FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Hrasno1921
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma idemo jako, za klub, samo podrška!
Evo "challenge" svim Manijacima: Hajde da se svi ošišamo na čelavo i tako pokažemo slogu, jedinstvo, podršku kao niko prije nas!
Prva utakmica kući vs Mladosti, 10 000 ćelavih manijaka urliče!
Hajde piqke da vas vidim
Neka neko baci ovu ideju i na "lobotomiju" . Hvala.
Evo "challenge" svim Manijacima: Hajde da se svi ošišamo na čelavo i tako pokažemo slogu, jedinstvo, podršku kao niko prije nas!
Prva utakmica kući vs Mladosti, 10 000 ćelavih manijaka urliče!
Hajde piqke da vas vidim
Neka neko baci ovu ideju i na "lobotomiju" . Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Realno, ovo je tim sa mnogo potencijala, ne vidim slabu tačku i jedino što me brine uigranost stopera, jer smo primali pacerske i prejeftine golove do sada. Ofanzivno smo možda i najjači u ligi, ali opet će nam sve zavisiti od stopera i zadnjih veznih igrača, koliko oni budu dobri, tako ćemo završiti.bhsport je napisao/la:Veca-Sinisa-Stojanovic-Bogicevic-Boca-Jovan-Markovic-Zeba-Miro-Zaki-Lendra
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mojne imaju komsije fobiju od celavaca ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma najjača furka ikad!
Ili jesi ili nisi Manijak!
Svi na "nulu"!

Ili jesi ili nisi Manijak!
Svi na "nulu"!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da, samo fali jedan stoper za top tim (da je tu Kerla ne bih se sekirao sekunde). Bogicevic i Boca su odradili protiv Zrinjskog na nivou. Pitanje je samo koliko Bogicevic moze zbog godina igrati u kontinuitetu.Virtu4l je napisao/la:Realno, ovo je tim sa mnogo potencijala, ne vidim slabu tačku i jedino što me brine uigranost stopera, jer smo primali pacerske i prejeftine golove do sada. Ofanzivno smo možda i najjači u ligi, ali opet će nam sve zavisiti od stopera i zadnjih veznih igrača, koliko oni budu dobri, tako ćemo završiti.bhsport je napisao/la:Veca-Sinisa-Stojanovic-Bogicevic-Boca-Jovan-Markovic-Zeba-Miro-Zaki-Lendra
Zadnji vezni nismo lose popunjeni Jovan, Markovic, Ugljesa, Dino
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sredina je jako dobro popunjena, dakle imamo na ofanzivnom veznom Bekriju, Zebu i Žerića, centralni i defanzivni vezni su Marković, Blagojević, Uglješa i Hasanović.
Dakle, tu imamo priliku i izrotirati nekada ili ako nešto iskrsne pa da bude pod moranjem.
Napad Stevo i Lendrić i krila Zakarić i Stevanović su odlična rješenja, samo se nadam da će Crnov nakon povrede biti pravi i da će moći rasteretiti obojicu.
Ima tu I Žera svakako desno.
Eh sad, odbrana je najveći problem, fali barem jedan kvalitetan stoper da bi to ulijevalo povjerenje, ovako...
Dakle, tu imamo priliku i izrotirati nekada ili ako nešto iskrsne pa da bude pod moranjem.
Napad Stevo i Lendrić i krila Zakarić i Stevanović su odlična rješenja, samo se nadam da će Crnov nakon povrede biti pravi i da će moći rasteretiti obojicu.
Ima tu I Žera svakako desno.
Eh sad, odbrana je najveći problem, fali barem jedan kvalitetan stoper da bi to ulijevalo povjerenje, ovako...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U koliko je danas ova tekma ? *
Hvala
Hvala
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Neymaree javljaj se, ima li sta da nas obradujes, ide li Cenan sutra za Antalyu ? 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
U 15 h.19TM87 je napisao/la:U koliko je danas ova tekma ? *
Hvala
Radnička klasa !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne znam koliko je pametno drugi dan priprema jos sa jutrasnjim treningom odigrati utakmicu protiv super jake Ruske ekipe ...
1921'
Samo nemojte dizati frku ako se danas izgubi, pa na kraju kakva god igra bila.
