FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 02 feb 2017, 21:29

Cuj svega bi bilo Slavko ima odlicne rezultate otkad je preuzeo Zelju...mi kad izborimo tu evropu nemojte se vi strucnjaci sikirati za igracki kadar molim vas....dovest cemo sve iz lige sto valja..jos 5 zakarica lendrica stevanovica...mi smo ZELJO!!! Hvala upravi doxneba za tribinE sto nam prave...neka vas hiljade godina...da ste dosli krasti odma bi se bacili na posao..ne bi pokusavali iz temelja sve mjenjati....jos jednom puna podrska u svakom segmentu!!! Ovi starci Zeba Bekrija ce uzeti kup i biti drugi upamti ovo! :cool:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 feb 2017, 21:36

Pa zasto mora odmah poceti neka kritika na racun dijeteta koji ima 17 god, tako se isto pisalo za Mujagica a dijete 19 god. i jos ne igra koliko bi trebao igrati. Dobar je nama neki tamo Stojanovic s 100 god, a nasa djeca ne valjaju.

Ne vrijedam, nego ti odmah skaces da kazes kako je malac pogrijesio i kako je jasno zasto ne treba da igra. A nije ni poceo. Ne kazem za tebe, al takvi strucnjaci su nam sad obezbjedili da idemo na zavrsne pripreme s dva spica, tri stopera, a fol se borimo za nesto.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 feb 2017, 21:40

Pa ako je dobar, kakve veze imaju njegove godine, pogotovo što je kratkoročno rješenje?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 21:40

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... ook+status

Sta ovaj klix baljezga ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 02 feb 2017, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 feb 2017, 21:41

LjoZee je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... ook+status

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

:urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 feb 2017, 21:42

Sad ce insajderi doci sa pricom da su znali za ovog tamnoputog samo nisu htjeli da pisu.
- Zeljeznicar -

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2017, 21:44

Ovo je vrlo realno ako Zuban sredjuje, jos posudba, ljepota. Drugi ga placaju a kod nas daje sirinu.
Za nadati se da ce biti nesto od ovoga, uz stopera i brz oporavak Crnova imamo fine sanse za dobar plasman.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 02 feb 2017, 21:44

Ma kakav Zuban, nema veze sa Zubanom
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 feb 2017, 21:45

Mirso na aparatima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 02 feb 2017, 21:46

Opet cu ponoviti, nisam kritikovao Amara nego neke navijace koji govore da on treba sad igrati redovno, sa 17 god, sa nedovoljno iskustva, sa slabijom fizickom spremom u odnosu na ostale. On ce tek postati igrac, jos je rano.

Koliko znam mi smo i do sad imali samo dva spica, kao i sad. Opet se Nikolic nije naigrao pored Lendrica kao sto niko ne bi. Tu nam ne treba niko, dok stoper treba i to je svima jasno i stoper dolazi.

Samo malo opustenije i pozitivnije, ide plavo proljece sto se i vani osjeti po temperaturi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 feb 2017, 21:47

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Cuj svega bi bilo Slavko ima odlicne rezultate otkad je preuzeo Zelju...mi kad izborimo tu evropu nemojte se vi strucnjaci sikirati za igracki kadar molim vas....dovest cemo sve iz lige sto valja..jos 5 zakarica lendrica stevanovica...mi smo ZELJO!!! Hvala upravi doxneba za tribinE sto nam prave...neka vas hiljade godina...da ste dosli krasti odma bi se bacili na posao..ne bi pokusavali iz temelja sve mjenjati....jos jednom puna podrska u svakom segmentu!!! Ovi starci Zeba Bekrija ce uzeti kup i biti drugi upamti ovo! :cool:
mene nisu kupili tribinom nego nekim potezima te unutarnjom org. zbog koje i licimo na klub al realno kakvi transferi su se dogodili i ovih 7,8 meseci je za plakati, takodjer zao mi je sto mahalanje igraca ljetos nisu kaznjavali il mozda jesu al raja ne zna ... igra kakvu pruzaju i od kad je Slavko tu nije bog zna cemu ok priznajem ne moze se prigovoriti jer nije tu od pocetka sad nakon priprema tj. na kraju sezone vidjet cemo hoce li liciti to na nesto ...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2017, 21:48

kakav je ovo grom iz vedra neba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 02 feb 2017, 21:49

