Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa nakon 0-0 protiv Krila Sovjeta u izuzetno bitnoj, doduse pripremnoj utakmici, mislim da je sve ispod duple krune ogromno iznenadjenje
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tad ne promasuje.MortemHz je napisao/la:Da hoce ovako i u prvenstvu penale pucati.
Samo mi je i mozemo osvojiti.pinoglavi je napisao/la:Pa nakon 0-0 protiv Krila Sovjeta u izuzetno bitnoj, doduse pripremnoj utakmici, mislim da je sve ispod duple krune ogromno iznenadjenje
Ovo nista ne znaci, samo pokazuje da bi Zakaric i Zeba MOGLI biti velika pojacanja.
Životni saputnik! 1921
Nema veze sa PLBiH, ali zanimljivo je,
I onda se mi kao nešto žalimo na kriminal i korupciju.
I onda se mi kao nešto žalimo na kriminal i korupciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolve
- Kontakt:
Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
Sta bi u nas našli da mi je znat

Sta bi u nas našli da mi je znat
NK Široki Brijeg
Ma kakvi mi, amateri klasični...klub dužan 3 miliona i raspada se, Zvezda 50 miliona eura, i igra Europu..sa druge strane niti navijačke skupine kod nas nemaju masu i armiju navijača sa kojima bi politika manipulisala i koristila ih u dnevnopolitičke svrhe. A i političari...zamisli Baketa ili Čovketa u nogometu...u životu na tekmi nisu bili....ha,ha,ha šega smo mi pačići pravi za ove srbijanske mafijaše...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.
Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne pomaže on indirektno, nego direktno. Jel misliš da bi se trebo krit?MortemHz je napisao/la:Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne mislim, njegovo pravo je da pomaze sportske klubove koje voli i svaka mu cast na tome.MMM je napisao/la:Ne pomaže on indirektno, nego direktno. Jel misliš da bi se trebo krit?MortemHz je napisao/la:Čovke visi u Zrinjskom, pa kad su osvojili prosli trofej on je isto primio medalju od saveza dole.Puno ih finansira a i indirektno pomaze zbog polozaja kojeg ima.
Joj Olimpika i Arezine
Kad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A sto nema pravo na nastup do kraja sezone ?miky_hz je napisao/la:Joj Olimpika i ArezineKad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrac u jednoj fudbalskoj godini nesmije da igra za tri razlicita kluba.On je vec bio u Zrinjskom,pa u Poljskoj tako da je ispucao svoje.LjoZee je napisao/la:A sto nema pravo na nastup do kraja sezone ?miky_hz je napisao/la:Joj Olimpika i ArezineKad ona Corbi dzuturumu da ovlasti i funkciju.Kod nas u akademiji bio pa ga nogirali .Joj propusta sa Arezinom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tomislav Tomić ide u Olimpic a Arežina u Zrinjski
-
PiazzaGrande
Fića je gigant, jedan od posljednjih nogometnih romantika...Šteta bi bila da ga ne gledamo na terenima PL...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?
Svakako su tražili nekog igrača iz Zrinje na posudbu za Kobiljara...Tako bi i oni, i mi riješili problem...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?
Svakako su tražili nekog igrača iz Zrinje na posudbu za Kobiljara...Tako bi i oni, i mi riješili problem...
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok ba. To bi jos dodatno zakomplikovalo stvari jer je vec potpisao za Olimpik. Isto bi bilo ako ne i gore jer je vec igrao za Zrinjski i Tychy.PiazzaGrande je napisao/la:Fića je gigant, jedan od posljednjih nogometnih romantika...Šteta bi bila da ga ne gledamo na terenima PL...
Može li se riješiti situacija tako da Filip potpiše za Zrinjski, a Zrinjski ga pošalje na posudbu u Olimpik?![]()
Sigurno da bi se imalo šta iskopati, ali nije to ni blizu ovome što se dešava u Srbiji. Evo guglam sad da Zvezda ima budžet oko 20 miliona KM, Partizan slično, a dugovi im zajedno idu preko 100 miliona KM... Godišnje naprave po nekoliko transfera koji su ubjedljivo profitabilniji od naših rekordnih... Sve u svemu, svi finansijski pokazatelji su im po nekoliko puta veći nego od naših premijerligaša zajedno, u skladu s tim su i mutljavine u i oko klubova.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
Sta bi u nas našli da mi je znat![]()
![]()
Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
- Zeljeznicar -
Nasao si Siroki koji jedini uredno posluje sto su i iz saveza rekli da jedini sve troskove podmiriZenzo je napisao/la:Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
Ccc
Pregledao sam sve dijelove. Mogu samo reći ovo: BiH je mala maca za Srbiju, kada je ova tema u pitanju. Ljudima sa slabijim želudcem preporučujem da ne gledaju ovu emisiju, jer ima svega.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
- Evolve
- Kontakt:
Istina, sjecam se, ima godina i godina kad sam ja prvi put gledao ovaj serijal, doslovno nemozes vjerovat sta se sve radi/lo tamo..AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam sve dijelove. Mogu samo reći ovo: BiH je mala maca za Srbiju, kada je ova tema u pitanju. Ljudima sa slabijim želudcem preporučujem da ne gledaju ovu emisiju, jer ima svega.Evolve je napisao/la:Imaš serijal na youtube odavno "Fudbalska mafija Srbije - Insajder, Pravila igre I deo ", sjecam se da su novinari dobijali smrtne prijetnje prije samog puštanja emisije u eter, al su ipak pustili sve. Odličan serijal. Sve objašnjeno, uzas sta se sve radi.
NK Široki Brijeg
Pitari ako je istina to za Hadzica da ga prodajete, to je jako losa vijest ne samo za vas nego i za ligu, sigurno je da je on najveci talenat trenutno u drzavi i porazna je cinjenica da nije odigrao ni utakmicu za prvi tim a da odlazi, takodjer nekoliko stotina hiljada je mizerno u odnosu na ono sta moze donijet ako bude igrao godinu, dvije u prvom timu
i mi smo istu gresku napravili sa Hodzicem i liverpoolom iako se nismo tada previse pitali, uglavnom da je Nedim u Dinamu npr. nema sanse da bi otiso igdje u ovim godinama, jako lose kazem ponovo za citav bh. fudbal
i mi smo istu gresku napravili sa Hodzicem i liverpoolom iako se nismo tada previse pitali, uglavnom da je Nedim u Dinamu npr. nema sanse da bi otiso igdje u ovim godinama, jako lose kazem ponovo za citav bh. fudbal
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.