FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 23:00

SaboBabo je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:Sinisa je pravi bek i smijesno je covjeka porediti sa Memijom da ne govorim nekim balavcima juniorima koji jos nisu osjetili sta je pravi fudbal, nasa djeca po pravilu treba da se kale u drugim klubovima a da se vezu ugovorom, pa za godinu dvije da dodju i pojacaju konkurenciju (ako se dokazu i budu imali dobru sezonu na posudbi) a ne sa 17 godina hoce minutazu u Zelji u prvom timu i jos ovdje neki pametuju kako im se ne daje sansa, koji klub u svijetu daje sansu 17 godisnjaku, al jbg to je ispod ponosa otici u Visocku Bosnu cak sam svjedok kako se govori cuj da idem u u Visocku Bosnu...mada ovdje imam osjecaj da neko non stop zeli da kontrira necijem misljenju nevezano za ovu temu.
ma, ja... kad nismo imali love za "specijalce" iz regiona i EU, valjali su nam balavci od 17, 18, 19... godina (memija, bajic, amir, dzenis, cak i zeric dobi priliku u prvih 11...) i ti balavci se borise do zadnjeg kola za titulu i u evropi napravise cudo.

meni nije smijesno porediti sinisu sa memijom, jer je i memija u zadnjim utakmicama pokazao da zna, i, de, ispavi me, pa navedi njegove kikseve dok je pokrivao stranu sa mirom. vec napisah, danas je u vise navrata miro zatvorio poziciju desnog beka, jer sinisa ispao. vido bi sinisu da mu je neko drugi saigrac po strani, tipa kokot ili djelmic, koji nemaju ni priblizno odgovornosti u odbrambenoj igri, kao miro. meni je i sinisa bio smijesan protiv slobode, kad mu je veselinovic kicmu vezao u cvor, pa ne vidjeh da ga se pljuvalo i omalovazavalo zbog toga, ali zato se memija tjerao iz kluba kad ga mulalic zavali na lijevog beka u tuzli, pa mu se desi isto sto i sinisi u pomenutoj utakmici. moze se jos primjera za navesti, ali nije bitno.

niti branim memiju, niti napdam sinisu, ponavljam po 100-ti put, dvostruki arsini.

i, da, ako vec ne dozvoljavas i ne prihvatas necije misljenje, na nacin kako si to ucinio u svom postu, onda i ti pises samo da kontriras, jer ne iznosis kakve i kolike su to prednosti sisnise u odnosu na memiju. o djeci vec napisah.

usput, koliko ono donaruma ima godina? samo jedan primjer.
Cijenim i postujem tvoje misljenje ako ti mislis da ja kontriram onda nisi pravedan, ti znaci ne cijenis moje misljenje onda ne mozemo realno diskutovati.
vidi, ja cjenim i postujem svacije misljenje, ali kada se isto argumentuje. napisati samo da je smjesno porediti neka dva igraca, bez da se obrazloze prednosti boljeg i mane goreg, nije nikakav argument. slicno je i sa pricom o nasoj djeci, a ja napisah sta nasa djeca uradise prije dvije godine i koliko radosti i love nam donesose.

evo, ja sam se nadovezao na tvoj post, iznio svoje argumente, a ti ih adekvatno pobij i ja cu priznati da si u pravu. ja s tim nemam problem.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 02 feb 2017, 23:06

starigrad je napisao/la:@sabobabo, bravo na elaboratu. kao po obicaju, svi tvoji argumenti, koje si naveo u postu, su 100% ispravni. posto se slazem s tobom da nam juniori i kadeti k.urcu ne valjaju, to su sve ufurani balavci i bezobraznici, ja bih raspustio nas OP, sta ce nam, samo trosak imamo. slazes li se ti s ovim?
Nemoj me pogresno shvatiti ali ocigledno tebi je nesto krivo i ti bi sada samnom diskutovao ne zbog juniora nego zbog svog ega, nazalost ti si pogresno protumacio moj post, ja ne kudim nas omladinski pogon mozda cak imamo i najbolji omladinski pogon u drzavi.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 feb 2017, 23:13

LjoZee je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... ook+status

Sta ovaj klix baljezga ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja rekoh neki dan doce , jedan top igrac to je taj, ima jos jedno ime al naravno nije sve za foruma ovaj dr je bolji :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 feb 2017, 23:16

SaboBabo je napisao/la:
Treba juniore poslati da zavrse ovu sezonu, mozda iduce izborimo ligu prvaka.
Ma jok ba, juniori zadnji put do zadnjeg kola u igri za prvaka a u Europi fantastičan rezultat. Poraza nisu imali u polusezoni ;)
Kratka ti pamet.

