nije u italiji zabranjen strani kapitalvuvu_zzz je napisao/la:ja smatram da Roma sljedece sezone zapravo ove nema tim za titulu, mislim jeste vi zajedno dugo i uigrani ali pojacanja su nikakva samo deba Adriano i niko vise..mislim malo da bi se skinuo Inter,.....znaci tek za 2-3 godine mozemo pricati kad i ako vam dodju bogati arapi u sto cisto smnja ipak je to Italija ne znam ko ce vam to odobriti kad je zabranjen strani kapitalGoogle je napisao/la:Interovac,nemoj da trcis pred rudu,valja ti se posle izvinjavat kad Roma bude proslavljala titulu![]()
![]()
Znam da ce vam biti tesko rastati od titulu...!!!!![]()
![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nije vam on kupovao igrace nego Secco, zahvalite se njemu..Italia je napisao/la:ja sam rekao da me to ne bi iznenadilo.. a vidio si koju sam je stavio na tabelu.,
mozete do sutra pricati, zna se koji je bio problem Juventusa.. Ranierijva kupovina polovnjaka Poulsen, Tiago, Amuari, Iaquinta.. i losi treneri.. sad je dosla normalna uprava i dobar covjek kao trener.. niko mi ne moze reci da Diego nije bolji od svakog veznjaka Rome, da Chiellini nije bolji od komplet odbrane Rome, da Buffon nije jedan od najboljih golmana na svijetu..
a ovo da je Diego bolji veznjak od Rominih i Chielini stoper od stopera Rominih, cu se samo nasmijat
Lukovic put zenita, Inler put Napolia, Asamoah put Fiorentine..Mont0 je napisao/la:Udinese ima strasne pojedince zadnjih nekoliko sezona, ali je plasman u grupnu fazu Lige Prvaka najvise sta su uradili, a imali su potencijala za mnogo vise, a i morali su mnogo vise.nevjernik je napisao/la:Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie
Ove godine su ostali bez dva, rekao bih kljucna igraca: D'Agostino koji je presao u Fiorentinu i Pepe koji je otisao u Juve. Ostali su tu Lukovic, Handanovic, Zapata, Inler, Asamoah, Di Natale, ,, e sad, koliko ce to biti dovoljno, i koliko ce odlazak dvojice navedenih da se osjeti, ostaje da vidimo.
njima je najveci problem sto im se tim scouta promjenio.. oni koji su pronasli sve ove mlade dobre igrace poput Sancheza, Inlera, Handanovica, Asamoaha itd su otisli koliko znam, a novi su dosli..
hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi"
od trenera se trazi spisak igraca koje zeli da dovede ili barem koje pozicije.. il je Ranko bio kreten pa nije nista trazio sto nije, il je slucajno on imao greski u odbiru..
od trenera se trazi spisak igraca koje zeli da dovede ili barem koje pozicije.. il je Ranko bio kreten pa nije nista trazio sto nije, il je slucajno on imao greski u odbiru..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mont0 je napisao/la:Kvote za prvaka Italije u nadolazecoj sezoni:
Kvote za titulu:
Inter 1,85
Roma 6,00
Juventus 6,00
Milan 6,00
Napoli 40,00
Fiorentina 75,00
Palermo 100,00
Genoa 200,00
Sampdoria 200,00
Bari 300,00
Catania 300,00
Lazio 300,00
nema potpisa
- bistrikboy
- Kontakt:
Kako je jucer objavila Gazzeta dello sport,skoro svi klubovi su prodali manje godisnjih karata u odnosu na proslu sezonu,jedini izuzetak je sampion Italije i Europe Inter,najveci pad prodaje ulaznica imaju Fiorentina 45%,AS Roma30%,te Ac Milan 15%.Prodaja je porasla samo kod Intera za 15%.Inace ukupno je prodato oko 40000 karata manje u Seria A nego lani.
Pretpostavlja se da su razlozi za pad interesa,blamaza reprezentacije na SP te pojava Pay Tv kanala koji prenose sve utakmice Seria A.
