FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 18:17

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Veca-Sinisa-Stojanovic-Bogicevic-Boca-Jovan-Markovic-Zeba-Miro-Zaki-Lendra
Realno, ovo je tim sa mnogo potencijala, ne vidim slabu tačku i jedino što me brine uigranost stopera, jer smo primali pacerske i prejeftine golove do sada. Ofanzivno smo možda i najjači u ligi, ali opet će nam sve zavisiti od stopera i zadnjih veznih igrača, koliko oni budu dobri, tako ćemo završiti.
Da, samo fali jedan stoper za top tim (da je tu Kerla ne bih se sekirao sekunde). Bogicevic i Boca su odradili protiv Zrinjskog na nivou. Pitanje je samo koliko Bogicevic moze zbog godina igrati u kontinuitetu.
Zadnji vezni nismo lose popunjeni Jovan, Markovic, Ugljesa, Dino
Evo vidiš kako mi dođe demant istog dana. Pohvalim ofanzivu, sumnjam u defanzivu i pljus - dođe u kontru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 02 feb 2017, 18:36

Neandertalac je napisao/la:
amar92 je napisao/la:@Nea nadam se da ti je sad jasno zasto Besirevic jos ne moze dobiti ozbiljnu minutazu.

Zašto?
Ne samo zbog one jedne greske, u 5 minuta koliko je igrao je 3 puta bio u situaciji s loptom. Prvi put kad je povukao loptu dobro a onda se nije iste rijesio vec usao u igraca bespotrebno i izgubio loptu, zatim jednu loptu krenu dodati nekome naprijed i promasio za par metara i dodao tacno njihovom igracu, i onda cistu loptu fula glavom i oni dobiju sansu preko njegove strane.

Ja sam uvijek za nasu djecu ali ne na ustrb rezultata. Besirevic bas treba igrati ovakve utakmice, mozda kup ako izvucemo nekog lakseg i to. Samo kazem da se vidi da on sad trenutno ne moze dobiti nesto vise prilika u utakmicama u kojima mi sebi ne smijemo dozvoliti kiks. Treba mu dozirati minutazi i da on nastavi vrijedni trenirati a onda nam mozda bude prva opcija za lijevog beka, jer momak ima veliki potencijal.

Zanima me sta je sa Zerom, vjerovatno ozljeda ili umor kad mu nije dao priliku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 18:36

Nisam mogao da gledam tekmu, kakvi su bili ? Vidim Lendra penal fulio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 18:52

LjoZee je napisao/la:Nisam mogao da gledam tekmu, kakvi su bili ? Vidim Lendra penal fulio.
Bili smo dobri, da ne upotrijebim neku 'superlativniju' riječ, da ne ureknem.

Evo ti snimak,

Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 18:55

SlevinKelevra je napisao/la:Dobro je. Prva tekma, igrom jako, jako mozemo biti zadovoljni, a s obzirom da je na njih bila kvota 1.60 i da su bili favoriti, mozemo biti zadovoljni i rezultatom.
Ono sto moram naglasiti su ti napadi po desnoj strani preko Mire. Isto kao i jesenas, 70% se njih zavrsi tako da on centrira do odbrambenog na prvoj stativi koji rutinski izbaci loptu. Tu se moraju naci i uigrati i neka druga rjesenja, povratne, centarsutevi na drugu stativu, stajaznam... Glupo je da nam stalno propadaju dobri napadi na jedan te isti fazon,
miro je nabacio kod one sanse kada je zakaric glavom promasio sa 5-6 metara. centarsut na drugu stativu, preko 2 protivnicka igraca, koja su se nalazila ispred zakarica
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 19:00

SlevinKelevra je napisao/la: Tu se moraju naci i uigrati i neka druga rjesenja, povratne, centarsutevi na drugu stativu, stajaznam... Glupo je da nam stalno propadaju dobri napadi na jedan te isti fazon,
Drugo rješenje je da napadač upravo tu očekuje loptu i da se ubaci iza odbrambenog igrača, recimo Ibišević je doktor za to, od ovih malo 'većih' Diego Costa, itd, itd... Takve lopte su zlato kad je sve uigrano.
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 feb 2017, 19:04

LjoZee je napisao/la:Nisam mogao da gledam tekmu, kakvi su bili ? Vidim Lendra penal fulio.
bekovi i krila sve zatvarali nazad i naprijed pravili dar mar. Stojanovic/Zakaric opasni u prvom i ako im je sunce islo u oci. Sinisa i Miroslav ko sat. U prvom su oni imali incijativu na sredini, gdje smo igrali sa dva cela i Zeba.

