emil02in je napisao/la:Kao i uvijek do sada city tv prenosi live pripremnu utakmicu iz Medugorja naseg Veleža protiv Slobode
Svaka cast za CityTV

emil02in je napisao/la:Kao i uvijek do sada city tv prenosi live pripremnu utakmicu iz Medugorja naseg Veleža protiv Slobode
Sta je bio cilj ovim hajvanima,jel bio RA na utakmici,pa njih kontali napasti?stampy je napisao/la:Prijateljska utakmica između Veleža i Slobode koja se danas igrala u Međugorju je prekinuta. Sloboda je vodila s 1:0 protiv Veleža golom Asima Zeca iz 15. minute, no u nastavku je došlo do prekida. Sredinom drugog dijela na teren u Međugorju upala je grupa huligana, navodno navijača Zrinjskog, pa je nastao pravi haos i bilo je za očekivati da se utakmica prekine. Prema nekim informacijama, navijači Zrinjskog ispalii su plinsku raketu na prisutnu publiku, a još uvijek nema policije na mjestu događaja. Grupa huligana ubrzo je pobjegla. Za sada nema zvaničnih informacija o ovom incidentu, ali navodno je bilo fizičkih obračuna, no detaljnije o ovome trebalo bi se znati u narednih nekoliko sati.
Ma to su pi*ke. Oni samo smiju dirat mirne navijace.kupus army je napisao/la:Sta je bio cilj ovim hajvanima,jel bio RA na utakmici,pa njih kontali napasti?stampy je napisao/la:Prijateljska utakmica između Veleža i Slobode koja se danas igrala u Međugorju je prekinuta. Sloboda je vodila s 1:0 protiv Veleža golom Asima Zeca iz 15. minute, no u nastavku je došlo do prekida. Sredinom drugog dijela na teren u Međugorju upala je grupa huligana, navodno navijača Zrinjskog, pa je nastao pravi haos i bilo je za očekivati da se utakmica prekine. Prema nekim informacijama, navijači Zrinjskog ispalii su plinsku raketu na prisutnu publiku, a još uvijek nema policije na mjestu događaja. Grupa huligana ubrzo je pobjegla. Za sada nema zvaničnih informacija o ovom incidentu, ali navodno je bilo fizičkih obračuna, no detaljnije o ovome trebalo bi se znati u narednih nekoliko sati.
RA nije bio na utakmici,samo nekolicina navijaca Veleza,zar vi stvarno mislite da bi oni smjeli upasti da je RA bio tu.Mislim ovo je sve smijesno,pic*etine obicnekupus army je napisao/la:Sta je bio cilj ovim hajvanima,jel bio RA na utakmici,pa njih kontali napasti?stampy je napisao/la:Prijateljska utakmica između Veleža i Slobode koja se danas igrala u Međugorju je prekinuta. Sloboda je vodila s 1:0 protiv Veleža golom Asima Zeca iz 15. minute, no u nastavku je došlo do prekida. Sredinom drugog dijela na teren u Međugorju upala je grupa huligana, navodno navijača Zrinjskog, pa je nastao pravi haos i bilo je za očekivati da se utakmica prekine. Prema nekim informacijama, navijači Zrinjskog ispalii su plinsku raketu na prisutnu publiku, a još uvijek nema policije na mjestu događaja. Grupa huligana ubrzo je pobjegla. Za sada nema zvaničnih informacija o ovom incidentu, ali navodno je bilo fizičkih obračuna, no detaljnije o ovome trebalo bi se znati u narednih nekoliko sati.
Fakat debilizam,ovo je zalosno ko sve sebe naziva "ultrasom"1922VFC1981 je napisao/la:Steta sto nisu za vikend u Citluk dosli kad smo i mi tu bili,al opet su muda pokazali rakete na simpatizere i trckarat po terenu s kostolomcima i onda samo otic..a sve to na pripremnoj utakmici,tugo moja..
Babatunde je napisao/la:"Sjaj ZVIJEZDO sjaj, jos jace i jos cvrsce, ti si postojala i opstajala .... svi drugi su dolazili i odlazili."
To je ono sto njima smeta bolan zvijezda sjajna.pinoglavi je napisao/la:Babatunde je napisao/la:"Sjaj ZVIJEZDO sjaj, jos jace i jos cvrsce, ti si postojala i opstajala .... svi drugi su dolazili i odlazili."
Finu ekipu imate za federalnu, fali vam jos da se uigrate jer nekoliko finih akcija niste do kraja odradili, nadam se da ce vas Rahimic dobro posloziti pa da nam se pridruzite u PL za 2 sezone.
FK Velež Mostar je osnovan 1922 god, i od samog početka grb kluba je ova zvijezda.Ona nije simbol Titove Jugoslavije već ima svoju simboliku, mi smo radnički antifašistički klub!Nikako nas nemoj poistovještavati sa Jugoslavijom i pojedinim klubovima koji su tu petokraku nosili od 45-te.gruezi je napisao/la:A sta ce vam zvijezda na grbu cemu velicanje tog zlocinackog sistema u kojem bosnjacki narod nije imao ni najosnovnija ljudska prava...bolje bi vam stajao ljiljan umjesto zvijezde...anyway cuo sam da se vode pregovori sa gradom oko stadiona u sj logoru? Znali ko sta o tome?
Brisi bola..gruezi je napisao/la:A sta ce vam zvijezda na grbu cemu velicanje tog zlocinackog sistema u kojem bosnjacki narod nije imao ni najosnovnija ljudska prava...bolje bi vam stajao ljiljan umjesto zvijezde...anyway cuo sam da se vode pregovori sa gradom oko stadiona u sj logoru? Znali ko sta o tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.