Allah Mubarek Olsun i od mene!ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Allah Mubarek Olsun i od mene!ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Čestitamramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Cestitke tigreramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
sve najbolje @tigreramiral je napisao/la:Hvala braćo.
Imam četiri dame u životu.
Hanuma Dama, Mala Dama, sada Beba Dama
i Stara Dama...
Sirimo se, jos 1 nasNedved11 je napisao/la:sve najbolje @tigreramiral je napisao/la:Hvala braćo.
i Stara Dama...
![]()
Bozijom odredbom danas sam i ja postao otac
Napredujemo u svakom pogledu
Nek je ziva i zdravaramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Neka je sa srecom. Lijep je osjecaj, zar ne (:Nedved11 je napisao/la:sve najbolje @tigreramiral je napisao/la:Hvala braćo.
i Stara Dama...
![]()
Juventus have signed 20-year-old Brazilian-Serbian CB Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojnović, currently playing at Sao Paolo. Lyanco (20) will join Juventus in the summer for €5m. [CorSport]
Nedved11 je napisao/la:Hvala svima na lijepim zeljema, dao Bog da docekate i osjetite ljepotu ocinstva. U pitanju je mali Juventino
. Forza Juve!
ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Cestitke obojici da bude hairli bas lijepe vijestiNedved11 je napisao/la: sve najbolje @tigre![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.