Čim su počeli "profesionalci" da nas pojačavaju mi postali zadovoljni ako se plasiramo u europu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 feb 2017, 23:19

SaboBabo je napisao/la:
starigrad je napisao/la:@sabobabo, bravo na elaboratu. kao po obicaju, svi tvoji argumenti, koje si naveo u postu, su 100% ispravni. posto se slazem s tobom da nam juniori i kadeti k.urcu ne valjaju, to su sve ufurani balavci i bezobraznici, ja bih raspustio nas OP, sta ce nam, samo trosak imamo. slazes li se ti s ovim?
Nemoj me pogresno shvatiti ali ocigledno tebi je nesto krivo i ti bi sada samnom diskutovao ne zbog juniora nego zbog svog ega, nazalost ti si pogresno protumacio moj post, ja ne kudim nas omladinski pogon mozda cak imamo i najbolji omladinski pogon u drzavi.
ne poznajes me licno, samim tim niti znas kakav je moj ego i da li isti hranim u prepisci s tobom. za razliku od tebe, iznosim misljenje i argumente za ono sto pisem. logicno je da trazim argumente i od onoga ko "pobija" moje pisanje.

posto ti, ocito, neces ili ne mozes da pises argumentima, nego da cisto iznosis svoje, nepotkovano, suho misljenje (meni to malo vise mirise na hranjenje ega i pokusaja isticanja od mog pisanja, ali nebitno), ni ja ne vidim potrebe za nasu daljnju prepisku.

laku noc, odoh odgledat del boya na hrt2, nekako mi se ta serja uklapa sa pojedincima na ovoj temi.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 feb 2017, 23:35

ovaj Nigerijac bi bio bas pojacanje... ne desnoj strani on i Miro, uh kako bi to dobro bilo! e sad da li je to realno, vidjet cemo u narednim danima. Kad bi ga posudili na godinu dana to bi bilo extra, cak i do ljeta al da moze igrati Evropu,jos kad bi ga oni placali :) ma to bi bilo previse.... elem, stoper(i) i desni bek su nam zasad prioritet, mada ne treba bjezati od bilo kojeg igraca koji moze biti prevaga u ekipi a recimo propao mu neki inostrani angazman, sto da ne!..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 feb 2017, 23:45

Realno juniori koji bi mogli biti u prvih 11 su na pripremama sa prvim timom. Besirevic trenutno nije za prvih 11,ali ako pola godine provede uz Stojanovica i sa prvim timom vjerujem da bi vec sljedece sezone bio u prvoj postavi. Zera ce mijenjati Miru onoliko koliko rezultat dozvoljava. Nece ga ubacivati ako ganjamo rezultati,ali polahko. Ja bih najvise volio da dovodimo igrace od 20-22. Ne moraju biti nasa djeca. Pokupis iz lige sto valja uz nekoliko iskusnih igraca i vrh.

Ima na onom forumu post jednog momka koji objasnjava situaciju u klubu u kojem ce nas Memija nastaviti karijeru. Njih su kupili neki bogatasi i nije neka velika razlika u bodovima za ulazak u prvu ligu. Bio sam ljut kada sam procitao da ide u taj klub,ali mozda Memija bas napreduje pa ako Bog da vec na ljeto ode u bolji klub. Nije bas crno kako je izgledalo.

Dzeko,Zuban i Ibricic pjevaju "Grbavicu". Divan video. Zeljovci.[emoji106] [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 feb 2017, 00:20

LjoZee je napisao/la:

Dzeko,Zuban i Ibricic pjevaju "Grbavicu". Divan video. Zeljovci.[emoji106] [emoji4]
Nisam upratio jel Dzeko kupovao desetogodisnje? Mislim da nije ali neka me neko ispravi ako grijesim, vjerovatno nije ni bio u Sarajevu odavno. Vidim Hadziosmanovic je tu u drustvu da mu uvali koju ulaznicu xD

Lijepo vidjeti Zeljovce :tokralju:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 feb 2017, 00:24

Ako ce Stana igrati lijevo onda nam je ovaj niger potreban ako nece mislim da nam ne treba.Sinisa je danas odigrao dobru utakmicu kao i Bogicevic i nmg da vjerujem u svoje rijeci xD
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 03 feb 2017, 00:27

Sa tim prozivanjem za ulaznicu(e) ... molim boga da ni jednu ne kupi ili da kupi ali da ne objave
Volim Zeljeznicar

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 feb 2017, 00:36

LAPAZ je napisao/la:Sa tim prozivanjem za ulaznicu(e) ... molim boga da ni jednu ne kupi ili da kupi ali da ne objave
Salio sam se malo, ali to mi prvo na um palo kad sam ugledao Hadziosmanovica. Sto se mene tice isto ne moraju objaviti, nikad ne bi ruznu rijec protiv Dzeke rekao cak i da ne kupi nijednu.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 03 feb 2017, 00:43

amar92 je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:Sa tim prozivanjem za ulaznicu(e) ... molim boga da ni jednu ne kupi ili da kupi ali da ne objave
Salio sam se malo, ali to mi prvo na um palo kad sam ugledao Hadziosmanovica. Sto se mene tice isto ne moraju objaviti, nikad ne bi ruznu rijec protiv Dzeke rekao cak i da ne kupi nijednu.
:thumbup:
Volim Zeljeznicar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 feb 2017, 01:42