U drugom Stanic poceo na ljevom pa zavrsio na desnom. Defenzivno je presjekao sve lopte na gol-liniju. Sredina vladala terenom u drugom, gdje Krilya nije mogla meda. Bekric, Ugljesa i Markovic, kasnije Dino usao. Lendric istrcao sam kontru nazalost oklijevao, na kraju samo korner. Promasio penal.Dino dobra kretnja, nije primio lopte na sredini, tako da se nije mogao vidjeti njegov kvalitet u raazigravanju i ofenzivnoj igri. U Drugom usli Nikolic, za Lendrica, nije imao neke prilike, ali odgovorno i agresivno igrao na njihovu odbranu. Zakaric u drugom promasi prazan gol glavom na Stevanovicev centarsut. Osmankovic usao u drugom solidan. Besirevic dobio priliku pri kraju, za pocetak solidno.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 02 feb 2017, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 feb 2017, 19:06

amar92 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:@Nea nadam se da ti je sad jasno zasto Besirevic jos ne moze dobiti ozbiljnu minutazu.

Zašto?
Ne samo zbog one jedne greske, u 5 minuta koliko je igrao je 3 puta bio u situaciji s loptom. Prvi put kad je povukao loptu dobro a onda se nije iste rijesio vec usao u igraca bespotrebno i izgubio loptu, zatim jednu loptu krenu dodati nekome naprijed i promasio za par metara i dodao tacno njihovom igracu, i onda cistu loptu fula glavom i oni dobiju sansu preko njegove strane.

Ja sam uvijek za nasu djecu ali ne na ustrb rezultata. Besirevic bas treba igrati ovakve utakmice, mozda kup ako izvucemo nekog lakseg i to. Samo kazem da se vidi da on sad trenutno ne moze dobiti nesto vise prilika u utakmicama u kojima mi sebi ne smijemo dozvoliti kiks. Treba mu dozirati minutazi i da on nastavi vrijedni trenirati a onda nam mozda bude prva opcija za lijevog beka, jer momak ima veliki potencijal.

Jako ružno sa tvoje strane, to pod jedan. Od cijele tekme skontao si jedino da Beširević nije za ozbiljne minutaže.
Pod dva, zipa ovo;

Početak utakmice;
Siniša S ne dodaje pravovremeno i nabija loptu u aut.
Malo kasnije iz čiste situacije kreće u trk i griješi u predaji par metara, kriminalno ispada i ostavlja praznu "aveniju", dva igrača nam trče u polu kontru.
Malo kasnije opet nabija loptu nikome.
Tri lopte, tri vezane greške. Eto ti snimak pa gledaj ako ne vjeruješ.

Vidiš da mu treba "dozirat" minutažu.

Ps. Bio jedan od najboljih, da me shvatiš ozbiljno nego samo pričam kako ti gledaš na stvari.

Ne kažem ja da Beširević Mora igrati sad i odmah nego da mu se da šansa. Posle Kvese sve i jedan na lijevoj strani je bio flop. Radije ću malca gledati ako me shvataš.
I ta priča kako mladi mogu igrati ali će rezultat trpit je nešto najbezobraznije prema našoj djeci što se priča i vrti konstantno. Prvo, neke od najvećih rezultata u istoriji smo ostvarili sa našom djecom a druga, eto nek ovi što su deset i dvaest puta skuplji valjaju i neka oni donose rezultate. Prošlu sezonu peti a ovu 32 boda iz 18 tekmi u ligi sa raspalim Čelikom, mrtvim Metalegheeom, Vitezom, Mladosti itd. Nisu igrala djeca nego ove instagram i Facebook igračine...

