pa da..samo Zelji bod...elSaik je napisao/la:Jel' ono Rudar samo Želji uz'o bod(ove) u gostima (ne računam Modriču)? Vrijeme je da se taj niz prekine. Sretno!
FK Rudar Prijedor
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Pogriješih. Mislio sam da Rudar odmah u prvom gostuje. Malo se zayebah, ali nema veze. I dalje vam želim da na prvom gostovanju prekinete neugodni niz. 
Zasad dobro ulaze u sezonu, 1:0 vode, nadam se da ce ostati u ligi i ove godine...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
rudarprijedor
- Kontakt:
ala zla covjece...umjesto da vodis je*enih 5-0 ti odigras 1-1....pa sve je savrseno izgledalo...publika nabrijana ,sansa do sanse se redala...lopta umjesto u golu staje u blatu...i onda bum...poslije tolikih sansi morala je kazna uslijediti... 
Jao, bas niste imali srece, na sportsport.ba pise da ste fulili 7-8 zicera... Steta..rudarprijedor je napisao/la:ala zla covjece...umjesto da vodis je*enih 5-0 ti odigras 1-1....pa sve je savrseno izgledalo...publika nabrijana ,sansa do sanse se redala...lopta umjesto u golu staje u blatu...i onda bum...poslije tolikih sansi morala je kazna uslijediti...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
A sta si ti mislio, jes da na teletekstu pise:Ljumani_Banovici je napisao/la:sta ovo ppise na rezltati.com 1:1 ....sta je sad tacno ??
Buducnost - Drina 0:1
Rudar - Leotar 1:0
Al ko jos gleda teletekst
-
rudarprijedor
- Kontakt:
pa 1-1 zavrseno...

