Ma dobro to sve, al opet vam kante uvaljuju goloveEvil Genius je napisao/la:kakav ste tek vi kad vam je highlight sezone druga utakmica prvenstva protiv 'takvog tima'
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Prema pisanju La Stampe Red Bull zeli preuzeti FC Torino,trenutno Red Bull ima ekipe u New York,Salzburg i Leipzig.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RagazziDelSud
- Kontakt:
http://www.acm1989.--- SPAM ---/post/emira ... 06089.aspx
POLI ALLEGRIJEV IZBOR ZA VEZNI RED?
Trener Milana Massimiliano Allegri tvrdi kako prijelazni rok rossonera još uvijek nije gotov, najavivši pojačanje u veznom redu momčadi a čini se da je prvi izbor mladi reprezentativac Italije Andrea Poli.
Rossoneri su poprilično neaktivno proveli dosadašnji dio mercata, tako da ne očekuju previše od dvoboja s Arsenalom i Lyonom ovog vikenda.
U petak je Allegri obznanio kako eli pojačanje u veznom redu svoje ekipe, a talijanski mediji su, čini se, otkrili o kome se radi.

POLI ALLEGRIJEV IZBOR ZA VEZNI RED?
Trener Milana Massimiliano Allegri tvrdi kako prijelazni rok rossonera još uvijek nije gotov, najavivši pojačanje u veznom redu momčadi a čini se da je prvi izbor mladi reprezentativac Italije Andrea Poli.
Rossoneri su poprilično neaktivno proveli dosadašnji dio mercata, tako da ne očekuju previše od dvoboja s Arsenalom i Lyonom ovog vikenda.
U petak je Allegri obznanio kako eli pojačanje u veznom redu svoje ekipe, a talijanski mediji su, čini se, otkrili o kome se radi.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
ovo bi bilo dobro za Toro.. a bas bi se uklopili, bik sa bikombistrikboy je napisao/la:Prema pisanju La Stampe Red Bull zeli preuzeti FC Torino,trenutno Red Bull ima ekipe u New York,Salzburg i Leipzig.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjen
Sto bi bilo dobro 
Support Velez, It's logical! ★
Zato sto ce doneti dosta Red Bulla,pa mozda Torinezi polete do neke titule.Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
i to sve u jednom danu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
![]()
![]()
i to sve u jednom danu
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Kvote za prvaka Italije u nadolazecoj sezoni:
Kvote za titulu:
Inter 1,85
Roma 6,00
Juventus 6,00
Milan 6,00
Napoli 40,00
Fiorentina 75,00
Palermo 100,00
Genoa 200,00
Sampdoria 200,00
Bari 300,00
Catania 300,00
Lazio 300,00
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato što se radi o gradu Torinu.Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
Btw, što je na Cataniu ovoliki koeficijent?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sto nebi bio,jel'to planiras da stavis nju u potpis?Monolog je napisao/la:Zato što se radi o gradu Torinu.Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo pali samo kod ovih konja, ne pali kod drugih klubova. Pih, da sam se sjetio pa da stavim Dinamo u potpis, možda bih sada bio bogatiji za 100 maraka.Devil je napisao/la:Sto nebi bio,jel'to planiras da stavis nju u potpis?Monolog je napisao/la:Zato što se radi o gradu Torinu.Mont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Udinese ima strasne pojedince zadnjih nekoliko sezona, ali je plasman u grupnu fazu Lige Prvaka najvise sta su uradili, a imali su potencijala za mnogo vise, a i morali su mnogo vise.nevjernik je napisao/la:Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie
Ove godine su ostali bez dva, rekao bih kljucna igraca: D'Agostino koji je presao u Fiorentinu i Pepe koji je otisao u Juve. Ostali su tu Lukovic, Handanovic, Zapata, Inler, Asamoah, Di Natale, ,, e sad, koliko ce to biti dovoljno, i koliko ce odlazak dvojice navedenih da se osjeti, ostaje da vidimo.
Otisao je i Aca,presao u Zenit za 7.5 mil.Mont0 je napisao/la:Udinese ima strasne pojedince zadnjih nekoliko sezona, ali je plasman u grupnu fazu Lige Prvaka najvise sta su uradili, a imali su potencijala za mnogo vise, a i morali su mnogo vise.nevjernik je napisao/la:Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie
Ove godine su ostali bez dva, rekao bih kljucna igraca: D'Agostino koji je presao u Fiorentinu i Pepe koji je otisao u Juve. Ostali su tu Lukovic, Handanovic, Zapata, Inler, Asamoah, Di Natale, ,, e sad, koliko ce to biti dovoljno, i koliko ce odlazak dvojice navedenih da se osjeti, ostaje da vidimo.
- Interista di cuore
- Kontakt:
zar nije Lukovic otiso u Zenith??? ma slab je Udinese ove godine,njima borba za opstanak ne gine...Mont0 je napisao/la:Udinese ima strasne pojedince zadnjih nekoliko sezona, ali je plasman u grupnu fazu Lige Prvaka najvise sta su uradili, a imali su potencijala za mnogo vise, a i morali su mnogo vise.nevjernik je napisao/la:Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
samo komentiramMont0 je napisao/la:Pa sam nam ponavljas da je strani kapital zabranjenSto bi bilo dobro
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Udineseov najjaci adut je prejak scouting u Africi i J. Americi, pa i Evropi, za kakve li su mizerne pare doveli recimo Handanovica, Lukovica, Inlera..
kako klub koji godinama igra u vrhu talijanskog i evropskog fudbala moze postat instant "velikan"? Roma vec jeste velikan, koji to godinama radi bez previse para za mercato, s novim vlasnikom stizu i nove pare za novi stadion i mercato, i to moze klub podici samo na jedan novi visi nivoJuveSissoko je napisao/la:aaaaa jos jedan instant "velikan" u fudbalu,kako slatko,arapi napravise dar mar,hihihi
budi pozdravljen..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.