Okrenite malo pilu pa za promijenu njima dahćite za vratom a djeci dajte podršku i kada pogriješe.

Realno...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 feb 2017, 19:14

starigrad je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Dobro je. Prva tekma, igrom jako, jako mozemo biti zadovoljni, a s obzirom da je na njih bila kvota 1.60 i da su bili favoriti, mozemo biti zadovoljni i rezultatom.
Ono sto moram naglasiti su ti napadi po desnoj strani preko Mire. Isto kao i jesenas, 70% se njih zavrsi tako da on centrira do odbrambenog na prvoj stativi koji rutinski izbaci loptu. Tu se moraju naci i uigrati i neka druga rjesenja, povratne, centarsutevi na drugu stativu, stajaznam... Glupo je da nam stalno propadaju dobri napadi na jedan te isti fazon,
miro je nabacio kod one sanse kada je zakaric glavom promasio sa 5-6 metara. centarsut na drugu stativu, preko 2 protivnicka igraca, koja su se nalazila ispred zakarica
Rekao sam 70%. :mrgreen: Miro nam je najbolji igrac i nije nikakva tajna da nam je najjace oruzje i da nam ogromna vecina napada (barem do sada) je isla sa desne strane. E, kad imas u jednoj utakmici 15 puta situaciju da covjek ima loptu na desnoj strani, a kad iz toga napravimo 2-3 sanse i svako trecu tekmu damo gol, jasno je da ima prostora za napredak. Jednostavno, imam osjecaj da se moze debelo popraviti ta situacija u kojoj se precesto nalazimo.
Virtu4l je napisao/la: Drugo rješenje je da napadač upravo tu očekuje loptu i da se ubaci iza odbrambenog igrača, recimo Ibišević je doktor za to, od ovih malo 'većih' Diego Costa, itd, itd... Takve lopte su zlato kad je sve uigrano.
E, to... Ili da se izvuce igrac na vrh sesnaesterca gdje dobija laganu, prizemnu loptu, i onda sut u blizu stativu. Te situacije je jako tesko braniti.

Najvise me raduje solidna partija Zakarica. Mogao bi on ozbiljno rasteretiti Miru, da malo razvucemo odbranu protivnika, a ne da nam rekreativno cuvaju lijevu stranu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 19:16

za mene, iznenadjujuce korektno odigrano. ne zbog toga sto mislim da smo igrali protiv nekog aman-zaman protivnika, jer oni nisu skoro nista pokazali, izuzev izrazene cvrstine u duelima i skok igri.

iznenadilo me to da se ovako takticki, mirno i organizovano odigralo nakon izuzetno teskih fizickih priprema (valjda igraci nisu prosipali floskule po tom pitanju). mala zamjerka na realizaciju (ne racunam lendricev penal, svakome se desi. za mene je gori onaj zakaricev promasaj glavom ili bokin pred kraj prvog kad prebaci gol nakon kornera), ali, eto, to se moze pripisati teskim nogama nakon priprema i nedostatku igre sa loptom i samog uigravanja, sto je iosnovni cilj u ovom periodu u antaliji.

sad nam idu dva ozbiljnija protivnika i to ce sigurno biti "ozbiljnije" utakmice, gdje cemo daleko bolje i vise moci vidjeti i procjeniti nase trenutne mogucnosti. ne treba smetnuti sa uma da su ovi rusi duze u trenaznom procesu od nas, imaju vise odigranih prijateljskih utakmica, samim tim odmornije noge i uigranost, tako da se ne opterecujem rezultatom (izuzev, ne daj Boze) kakvog trpanja. bitno da nam se igra dodatno poboljsava u odnosu na danasnju, a i danas smo, itekako, imali glavu i rep. zbog danasnjih sitnih gresaka ne treba odmah nekoga otpisivati, proglasavati nesposobnim, izbacivati iz tima, slati na posudbe ili pozivati na davanje ispisnica. pustimo jos ove 3-4 pripremne, pa da damo neke ozbiljnije procjene i ocjene pojedinaca i same ekipe.

