FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fino mi izgledaju i Bekric i Ugljesa, da ne ureknem.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bekric drugi igrac, leti po terenu, gdje nece kad je on sam sletio 6.kg 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Evo i zakaric sto postotnu promasi
Trebali smo im brat bratu 3-4 gola dat do sad
Trebali smo im brat bratu 3-4 gola dat do sad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zakaric masina
Volio bih sada vidjet zerica, hasanovica, osmankovica i besirevica zadnjih 20 minuta
Volio bih sada vidjet zerica, hasanovica, osmankovica i besirevica zadnjih 20 minuta
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zakaric

1921'
Jao Zakarića mašine 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Ulazi Kemo umjesto Boce !
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bravo Zeljo masinko nasa...kakvi cemo biti tek nakon priprema.... Ovo ste gledam je odlicno...trwbali smo im 3 utrpati pored penala..jel ovo Hasanovic usao?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Proglasite me ludim, ali ovaj stoperski par ja ne bih dirao ovu polusezonu.
Pa ljudi su zajedno zakucali svaku tekmu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
I ne treba ih dirati. Ovi Kostici, Beckenbaueri kad i ako dodju nek cekaju svoju priliku, suspenzije i zute. Strah me koliko sam zadovoljan.Rokoko87 je napisao/la:Proglasite me ludim, ali ovaj stoperski par ja ne bih dirao ovu polusezonu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Steta bi bilo po samopouzdanje igraca i atmosferu u ekipi ne uzeti ovo, Rusi super jaka ekipa, duplo skuplji a pariramo im u svim segmentima, cak smo i fizicki superiorniji, sta covjek uradi sa kondicijom igraca 
1921'
nema zerica, nije valjda opet povreda...
Stana ko iz najboljih dana izgleda
Stana ko iz najboljih dana izgleda
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 02 feb 2017, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
@Nea nadam se da ti je sad jasno zasto Besirevic jos ne moze dobiti ozbiljnu minutazu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- plavousrcu
- Kontakt:
Prezadovoljan sam igrom. Malo me strah sirine, trebaju nam jos dva prava igraca da zaostre konkurenciju. Jednog brzeg, oktnijeg bih volio vidjeti u sredini.
FK Željezničar
Bravo Zakariću, Siniša, Marković, Zeba, Stojanović, Bogičević
Uglješa mi je danas bio bolji od Blagojevića..
Uglješa mi je danas bio bolji od Blagojevića..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ovo je beton igra , realizacija losa (vjerovatno teske noge) ima ovo smisla zaista!
Zakaric vrh !
Zakaric vrh !
Radnička klasa !
Dobro je da djeca dobijaju priliku makar na ovakvim utakmicama, da vide šta je seniorski fudbal, kad ti macan složi lakat
Sve u svemu dosta solidno, više pozitivnih nego negativnih strana
Ajmo sad 3,2,1 "Ide duplaaaa" "Ne treba nam nikakvih pojacanja vise, sve smo prekucali" "Miro ostani" "Fali nam Memija" ... i slično 
- Hrasno1921
- Kontakt:
Odlicna utakmica, steta sto nismo sve krunisali makar jednim golom, tri sto postotne sanse, ekipa na zavidnom fizickom nivou, Slavko je tu majstor i iskreno se nadam da su sada neki skontali neke stvari pogotovo oni koji su bili skeptici po pitanju kondicionog i Slavkinog znanja i rada po tom pitanju, bit cemo na proljece 100% najspremnija ekipa ...
Igraci jako smireni, bez frke i panike, Zakaric vec sada pokazuje kakvo ce pojacanje biti, Bekric drugi igrac, brz, pokretan za razliku od utakmica od prije, sve u svemu jako dobro sve, samo da ovako nastave, nez povreda i bilo kakvih drugih problema ...
Odjavljujem se do tekme sa Mladoscu, odo na "pecanje", Aufiderzen
Igraci jako smireni, bez frke i panike, Zakaric vec sada pokazuje kakvo ce pojacanje biti, Bekric drugi igrac, brz, pokretan za razliku od utakmica od prije, sve u svemu jako dobro sve, samo da ovako nastave, nez povreda i bilo kakvih drugih problema ...
Odjavljujem se do tekme sa Mladoscu, odo na "pecanje", Aufiderzen
1921'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobro je. Prva tekma, igrom jako, jako mozemo biti zadovoljni, a s obzirom da je na njih bila kvota 1.60 i da su bili favoriti, mozemo biti zadovoljni i rezultatom.
Ono sto moram naglasiti su ti napadi po desnoj strani preko Mire. Isto kao i jesenas, 70% se njih zavrsi tako da on centrira do odbrambenog na prvoj stativi koji rutinski izbaci loptu. Tu se moraju naci i uigrati i neka druga rjesenja, povratne, centarsutevi na drugu stativu, stajaznam... Glupo je da nam stalno propadaju dobri napadi na jedan te isti fazon,
Ono sto moram naglasiti su ti napadi po desnoj strani preko Mire. Isto kao i jesenas, 70% se njih zavrsi tako da on centrira do odbrambenog na prvoj stativi koji rutinski izbaci loptu. Tu se moraju naci i uigrati i neka druga rjesenja, povratne, centarsutevi na drugu stativu, stajaznam... Glupo je da nam stalno propadaju dobri napadi na jedan te isti fazon,
- MocMahale444
Bili smo bolji, zasluzili smo pobjedu zbog toliko stvorenih sansi i steta sto mu odbrani penal, Džekin rođak Lendra 
Solidno izdanje ekipe, posebno Zake koji je tonbe pa tip ih vrtio kao na ringišpilu (vela havle). Bekrija trci ko navijen uglavnom izgledali smo vise nego dobro. Prva prava probna i
Solidno izdanje ekipe, posebno Zake koji je tonbe pa tip ih vrtio kao na ringišpilu (vela havle). Bekrija trci ko navijen uglavnom izgledali smo vise nego dobro. Prva prava probna i
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Hrasno15 i 50 gostiju.