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovo sam juce komentarisao i dozivio napade sa svih strana. Reko Slavko ako ga povedemo unistit cemo ga. Reko Slavko, a kako rece to Slavko idemo ga svjesno unistiti. Ne treba svaku Slavkinu zdravo za gotovo uzimati. Kao i svaki trener govori sta mu u tom trenu odgovara.narodniheroj je napisao/la:Mi ga nećemo povesti na pripreme, jer bi ga u suštini uništili kompletnogirfo je napisao/la:Besirevic se prikljucio ekipi
Izjava Slavka Petrovića prije 3 dana![]()
Da nije žalosno ovo bi u suštini bilo smiješno
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da li si slucajno pomislio da nece raditi intenzitetom kojim rade ostali?plavousrcu je napisao/la:Ovo sam juce komentarisao i dozivio napade sa svih strana. Reko Slavko ako ga povedemo unistit cemo ga. Reko Slavko, a kako rece to Slavko idemo ga svjesno unistiti. Ne treba svaku Slavkinu zdravo za gotovo uzimati. Kao i svaki trener govori sta mu u tom trenu odgovara.narodniheroj je napisao/la:Mi ga nećemo povesti na pripreme, jer bi ga u suštini uništili kompletnogirfo je napisao/la:Besirevic se prikljucio ekipi
Životni saputnik! 1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I da je razlog sto su ga poveli povratak nazad Crnova?O tome se ne misli.
Bitno je popljuvati Slavku u smislu da jedno prica,a drugo radi.
Bitno je popljuvati Slavku u smislu da jedno prica,a drugo radi.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja sam u suštuni smanjio očekivanja. Slavko mi ja također pao u očima, jer ili se ništa ne pita ili se pita a odluke ne donosi planski i suštinski nego prelamanjem preko koljena i stihijski. Neka me neko ubjedi da ovaj zadnji potez nije upravo stihija. Izjaviti prije 3 dana da je mali Beširević bukvalno u raspadu sistema i da bi ga eventualne pripreme u Antaliji jednostavno uništile, a onda ga ipak dovesti to je amaterski. I ovo oko Beširevića je samo nastavak lutanja i slijepe ulice u Želji evo već treći prelazni rok. Mi jednostavno nemamo strategiju, mi se povodimo stihijski po principu daj šta daš i krpi kako znaš. Ne želim više o ovome naglabati jer ja imam stav a znam da se razlikuje od većine raje koja ipak sa više optimizma gleda na sve ovo.plavousrcu je napisao/la:Ovo sam juce komentarisao i dozivio napade sa svih strana. Reko Slavko ako ga povedemo unistit cemo ga. Reko Slavko, a kako rece to Slavko idemo ga svjesno unistiti. Ne treba svaku Slavkinu zdravo za gotovo uzimati. Kao i svaki trener govori sta mu u tom trenu odgovara.narodniheroj je napisao/la:Mi ga nećemo povesti na pripreme, jer bi ga u suštini uništili kompletnogirfo je napisao/la:Besirevic se prikljucio ekipi
- plavousrcu
- Kontakt:
Bitno je da konacno skontamo da radi nas samih nikog ne trebamo u nebesa dizati. Iks puta smo pregrizli jezik i nismo naucili. Podrzati svakog, ali ne slijepo ga slijediti i odobravati sta god kaze. Sa Slavkom smo bolji nego sa Kosticem, ali nista nismo jos osvojili.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da li si ti slucajno pomislio da je odluka da ce se Besirevic prikljuciti ekipi u Antaliji donesena nakon povrede Crnova i da ce raditi daleko slabijim intenzitetom od ostalih?
Mozes li mi molim te objasniti kakve veze ima dolazak Besirevica u Antaliju sa evo vec trecim prelazim rokom gdje se luta? Objasni mi to ziv i zdrav bio.
Mozes li mi molim te objasniti kakve veze ima dolazak Besirevica u Antaliju sa evo vec trecim prelazim rokom gdje se luta? Objasni mi to ziv i zdrav bio.
Ne treba svakoga dizati isto kao sto ne treba pisati nepromisljene postove i pisati samo da bi se pisalo.plavousrcu je napisao/la:Bitno je da konacno skontamo da radi nas samih nikog ne trebamo u nebesa dizati. Iks puta smo pregrizli jezik i nismo naucili. Podrzati svakog, ali ne slijepo ga slijediti i odobravati sta god kaze. Sa Slavkom smo bolji nego sa Kosticem, ali nista nismo jos osvojili.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 02 feb 2017, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- Hrasno1921
- Kontakt:
Joj sto se lupa, sto se palamudi i pametuje ... 
1921'
Trenutno korisnika/ca: Arma00, sakahuligana i 19 gostiju.