Ispostovo je
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://****/ko-je-ismara-hairlah ... u-slobodu/
Ispostovo je
ako je istina , samo jos da se pokaze na terenu to je glavno mjerilo svega 
Ispostovo je
Nalica trebamo postovati, klub treba imati kontakt s njim kao i ''koristiti'' jer nemamo puno ovakvih ljudi u fudbalu koji istinski vole Slobodu, a smatram da je on takavMustafa10 je napisao/la:http://****/ko-je-ismara-hairlahovica-nagovorio-da-dode-u-slobodu/
Ispostovo je![]()
ako je istina , samo jos da se pokaze na terenu to je glavno mjerilo svega
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo nama treba objavljeno na crveno crni.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Gdje objavljeno nema nistaSkojevska je napisao/la:Ovo nama treba objavljeno na crveno crni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@solinas na fejsbuku Crveno Crni.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma dzaba ova objavljivanja po fb kada tu nema kluba.
Pa jedini znacajan iznos su dobili od Vlade jer su politicka kuravela.
Odbij taj iznos, koji naravno nece biti uplacen svaki mjesec, nego jednom godisnje, i imas klub koji posluje u dubokom minusu.
Sto moze to pomoci klubu, sto znam da je zaduzen?
Ne moze i sa ovim ne mozes privuci niti sponzora niti igraca, jer svako normalan vidi da tu nema para.
Nije Azmir nikada objavio koliko je para zaradjeno od "prodaje zeljeza", ali 95% igraca iz lige bi u njegovo vrijeme na jedan poziv preslo u Slobodu, ostalih 5% nakon par dana "pregovora".
A sponzori izbjegavaju ovakvo sta jer znaju da tu nema buducnosti nikakve nego je zivotarenje, i to puko.
Edit:
Osim toga, drugi najveci iznos je pozajmica, koja je 25000, fakticki ta njihova " najbolja uprava" je u klub uvukla 30 hiljada a iz kluba isplatila 110000.
Strasan posao, svaka cast.
Pa jedini znacajan iznos su dobili od Vlade jer su politicka kuravela.
Odbij taj iznos, koji naravno nece biti uplacen svaki mjesec, nego jednom godisnje, i imas klub koji posluje u dubokom minusu.
Sto moze to pomoci klubu, sto znam da je zaduzen?
Ne moze i sa ovim ne mozes privuci niti sponzora niti igraca, jer svako normalan vidi da tu nema para.
Nije Azmir nikada objavio koliko je para zaradjeno od "prodaje zeljeza", ali 95% igraca iz lige bi u njegovo vrijeme na jedan poziv preslo u Slobodu, ostalih 5% nakon par dana "pregovora".
A sponzori izbjegavaju ovakvo sta jer znaju da tu nema buducnosti nikakve nego je zivotarenje, i to puko.
Edit:
Osim toga, drugi najveci iznos je pozajmica, koja je 25000, fakticki ta njihova " najbolja uprava" je u klub uvukla 30 hiljada a iz kluba isplatila 110000.
Strasan posao, svaka cast.
Zadnja izmjena: carapa, dana/u 02 feb 2017, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Hajd Govedarica, pa i Ðidić (mada oko njeg ništa novo nema), al što Kariću dadoše papire? Zar ne bi rečeno da će njeg sačuvat kako-tako, jer je pod ugovorom dobrim?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma igrači su kurve samo takve. Karić se na nešto žali ahahah. Treba mu **** mater
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.
Sulejman Znaci Krpic.xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
Cicak hoce kopirat bogaotaca
Sta je Chinaglijom ljudi fali mi taj picic da se nije sta naljutila
upravo na pinku za zabranjeni forum Mujkanovic prica oko novog zakona i dugovima...
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sladjan Ilic kaze da su mu iz uprave rekli da ce sto prije sklopiti sporazum za reprogram.
Ako se ne varam imaju 40 dana za podnosenje zahtjeva,ili.....tuzlak1987 je napisao/la:Sladjan Ilic kaze da su mu iz uprave rekli da ce sto prije sklopiti sporazum za reprogram.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam imao cast da dijelim razred sa cickovim uljem.... Cijelu godinu...Znaci, propao, dosao u moj razred, propao,mi otišli on ostaoxeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Želio bih da pohvalim ovu današnju press konferenciju... Zaista lijepo je viditi da smo ovako lijepo predstavili igrace, djeluje mi organizovano... Nadam se da će nastaviti ovako raditi, transparentno, bez ikakvih nabijanja dugova klubu 
Samo me zanima u kojim dresovima cemo mi sada igrati? Objave da smo potpisali sa Ardu sportom, pa onda ne sa njima vec sa Patrickom, a ove prijateljske igramo u Arduovim dresovima i danas na predstavljanju ti dresovi
Samo me zanima u kojim dresovima cemo mi sada igrati? Objave da smo potpisali sa Ardu sportom, pa onda ne sa njima vec sa Patrickom, a ove prijateljske igramo u Arduovim dresovima i danas na predstavljanju ti dresovi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Patrick za domaće tekme a Ardu za gostujuće ,Smajli je umiješao prste
.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro nam izgleda ovaj gostujuci pravo, kada bi se imao gdje kupiti 
iso chini malo na pivu...solinas je napisao/la:Sulejman Znaci Krpic.xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.![]()
Bogotac.
Cicak hoce kopirat bogaotaca![]()
Sta je Chinaglijom ljudi fali mi taj picic da se nije sta naljutila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.