Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
babino je napisao/la:Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)
Neuporedivo ti je to, ni tadasnja liga (koja je bila najjaca na svijetu), ni igraci koji su igrali, sa ovom sada! Tada si imao u skoro svakom timu "gornjeg doma" po 2-3 vrhunska defanzivca (stopera), a sada ih ukupno u cijeloj ligi imas toliko ili malo vise!hurem je napisao/la:Niko o tome ne pise ali Frajer je vec prekucao Batistutu iz sampionske generacije a tek je polusezona, ali eto Edin ima tu nesrecu da Roma nije aman zaman jaka a Juve s druge strane hara...mada nadati se do zadnje da Roma moze nesto osvojiti...Dzeko doprinese tome i postane jedan od najvaznijih i najubojitijih napadaca kojem su Romul i Rem sisalia do jucer ga htjeli otjerati.
Nesta, Maldini, Canavaro, Turam, Costacurta, Couto, Laurent Blanc, Ciro Ferrara, Montero, Repka...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Uporedivo ili ne, dzeko je prekuco'...isto tako, nikoga nece interesovati kada i kako, ukoliko on, a trebao bi ako ga zdravlje posluzi, prekuca i romin rekord od 34 gola u sezoni.
Bitno je upisati svoje ime i ostati vjecan.
Ja sam do sampdorije lose dozivljavao romine ovosezonske poraze u nadi da ce se desiti cudo i da ce nekako zeznuti juventus.
Sada je jasno da od toga nema nista i interesuje me samo dzeko i njegova statistika.
35 golova i meni dosta, ako uz to bude prvi strijelac lige, extra. Samo treba biti realan i priznati da je higuain puno blize tome, igra u boljem klubu, te manje fula zicere.
Ovaj jedan sto poziva ljude na kladnjenje ne znam u kojem svijetu zivi ako misli da ovakva roma moze uzeti isti ili veci broj tituala od juventusa...jedino ako juve uzme titulu italije a roma kup i da se zavrsi na tome, samo sto i tu treba vjerovatno preko juventusa sto je jako tesko.
Salah dolazi umoran, van ritma, vecina igraca tarabe- tarabuke, a dzeko i raja ima da pocrkaju do maja:-)
Ja sam do sampdorije lose dozivljavao romine ovosezonske poraze u nadi da ce se desiti cudo i da ce nekako zeznuti juventus.
Sada je jasno da od toga nema nista i interesuje me samo dzeko i njegova statistika.
35 golova i meni dosta, ako uz to bude prvi strijelac lige, extra. Samo treba biti realan i priznati da je higuain puno blize tome, igra u boljem klubu, te manje fula zicere.
Ovaj jedan sto poziva ljude na kladnjenje ne znam u kojem svijetu zivi ako misli da ovakva roma moze uzeti isti ili veci broj tituala od juventusa...jedino ako juve uzme titulu italije a roma kup i da se zavrsi na tome, samo sto i tu treba vjerovatno preko juventusa sto je jako tesko.
Salah dolazi umoran, van ritma, vecina igraca tarabe- tarabuke, a dzeko i raja ima da pocrkaju do maja:-)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uz to da se doda da Juve ima dosta siri i kvalitetniji igracki kadar i da ova Roma nece izdrati tu bitku. Mislim da ce se usmjeriti na Kup, na mjesto u Ligi prvaka i time se zadovoljiti.babino je napisao/la:Uporedivo ili ne, dzeko je prekuco'...isto tako, nikoga nece interesovati kada i kako, ukoliko on, a trebao bi ako ga zdravlje posluzi, prekuca i romin rekord od 34 gola u sezoni.
Uporedi napad Rome gdje je EL Sharawy, Perotti, Salah i eto sjajni Dzeko ove sezone, naspram Dybale, Mandzukica, Higuaina, Cuadrada.. ili jednu odbranu gdje spalletiju igra fazio, manolas, rudiger, rijetko vermalen, naspram bonnucia, chielinija, barzaglia, pa cak i benatie.. Razlika u kvaliteti prevelika da se roma bori sa njima. Slicno kao Bayern u njemackoj
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zato mu se djevojčica slika sa dresom najveće mrlje njegove karijere.High je napisao/la:Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- King_James
- Kontakt:
Upisao ga je u Ligi Europe0oo0 je napisao/la:Fali mu jedan hattrick ove sezone da upotpuni dojam.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Dobije mu kćerka ime po čisto-gizdavoj rijeci i onda ga on umrlja dresom.Rokoko87 je napisao/la:Zato mu se djevojčica slika sa dresom najveće mrlje njegove karijere.High je napisao/la:Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
HAHAHAHHAbabino je napisao/la:Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)
Voli Džeko popit', pa to ti je
- JohnCleese
- Kontakt:
Igras na sigurnu kartusamocelik je napisao/la:S obzirom da Pjanić igra u Juventusu, vrlo lako da će uzeti Džeko obaJohnCleese je napisao/la:Zasto se niko ne smije kladiti da ce Dzeko sa Romom ove sezone osvojiti veci ili jednak broj titula u odnosu na Juventus ?
Pjanic nije uspio osvojiti nista sa Lyonom koji osvajao minimalno jedan pehar po sezoni od '00/'01 pa sve do '07/'08 pa apstiniorao, a zatim nastavio osvajati kada je princ otisao 2011 godine. Skoro je igrao svoje prvo finale sa Juventusom i kiksao.
Covjek je samo takav maler.
Dzekina druga sezona skoro u pravilu znaci i minimalno 1 trofej za ekipu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hajde Momo Selam Alejkum!
Koji su ovo likovi!
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 05 feb 2017, 03:53, ukupno mijenjano 2 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo majka vise ne radasoccerfan je napisao/la:Hajde Momo Selam Alejkum!![]()
![]()
Koji su ovo likovi!
https://www.facebook.com/officialasroma ... 833459526/
Suza suzu stizeSarajlijica1946 je napisao/la:Ovo majka vise ne radasoccerfan je napisao/la:Hajde Momo Selam Alejkum!![]()
![]()
Koji su ovo likovi!
https://www.facebook.com/officialasroma ... 833459526/
- Goalgetter
- Kontakt:
Drzi ga jos od feste 
MahmuranGoalgetter je napisao/la:Drzi ga jos od feste
Nakon pijancenja i Grbavice, logicno je da nastavi sa Tifomsoccerfan je napisao/la:MahmuranGoalgetter je napisao/la:Drzi ga jos od feste
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Izabran za igraca mjeseca u Romi 
Znaci 32 gola rekord Rome tj Totija u jednoj sezoni u svim takmicenjima, Dzeki fali jos 10 komada idemo redom 2 tekme minimalno evropa liga 2 minimalno kup Italije i kolko jos u prvenstvu mislim oko 12 nisam siguran e sad recimo u evropi i kupu italije nek zabije po jedan to su 2 gola realno u 4 tekme ali to je minimalno jer mozda prodzu dalje ostaje jos u ligi da zabije 8,cini mi se da sad ide nesto laksi raspored sa ovim losijim timovima e tu bi trebo bar jednom da zabije 2 ili 3 gola i mislim da ima sanse da stigne Totija normalno ako nedo bog nebude kakvih povreda crvenih odmaranja od trenera i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Blizzard, PrijedorCarsija i 53 gosta.