kao sto sinoc napisah, samo me malo brine sirina u rosteru, najvise sto imamo par igraca na bitnim pozicijima koji ne mogu igrati u kupu, ali se nadam najboljem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 19:19

Neandertalac je napisao/la:I ta priča kako mladi mogu igrati ali će rezultat trpit je nešto najbezobraznije prema našoj djeci što se priča i vrti konstantno. Prvo, neke od najvećih rezultata u istoriji smo ostvarili sa našom djecom a druga, eto nek ovi što su deset i dvaest puta skuplji valjaju i neka oni donose rezultate.
Da, bezobrazno je, ali je nažalost istina.

Ta sezona sa 'djecom' je bila fantastična zato jer nije bilo pritiska, vidjeli smo već naredne sezone gdje su bili recimo Bajić i Memija. Ovaj prvi da se nije odmah prodao, ko zna gdje bi bio sad, ovako će nam donijeti dobrih para možda već naredni prelazni rok, samo da ga zdravlje posluži i da zabije još bar ovoliko golova do kraja sezone u Turskoj.

Jednostavno preveliki je rizik forsirati nekoga od njih, gori nam pod nogama. Siguran sam da klub ima pravi plan i kada je omladina u pitanju, samo polako.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 19:21

SlevinKelevra je napisao/la:E, to... Ili da se izvuce igrac na vrh sesnaesterca gdje dobija laganu, prizemnu loptu, i onda sut u blizu stativu. Te situacije je jako tesko braniti.
Za to pored uigravanja moraš imati napadača sa takvim instinktom, ubicu u petercu ili nazovi ga kako hoćeš. Druga stvar, moraš imati teren, jer prizemne lopte, lopte po zemlji, na našim terenima? Hmm... teško.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 feb 2017, 19:23

Da malo pokušam pozitivne strane istaći, ono što se meni svidjelo.

1. Igra u defanzivi.
Jako dobro stojimo, branimo se iza lopte. Pokrivamo prostor i jako fino branimo utrčavanja gdje su par puta bočni vezni vezni preuzimali i pratili igrača skroz u Naš šesnaesterac. Takođe presing radi po pet igrača, organizovano i kao tim isprate do kraja.

2. Igra bez lopte.
Vezni red radi bez prestanka. Konstantno se nude i rotiraju otvarajući prostor za Zebu koji je evidentno kreator napada. Utrčavanja u prostor čega iskreno nije bilo prije što je otvaralo suprotne strane pa smo vidjeli par jako lijepih dijagonala. Takođe ova trka ostavlja dosta prostora za kombinatoriku i daje vremena igraču sa loptom da razmisli šta će učiniti.

3. Prekidi
Na današnjoj utakmici tri jako lijepe šanse ako se varam, iz prekida. Koliko je do centaršuta toliko je i do odličnih kretnji što se najbolje vidjelo u situaciji gdje Miro imao šansu kada su ostali "povukli" odbrambene a on ostao sam.

Onako ugrubo.
Od igrača, najzadovoljniji sam Zakarićem u oba pravca.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 19:24

SlevinKelevra je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Rekao sam 70%. :mrgreen: Miro nam je najbolji igrac i nije nikakva tajna da nam je najjace oruzje i da nam ogromna vecina napada (barem do sada) je isla sa desne strane. E, kad imas u jednoj utakmici 15 puta situaciju da covjek ima loptu na desnoj strani, a kad iz toga napravimo 2-3 sanse i svako trecu tekmu damo gol, jasno je da ima prostora za napredak. Jednostavno, imam osjecaj da se moze debelo popraviti ta situacija u kojoj se precesto nalazimo.
Virtu4l je napisao/la: Drugo rješenje je da napadač upravo tu očekuje loptu i da se ubaci iza odbrambenog igrača, recimo Ibišević je doktor za to, od ovih malo 'većih' Diego Costa, itd, itd... Takve lopte su zlato kad je sve uigrano.
E, to... Ili da se izvuce igrac na vrh sesnaesterca gdje dobija laganu, prizemnu loptu, i onda sut u blizu stativu. Te situacije je jako tesko braniti.

