017, 23:15

delinjo je napisao/la:a sto je izgubljena borba za ligu prvaka,kad ti drugo mjesto bjezi 5 bodova ????

I ja vjerujem da ce drugi kiksati, al i mi cemo... Vjerovatno i vise sa ovakvom igrom. Vec smo evo propustili par kikseva protivnika, a mi vise nemamo pravo na njega.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 feb 2017, 23:17

delinjo je napisao/la:
Ma najvise meni kod Mourinha smeta sto forsira stalno istu igru,znaci okolo okolo,pa onda neki lucidan pas u sredinu ako dobijes dobro i jest..zamjeram mu sto ne moze da motivise igrace da trce vise,covjece ne moze Pogba onako igrat i nikad da ga izvadi,znaci da mu da do znanja da se moze makar pokusat bez njega..covjece igramo sa 5-6 izuzetno ofanzivnih igraca i ne mozemo gola da zabijemo,ok zicer se promasi i sve to stoji,al daj da vidim neku zelju u igracima,ko nema to nek odmori malo..kazem jos jednom,evo ne znam ni ja sta bi to donijelo toliku promjenu nabolje,al ja sjedim ovdje tipkam sa tobom a furac prima milione za godinu da to odgonetne i nista
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2017, 23:17

King_James je napisao/la:
delinjo je napisao/la:a sto je izgubljena borba za ligu prvaka,kad ti drugo mjesto bjezi 5 bodova ????

I ja vjerujem da ce drugi kiksati, al i mi cemo... Vjerovatno i vise sa ovakvom igrom. Vec smo evo propustili par kikseva protivnika, a mi vise nemamo pravo na njega.
ma sve je tu u utakmicu dvije realno,i United ce kiksati jos ali i ostali ce ,pa ima tu medjusobnih tekmi svasta nesto ....tu se do zadnjeg kola nece nista znati ,zato mi je suludo pisati izgubljeno,pomislim kasni se 20 bodova....sve je tu u igri ...evo sljedeca protiv Lestera moze sve u korist okrenuti a Lester u banani svakako ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2017, 23:19

Gotovo, kraj priče,

petnaest (15) kola do kraja, drugo mjesto je otišlo na nedostižnih pet bodova. Nije bilo sreće, je.biga.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 01 feb 2017, 23:20

Baader je napisao/la:Gotovo, kraj priče,

petnaest (15) kola do kraja, drugo mjesto je otišlo na nedostižnih pet bodova. Nije bilo sreće, je.biga.
Nije sreca u pitanju uopste, vec neznanje.
Glory Glory Man United

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 01 feb 2017, 23:21

Daduli je napisao/la:
Baader je napisao/la:Gotovo, kraj priče,

Nije sreca u pitanju uopste, vec neznanje.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 feb 2017, 23:21

Slatinash_7 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ma najvise meni kod Mourinha smeta sto forsira stalno istu igru,znaci okolo okolo,pa onda neki lucidan pas u sredinu ako dobijes dobro i jest..zamjeram mu sto ne moze da motivise igrace da trce vise,covjece ne moze Pogba onako igrat i nikad da ga izvadi,znaci da mu da do znanja da se moze makar pokusat bez njega..covjece igramo sa 5-6 izuzetno ofanzivnih igraca i ne mozemo gola da zabijemo,ok zicer se promasi i sve to stoji,al daj da vidim neku zelju u igracima,ko nema to nek odmori malo..kazem jos jednom,evo ne znam ni ja sta bi to donijelo toliku promjenu nabolje,al ja sjedim ovdje tipkam sa tobom a furac prima milione za godinu da to odgonetne i nista

ma ima ta mjesta ali brate evo veceras pred kraj je bilo pritiska,imao si zicer zicera koje je lakse pogoditi nego fuliti....jjos po belaju razbranili golmana i,moze ovo puno bolje ne kazem ja ,ali moraju se neki igraci i promjeniti ,i Murinjo ce raditi na tome sigurno na ljeto,vjerujem da ce se dohvatiti liga prvaka ,4 boda nije strasno...ima dosta i potresenih i ovakvih i onakvih igraca...doci ce na svoje ja vjerujem pa nije ni Murinjo neznalica jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2017, 23:23

Lik je od 130 postova, valjda 100 puta citirao ili spomenuo mene, i još uvijek nije ništa naučio. Šta nam to govori o gimnastičkim sposobnostima sivih ćelija korisnika?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 feb 2017, 23:24

Baader je napisao/la:Lik je od 130 postova, valjda 100 puta citirao ili spomenuo mene,
Tebe i Jozu, dobro Jozu je u svih 130 :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2017, 23:26

Eno malo mu ovdje bilo što se sramoti, pa je odlučio podijeliti i sa ekipitzom svoje zapažanje :rol:

Znam da mi mnogi ne vjeruju, ali ja ovdje stvarno uživam :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 feb 2017, 23:28

Baader je napisao/la:ali ja ovdje stvarno uživam :kafa:
Mazohista 1/1 :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 01 feb 2017, 23:47

Sramotan pristup utakmici, ove sezone kad god je trebalo zapeti, ekipa nije pokazala karakter i želju.
Sumanute rotacije igrača će nas koštati, tj već koštaju da mi i dalje ne znamo prvih 11, a 23. kolo završeno.
Pogba stvarno loš, ali da su ona 2 panja od Rashforda i Ibre znali pospremiti one lopte druga priča bi se pričala. I tako u krug, a golmani su konstantno igrači utakmice jer zapravo ne odrane ništa spektakularno (eventualno 2 zajebana šuta) koliko je loša realizacija.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2017, 08:28

Zlatan: "Their goalkeeper made saves for the camera. The save off Mata was not a good save, it was a bad finish."
:mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 05 feb 2017, 17:08

Krenulo je, nek nam je sa srecom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.