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
shit je ovo sve......jbt....rudarprijedor je napisao/la:pa 1-1 zavrseno...![]()
![]()
1947!
Ala danas bas nismo imali srece sto jes' jes'...Leotaru ne mozemo uzeti sva 3 boda da ga ...
Dobro je to sto smo imali finu igru, veoma dobro smo igrali, cijelo vrijeme napadali, ali nema te zavrsnice i gotovo.
Tripic nije los golman nekako je kritican kad mu vracaju loptu pa krene da je izbije, kao da se uspanici ali je dobro branio.
Odbrana:
Stakic i Jeftic su danas bili na nivou, samo kod Stake svako izbijanje ode u aut, nikako da mu sjedne, Jefta mi je idol, covjek igra bez greske, pitam se kako ne igra u Barseloni?
Soda uvijek grub ali je dobro igrao, jak i ubi nogama ali takav nam treba
Goca je bio jedan od najboljih, kako je samo trcao i ubacivao se u napad, klizeci perfektni, covjek koga je cuvao nije mogao pera...
Zera je objasnio da je majstor igrom a i postignutim golom, kako ih je vozao u nekim trenutcima, covjek ima zavrsnicu ali ima i godina
Kovacevic vjerovatno i najbolji nas igrac na utakmici, covjeka je bilo na sve i jednom mjestu u sve i jednom trenutku, bas se trudio i ginuo je na terenu sto jes' jes' svaka mu cast.
Brkic i nije bio los ali mogao je i bolje odigrati, samo to se nije ni primjetilo koliko su dobro odigrali Zera i Kovacevic pa je Brkic mogao i izaci sa terena nebi se primjetilo
Kantar je bio dobar, imao je par protrcavanja po strani ali nekoliko puta on i Brkic su zaebali stvar "nedodavanjem" vec srljanjem i ode lopta ali dobro su odigrali.
Dasicu fali ta zavrsnica nece lopta u gol i gotovo, jednostavno nece da udje i gotovo ali dobro je igrao i on, samo ta zavrsnica ga je*e, nek mu Zera prebaci on ce jos malo u "penziju" i bice extra
Usao je Stjepic i nije lose igrao, imao je par prodora solidnih i trudio se.
I Ljeljak je usao ako se ne varam, imao je jedan sut koji sam zapazio.
Ono sto je "sreca u nesreci" je sto smo imali odlicnu igru i odlicna zalaganja od strane igraca i to je ono sto je vazno, samo da smo imali trunku srece nebi pobjedili jedan razlike vec 5 razlike, kakve sanse nisu iskoriscene i na kraju svega u 87 minuti dodje kazna i tako to biva u fudbalu.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40655.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40657.htm
Dobro je to sto smo imali finu igru, veoma dobro smo igrali, cijelo vrijeme napadali, ali nema te zavrsnice i gotovo.
Tripic nije los golman nekako je kritican kad mu vracaju loptu pa krene da je izbije, kao da se uspanici ali je dobro branio.
Odbrana:
Stakic i Jeftic su danas bili na nivou, samo kod Stake svako izbijanje ode u aut, nikako da mu sjedne, Jefta mi je idol, covjek igra bez greske, pitam se kako ne igra u Barseloni?
Soda uvijek grub ali je dobro igrao, jak i ubi nogama ali takav nam treba
Goca je bio jedan od najboljih, kako je samo trcao i ubacivao se u napad, klizeci perfektni, covjek koga je cuvao nije mogao pera...
Zera je objasnio da je majstor igrom a i postignutim golom, kako ih je vozao u nekim trenutcima, covjek ima zavrsnicu ali ima i godina
Kovacevic vjerovatno i najbolji nas igrac na utakmici, covjeka je bilo na sve i jednom mjestu u sve i jednom trenutku, bas se trudio i ginuo je na terenu sto jes' jes' svaka mu cast.
Brkic i nije bio los ali mogao je i bolje odigrati, samo to se nije ni primjetilo koliko su dobro odigrali Zera i Kovacevic pa je Brkic mogao i izaci sa terena nebi se primjetilo
Kantar je bio dobar, imao je par protrcavanja po strani ali nekoliko puta on i Brkic su zaebali stvar "nedodavanjem" vec srljanjem i ode lopta ali dobro su odigrali.
Dasicu fali ta zavrsnica nece lopta u gol i gotovo, jednostavno nece da udje i gotovo ali dobro je igrao i on, samo ta zavrsnica ga je*e, nek mu Zera prebaci on ce jos malo u "penziju" i bice extra
Usao je Stjepic i nije lose igrao, imao je par prodora solidnih i trudio se.
I Ljeljak je usao ako se ne varam, imao je jedan sut koji sam zapazio.
Ono sto je "sreca u nesreci" je sto smo imali odlicnu igru i odlicna zalaganja od strane igraca i to je ono sto je vazno, samo da smo imali trunku srece nebi pobjedili jedan razlike vec 5 razlike, kakve sanse nisu iskoriscene i na kraju svega u 87 minuti dodje kazna i tako to biva u fudbalu.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40655.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40657.htm
- Bily Piton
- Kontakt:
Evo da dam i ja svoj izvještaj sa meča
Kao prvo,zbog ružnog vremena ,na Gradskom stadionu u Prijedoru,juče je bilo oko 2000 navijača.Kiša je što kažu "visila u vazduhu",ali nije pala tokom meča.Da je bilo sunčano vrijeme svakako bi i posjeta bila bar za 1000 ljudi veća,ali i ovo je solidno.Na istoku je bila jedna grupa od oko 80-tak AB koji su cjeli meč bodrili Rudar.
Rudar je otvoreno počeo meč i preko Žerića,na asistenciju povratnika Brkića došao u vođstvo veoma brzo.Rudar je kroz cjeli meč imao ofanzivu i više lopte u nogama,ali su mu se osvetili promašaji u 2.poluvremenu.Dašić 2 puta iz super situacija nije uspio pogoditi,a kasnije su i Žerić kao i Kikić imali svoje šanse.Treba reći da je Leotar imao jednu šansu u otprilike 75.minutu,kad je Kikić izbacio loptu iz gola glavom.I taman kad sam pomislio da se oni "ziceri" Rudara neće osvetiti,došao je taj 87.minut.Ubačaj sa lijeve strane,Tripić ne izlazi na loptu,Stakić i Kotaran kasne i to je 1-1.Ne mogu reći zasluženo,jer Rudar je objektivno zaslužio pobjedu,ali šta je tu je.
Idemo dalje
Kao prvo,zbog ružnog vremena ,na Gradskom stadionu u Prijedoru,juče je bilo oko 2000 navijača.Kiša je što kažu "visila u vazduhu",ali nije pala tokom meča.Da je bilo sunčano vrijeme svakako bi i posjeta bila bar za 1000 ljudi veća,ali i ovo je solidno.Na istoku je bila jedna grupa od oko 80-tak AB koji su cjeli meč bodrili Rudar.
Rudar je otvoreno počeo meč i preko Žerića,na asistenciju povratnika Brkića došao u vođstvo veoma brzo.Rudar je kroz cjeli meč imao ofanzivu i više lopte u nogama,ali su mu se osvetili promašaji u 2.poluvremenu.Dašić 2 puta iz super situacija nije uspio pogoditi,a kasnije su i Žerić kao i Kikić imali svoje šanse.Treba reći da je Leotar imao jednu šansu u otprilike 75.minutu,kad je Kikić izbacio loptu iz gola glavom.I taman kad sam pomislio da se oni "ziceri" Rudara neće osvetiti,došao je taj 87.minut.Ubačaj sa lijeve strane,Tripić ne izlazi na loptu,Stakić i Kotaran kasne i to je 1-1.Ne mogu reći zasluženo,jer Rudar je objektivno zaslužio pobjedu,ali šta je tu je.
Idemo dalje
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Jedno pitanje.. Ko je igrac sa brojem 10 ???
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Mislim da je u ovoj utakmici nosio pojacanje Ljeljak...ali oni cesto mijenjaju brojeve

E pa taj Ljeljak ili ko god sa brojem 10, ja mislim da je odigrao najgoru tekmu zivota, sta je sve radio u napadu da te Bog sacuva.
vidim u zvorniku napravili novu tribinu, samo ovi nasi nista ne rade, pa to je prava sramota da drugi po velicini grad u RS nemoze da ima bolji stadion. SRAMOTA

-
rudarprijedor
- Kontakt:
tako je kad nemas podrsku gradskih vlasti...msm ima podrske ali nedovoljno,a moze se dati puno vise...kad samo vidim za kakve se gluposti pare davaju
a ne mogu za fudbal...

Široki - Rudar 1:2 90 min
Bravo Bravo Bravo
Bravo Bravo Bravo
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čestitke
KRaj 1:2

Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
Trenutno korisnika/ca: Ajlah, Bing [Bot], Bordo10, jurisicduska, Kockoglavi, Ledara, MostarNeretva, MukiBek, plisek, Rigoletto, tutankamon1905 i 77 gostiju.