Pretpostavlja se da su razlozi za pad interesa,blamaza reprezentacije na SP te pojava Pay Tv kanala koji prenose sve utakmice Seria A.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport
Da li se zna kada ce Arenasport biti prikazivana u Sarajevu jer prvenstva samo sto nisu pocela?
glasi
Od 01.08.2010. sa emitovanjem Arena sport kanala na teritoriji Sarajeva krenuce kablovski operater Logo Soft. Da saznate na koji nacin mozete postati pretplatnik i gledati sva cetiri nasa kanala molimo vas da ih pozovete na broj 931999
eto , sada da li bi mi neko mogao objasniti hocu li moci uzeti arenu jer sam ja na hs u
Da li se zna kada ce Arenasport biti prikazivana u Sarajevu jer prvenstva samo sto nisu pocela?
glasi
Od 01.08.2010. sa emitovanjem Arena sport kanala na teritoriji Sarajeva krenuce kablovski operater Logo Soft. Da saznate na koji nacin mozete postati pretplatnik i gledati sva cetiri nasa kanala molimo vas da ih pozovete na broj 931999
eto , sada da li bi mi neko mogao objasniti hocu li moci uzeti arenu jer sam ja na hs u
Secco je u Juventus dovodio igrace, treneri se nisu nista ni pitaliItalia je napisao/la:hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi"![]()
nije ali se spominje da ce prec tamo.. nisam ni napisao da je presao ali su oni transferi moguci..Mont0 je napisao/la:Asamoah nije presao u Fiorentinu.
najveci razlog je uvodjenje novih id kartica, po kojima ce svaki navijac pri ulasku na stadion bit registrovan..bistrikboy je napisao/la:Kako je jucer objavila Gazzeta dello sport,skoro svi klubovi su prodali manje godisnjih karata u odnosu na proslu sezonu,jedini izuzetak je sampion Italije i Europe Inter,najveci pad prodaje ulaznica imaju Fiorentina 45%,AS Roma30%,te Ac Milan 15%.Prodaja je porasla samo kod Intera za 15%.Inace ukupno je prodato oko 40000 karata manje u Seria A nego lani.
pitali su se, itekakoManijac18 je napisao/la:Secco je u Juventus dovodio igrace, treneri se nisu nista ni pitaliItalia je napisao/la:hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi"![]()
Jedino da uvedes i logosoft. Otkazi hs, a uvedi logosoftEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Poštovani,
glasi
nema potpisa
jesu jesu, zato Ranijeri nijednog igraca kojeg mu je Secco doveo nije koristioItalia je napisao/la:pitali su se, itekakoManijac18 je napisao/la:Secco je u Juventus dovodio igrace, treneri se nisu nista ni pitaliItalia je napisao/la:hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi"![]()
ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..
i Poulsen i Tiago sjedili na klupiItalia je napisao/la:ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..
Sissoko je bio prva opcija veznjaka, a mi igramo sa dva.. racunaj da je citav drugi dio Sissoko preskocio.. a Zanetti se povrijedi svaku drugu tekmu.. dok je Marchisio bio veoma mlad.. igrali su Tiago i Poulsen.. ok, Tiago je igrao manje.. i vjerujem da mu je pruzna prava prilika kao ostalim da bi se dokazao, ali Poulsen je itekako igrao..Manijac18 je napisao/la:i Poulsen i Tiago sjedili na klupiItalia je napisao/la:ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..
Obodo i Oliveira nova pojačanja Tore
Obojica su 84 godisnje, imaju fin profil nastupa i pogodaka do sada, naravno i klubovi u kojima su igrali (igraju) su veci klubovi, pogotovu Oliveria, slabo ko nije cuo za tog covjeka.

Obojica su 84 godisnje, imaju fin profil nastupa i pogodaka do sada, naravno i klubovi u kojima su igrali (igraju) su veci klubovi, pogotovu Oliveria, slabo ko nije cuo za tog covjeka.

Pa bas druze da je svaka cuo za Oliveiru nesta i ne verujem.Ovo je ako se ne varam onaj Oliveira sto je nekada igrao za Bragu a nesta ranije bio u Chelseau ali nikada prilike nije dobio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.