Hoće li Muhamed zaista i završiti u plavom dresu, ostaje nam da vidimo u narednim danima. :rol: :rol: :salut:

Ponovo sam gledao tekmu u miru s bongom, moram reci da smo fizicki jaci nego u zadnje 4 godine bez zeze.Vi ste se fokusirali na greske i neke druge stvari a niko da pohvali skoro sve igrace ma nije skoro nego sve. Trud, disciplina i volja se vidila protiv vodkinih. Isto tako se vidilo da nisu radili dosta s loptom i nisu uigrani sto se pokazalo u par propustenih sansi i penal ali prijateljska je. Ipak njihovi navijaci su bili 12 igrac uz vodju (neki ruski branko kockica sa Snezanom i 12 patuljaka)

Ugljesa prvi put da odigra maksimalno dobro, Zakaric vec u postu poslije tekme sam rekao "top gun" vrti ih ko na raznju, moraju ga faulirati. Bekrija zna trcati brze :D dobar je bio.
Lendra steta za penal gleda pola sata u cosak koji ce gadati, jbga moraju i golmani nekad odbraniti samo mislim da bi Slavko (smrso16kg) morao i tu malo povesti brige. Nema puno kako je dosao u klub i preporodio ga, ovo tek sad govorim. Jos sam u soku od onog janeza yebo ga abid sakalas i juzni wind.
Stana joker treba ga probati ko golmana tip igra sve i da nije imao onu tesku povredu s malo manje cugenzija bio bi igracina. Sve u svemu zasluzili smo pobjedujer smo kontrolirali utakmicu samo je falio finishing.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2017, 07:46

Ma Zeba treba pucati penale i to bi bilo to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2017, 08:22

Virtu4l je napisao/la:Ma Zeba treba pucati penale i to bi bilo to.
I slobodne, kornere i sve prekide. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 03 feb 2017, 08:24

Hajde Musa zabi gol hahahahha dobar klip al zna zavrnuti iz alobodnog.....

Joj srce mi ko dzamija kad vidim ovaj klip kako pjevaju Grbavicu..doce nas Dzekica kad tad!!!!! Reko je Dzeko ceka da ostane pred kraj da finisira te stolice!!!! Ne mora tata nista od transfera je napravio on davno ovaj istok i jug!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 feb 2017, 08:48

Ono što mi se najviše dopalo na jučerašnjoj utakmici je disciplina, postavljanje u defanzivi i trka. (to Slavko i forsira) Za ovu fazu priprema, kada se još uvijek uz rad sa loptom mnogo radi fizički, i noge su teške, ovo izgleda predobro, pa me malo i strah...
Bez obzira na povrdu Crnova, i odlazak Kerima, vidi se da je ekipa puna pozitivne vibre,i želje da se da najbolje, svaki pojedinac. Lijepo je da i momci iz Željine škole dobijaju šansu pomalo( nadam se i više u slijedećim tekmama), i ne bih komentarisao njihovu (niti bilo čiju ) igru pojedinačno,kao tim smo djelovali odlično, i samo neka nastave ovako.
Neko spomenu posudbe...i meni nema logike da npr nismo uzeli Subića prošlo ljeto, ili Zakarića, (koji bi nam donijeli i te kako prevagu u prvih 11) a sada bi uzeli ovog Musu. Jedini razlog nalazim u Slavku, koji nije bio naš trener onda kada nismo htjeli igrače na posudbe. Po meni posudbe su dobre, jer trošak nije veliki, a sa druge strane jačaš konkurenciju, i igrači moraju biti mnogo angažovaniji, i dati mnogo više.
Ipak meni bi bilo draže da se stoper odradi, pod uslovom da i kup može igrati, mnogo nam širine fali. Prvih 11 za ligu djeluje dosta dobro, ali bojim se da nema širine u slučaju povreda ili kartona. Za kup sam rekao forsirao bi mlade, pa dokle doguramo...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2017, 09:23

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma Zeba treba pucati penale i to bi bilo to.
I slobodne, kornere i sve prekide. ;)
Doduse, uopste nije lose puco Lendric ovaj penal, ovo je strasna odbrana golmana bila
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2017, 09:34

Da li ce stoper krenuti danas za Antaliju ili cemo se isfurati opet. Hmmm....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 03 feb 2017, 09:35

Kazu krece Kostic za Tursku ???
Radnička klasa !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 6 gostiju.