Najvise me raduje solidna partija Zakarica. Mogao bi on ozbiljno rasteretiti Miru, da malo razvucemo odbranu protivnika, a ne da nam rekreativno cuvaju lijevu stranu.
ja se jos uvijek nadam i bio bih presretan da miro sarne produzetak ugovora, ali ne zbog obestecenja, nego da ostane kod nas i za evropske utakmice, kao i, makar, prvi dio naredne sezone. sa ovakvim zakaricem na lijevoj strani, nema vise protovnicke taktike zatvori Zelji desnu stranu i miran si. slicno je bilo i kada se krizmanu igralo. nema duplanja desno, nego ganjaj i lijevo, pa se onda sinisi i memiji otvarala daleko veca i laksa mogucnost probijanja po krilu ili ulaska okomito u sesnaesterac.

ako se to ne desi, volio bih djelmica, on je cak okomitiji i drskiji u igri 1-1 od mire, ali nema te fizicke predispozicije i ozbiljnost u defanzivi kao miro. da ih je kako spojit u jednu osobu i potpisat dozivotno :mrgreen:
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 02 feb 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 19:25

Hvala za video i za kraci opis utakmice.[emoji106]

Vidim da je vecina zadovoljna igrom nasih pulena sto me raduje. Dobar teren odgovara igracima. Neki posebno fale Ugljesu,Sinisu,Zakarica i Stojanovica. Zao mi je sto nismo bar jedan zabili,ali nema veze pripremna je.

Neki spominju da je Besirevic nesto pogrijesio. Moramo biti svjesni da je on ovo ljeta izasao iz kadeta i da nije razvijen kao Zera i Osmankovic. Nek trenira pa ako Bog da od sljedece sezone da se zabetonira u prvih 11.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 02 feb 2017, 19:27

Neandertalac je napisao/la:Jako ružno sa tvoje strane, to pod jedan. Od cijele tekme skontao si jedino da Beširević nije za ozbiljne minutaže.
Pod dva, zipa ovo;

Početak utakmice;
Siniša S ne dodaje pravovremeno i nabija loptu u aut.
Malo kasnije iz čiste situacije kreće u trk i griješi u predaji par metara, kriminalno ispada i ostavlja praznu "aveniju", dva igrača nam trče u polu kontru.
Malo kasnije opet nabija loptu nikome.
Tri lopte, tri vezane greške. Eto ti snimak pa gledaj ako ne vjeruješ.

Vidiš da mu treba "dozirat" minutažu.

Ps. Bio jedan od najboljih, da me shvatiš ozbiljno nego samo pričam kako ti gledaš na stvari.

Ne kažem ja da Beširević Mora igrati sad i odmah nego da mu se da šansa. Posle Kvese sve i jedan na lijevoj strani je bio flop. Radije ću malca gledati ako me shvataš.
I ta priča kako mladi mogu igrati ali će rezultat trpit je nešto najbezobraznije prema našoj djeci što se priča i vrti konstantno. Prvo, neke od najvećih rezultata u istoriji smo ostvarili sa našom djecom a druga, eto nek ovi što su deset i dvaest puta skuplji valjaju i neka oni donose rezultate. Prošlu sezonu peti a ovu 32 boda iz 18 tekmi u ligi sa raspalim Čelikom, mrtvim Metalegheeom, Vitezom, Mladosti itd. Nisu igrala djeca nego ove instagram i Facebook igračine...

Okrenite malo pilu pa za promijenu njima dahćite za vratom a djeci dajte podršku i kada pogriješe.