Sinisa je pravi bek i smijesno je covjeka porediti sa Memijom da ne govorim nekim balavcima juniorima koji jos nisu osjetili sta je pravi fudbal, nasa djeca po pravilu treba da se kale u drugim klubovima a da se vezu ugovorom, pa za godinu dvije da dodju i pojacaju konkurenciju (ako se dokazu i budu imali dobru sezonu na posudbi) a ne sa 17 godina hoce minutazu u Zelji u prvom timu i jos ovdje neki pametuju kako im se ne daje sansa, koji klub u svijetu daje sansu 17 godisnjaku, al jbg to je ispod ponosa otici u Visocku Bosnu cak sam svjedok kako se govori cuj da idem u u Visocku Bosnu...mada ovdje imam osjecaj da neko non stop zeli da kontrira necijem misljenju nevezano za ovu temu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 21:57

bhsport je napisao/la:

Ovo je vrlo realno ako Zuban sredjuje, jos posudba, ljepota. Drugi ga placaju a kod nas daje sirinu.
Za nadati se da ce biti nesto od ovoga, uz stopera i brz oporavak Crnova imamo fine sanse za dobar plasman.
jbg, ako je ovo tacno, samo jos jedan dokaz kako smo lutali u sportskom segmentu i kako sada prihvatamo neke stvari, koje "do jucer" za nas bile prihvatljive. ako se dobro sjecam, nudjen nam je zakaric na posudbu, subic (jos neki igraci, ali sada ne mogu glavu da razbijam o imenima) i mi rekli da nam posudbe nisu opcija. sada nam dodje zakaric i pokazuje da bi mogao biti pojacanje, a da si tada pristao na posudbu sada bi imao vec uigranog, daleko spremnijeg igraca, naviknutog na klub i sve oko njega, uz to, vjerovatno, sada isto ovako s njim potpisati ugovor. tim potezom nam ne bi bio potreban, niti bi dolazio krizman, koji je, istina, dao svoj doprinos u zadnjim pozitivnim rezultatima, ali se na kraju popisao na sve. napisah neku noc, cuo sam, jos prije 20-tak dana, da ce on u siroki, da je, maltene, vec sve dogovorio sa njima i da je onakvo ponasanje u zadnje vrijeme i bilo samo iz razloga da sto lakse i brze dobije raskid ugovora.

greske su sastavni dio zivota i posla, nema nista idealno. samo, na greskama treba uciti i ne ponavljati ih.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2017, 21:58

Da se ne lazemo, ovaj ako dodje bice bas pojacanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 21:59

U Kupu ovaj desno,Sinisa lijevo jurissss.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 feb 2017, 22:01

Necemo mi Subica na posudbu jer mi to ne radimo, a onda sad nakav kao dolazi na posudbu. Smijesno da ne moze biti smesnije..

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 feb 2017, 22:01

SaboBabo je napisao/la:Sinisa je pravi bek i smijesno je covjeka porediti sa Memijom da ne govorim nekim balavcima juniorima koji jos nisu osjetili sta je pravi fudbal, nasa djeca po pravilu treba da se kale u drugim klubovima a da se vezu ugovorom, pa za godinu dvije da dodju i pojacaju konkurenciju (ako se dokazu i budu imali dobru sezonu na posudbi) a ne sa 17 godina hoce minutazu u Zelji u prvom timu i jos ovdje neki pametuju kako im se ne daje sansa, koji klub u svijetu daje sansu 17 godisnjaku, al jbg to je ispod ponosa otici u Visocku Bosnu cak sam svjedok kako se govori cuj da idem u u Visocku Bosnu...mada ovdje imam osjecaj da neko non stop zeli da kontrira necijem misljenju nevezano za ovu temu.
100% sem ako nisi bas talenat kao sto je do bio Hadžiahmetović i sl. ... al drug Sinisa 28 godina - Memija 21 ... da je bolji od Memije stoji sto ne znaci da Memija s podizanjem same forme cijele ekipe ne bi i on sam napredovao i pruzio dobre partije ... nadam se da ce vec sad produziti ugovor sa Sinisom jer mu isti mislim istice krajem godine pa ako dode dobra ponuda prodati ga tj. procjeniti da li je bolje da ga zadrzimo ili prodamo ...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 22:09

Iskreno ne vjerujem da ima istine u ovom. Nije realno da se desi.

Ps Nije bio ofsjad kad smo vec kod Nigerije.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 feb 2017, 22:13

Rokoko87 je napisao/la:Mirso na aparatima
:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.