Eisenbahner1921 je napisao/la:Da li si ti slucajno pomislio da je odluka da ce se Besirevic prikljuciti ekipi u Antaliji donesena nakon povrede Crnova i da ce raditi daleko slabijim intenzitetom od ostalih?
Mozes li mi molim te objasniti kakve veze ima dolazak Besirevica u Antaliju sa evo vec trecim prelazim rokom gdje se luta? Objasni mi to ziv i zdrav bio.
Evo pokušaću u par rečenica da obrazložim svoj stav. Mali Beširević je tek kap u moru ishitrenih i neisplaniranih poteza. Jesmo li u zadnja 3 prelazna roka izmjenili sramotno veliki broj propalih i povrijeđenih igrača. Jesmo li se opredjelili za takvu strategiju, dovesti sve što ti neko ponudi pa kasnije gledaj ko valja a ko ne valja. Molim te jesam li šta izmislio do sad ? Jesi imao Zahirović, Bevaba, Husića, Hervasa, Đermanovića, Jahića. Krizmana...nemam se kad sjetiti a ima ih jos puno. Jesu li svi redom bili promašaji, jesu i zato pišem ono što vidim i mislim a to se zove žargonski lutanje ili slijepa ulica. Evo ti ovaj aktelni prelazni, doveo si Zakarića koji je u startu došao 6-7 kg viška, pazi a javno tražiš profesionalno ponašanje igrača koje kao biraš na tržištu i sa određenim karakternim osobinama koji se kao uklapaju u tvoju viziju. Da ne spominjem da je taj isti Zakarć odigrao veoma malo minuta u prošloj sezoni i to u prosječnom hrvatskom ligašu. O Crnovu se može puno više negativnog napisati, njegove minute u Širokom su smješne, i to nikad lošijem Širokom. Ovaj Stjanović što se mi nafuramo na dobro pojačanje je nama došao kao treći bek ekipe iz iste lige, treći njihov bek.
Molim te, poštujem svačije mišljenje ali ovo je moj stav po pitanju i zadnjeg prelaznog a i ponašanju kluba evo više od godine dana. Uz sve ovo smo praktično zanemarili vlastiti omladinski pogon, imamo jednu od najstarijih ekipa lige i to manje više isluženih igrača koji su svoj maksimum dali prije par godina. Ponavljam, ovo je moja glava na mojim ramenima i neka priče o evropskom iskoraku priča nekome ko im vjeruje, meni neće. Bio bih presretan kad bismo nekako obezbjedili Evropu ove godine ali kao što sam rekao, smanjio sam nakon svega očekivanja tako da će radost eventualno izborene Evrope biti veća ili nedo big tuga radi neiborene biti manja.