Realno...
Nemoj misliti da ja s ovim pljujem Besirevica, samo kazem da se vidi taj danak neiskustva i da previse grijesi. Slazem se da i ovi stariji grijese, pa i Sinisa ali kao sto sam kazes jedan od boljih je bio. Jedno je pogrijesiti pas, krivo izbiti loptu, ali nedopustivo je promasiti loptu i omoguciti sansu protivniku. Dovoljno ti je cuti komentar trenera nakon te greske malog Besirevica. Meni je Besirevic odlican, pogotovo kad igra za juniore, ovo za seniore ne treba previse ocjenjivati jer se momak jos kali. Samo da ga sad stavis da ti igra svaku utakmicu em bi ga fizicki ubio, em psihicki da se nosi s pritiskom da npr prospemo bodove zbog njegovog kiksa. Svi se drze floskule "radje cu gledati nase dijete da kiksa, nego..." a kad je tekma i kad Memijij centarsut zavrsi na tribinama isto mu psuju kao i Sinisi koji nije "nas". Da tako momku od 17 god svaki utakmicu psuju i kritikuju ga, psihicki bi se srozao.

Sto se tice da da smo neke od najvecih rezultata ostvarili s nasom djecom je tacno, ali npr kad je Amir zaigrao odmah se vidjelo da ima ono nesto, da se moze nositi sa seniorima ko iz sale. Od debija je bio dominantan u vezi. Ne mozes ocekivati da ce svaki koji dodje iz OP biti takav, s djecom treba samo strpljivo. Dok ste ovdje vecina pisala da je Stojanovic star i da je bolje dovesti nekog kao Kvesa, ja sam govorio da je Stojanovic upravo pravi izbor. Iskusan bek od kojeg Amar moze dosta nauciti, a ubrzo ga i izbaciti iz prve postave bas zbog godina Stojanovica. Da smo doveli nekog kao Kvesa, Amar nikad ne bi dobio sanse. Ovako je njegove da trenira dalje i da uci, a vec iducu sezonu mozda bude spreman za prvu postavu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 19:30

amar92 je napisao/la:

Zašto?

meni je, recimo, zapalo za oko, pogotovo u drugom poluvremenu (valjda se bolje tada vidjelo zbog polozaja kamere i one zastitne ograde), koliko se puta miro nasao na sinisinoj poziciji u odbrani, kada su rusi napadali. malo mi cudno da je krilo na poziciji desnog beka, a beka nigdje u kadru. cisto sumnjam da je i slavko tako postavio taktiku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2017, 19:35

LjoZee je napisao/la:Neki spominju da je Besirevic nesto pogrijesio. Moramo biti svjesni da je on ovo ljeta izasao iz kadeta i da nije razvijen kao Zera i Osmankovic. Nek trenira pa ako Bog da od sljedece sezone da se zabetonira u prvih 11.
Ma mi moramo od jednog od njih napraviti igrača, ne znam kako, ali moramo. Jednostavno se mora imati igrač u izlogu, ispisali smo stranice o tome, ali to treba uvijek ponavljati. Sa jedne strane klinci, sa druge strane rezultat, baš teško za balansirati.

Možda imamo još malo vremena, čisto jer bi Bajić vrlo lako mogao ostvariti dobar transfer, a ovi ga neće dati jeftino obzirom da ima ugovor do 2020., mi bi u svakoj varijanti trebali dobiti bar 5% od tog transfera.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 19:35

Zna li neko nesto o stoperu novom ? Kad ce doci ?

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 02 feb 2017, 19:36

starigrad je napisao/la:
meni je, recimo, zapalo za oko, pogotovo u drugom poluvremenu (valjda se bolje tada vidjelo zbog polozaja kamere i one zastitne ograde), koliko se puta miro nasao na sinisinoj poziciji u odbrani, kada su rusi napadali. malo mi cudno da je krilo na poziciji desnog beka, a beka nigdje u kadru. cisto sumnjam da je i slavko tako postavio taktiku.[/quote]

To je svugdje normalna stvar osim kod nas, kad jedan od defanzivijih istrce naprijed da neko drugi zatvori njegovu poziciju dok se on ne uspije vratiti. Timska igra. Sto se utakmice tice konacno je lijepo vidjeti da smo mi fizicki mozemo bez problema nositi protiv neke jace ekipe, svaka cast za Slavka i pripreme. Sad ce tek poceti takticke pripreme, gdje ce se uvjezbati presing i ostale stvari tako da cemo nadam se jos bolje izgledati a i ovo danas je bilo odlicno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, skoJaa i 25 gostiju.