FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 03 feb 2017, 14:22

Monci je napisao/la:Bgm ja se ne tresem jer amaterizam u ovom prelaznom roku ne vidim. Ciljano se radi, tačno se zna ko i kada. Oko stopera ce se rijesiti za koji dan, kasni se malo sa njim, ali izbor je bio veoma tanak. Bitno je da dođe, i ima vremena do lige 6 da se uigra.
Kao ekipa smo sve kompaktiji, fizički sve spremniji, disciplinovaniji, i nadam se da ćemo biti i uigraniji iz dana u dan.
Slažem se tobom, ovo što sam povećao.

Niko ne tvrdi da nema tih pomaka, ja sam ko zna koliko postova napisao pozitivnih na taj rad.
I to se ne vidi.

Ali realno, imate i ta mala slova. Generalno bilo je stvari koje možda nisu toliko greške nego možda ispod prosječni potezi.
Samo kažem da može bolje.

Ako se slažete...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 03 feb 2017, 14:24

treba ovom gradu malo vise javnih kuca kao u poslijeratnom dobu, nekako su svi sretniji bili....
1921

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 feb 2017, 14:24

Cinjenica je da se ovo sa stoperom razvuklo i previse, te da se to trebalo rijesiti prije kako bi se uigrao i sve. Medjutim, ne vidim po cemu je klub tu kriv i ne stoji da smo to uradili "amaterski". Od prvog dana je Kostic bio prva opcija i zelja trenera, nismo mi krivi sto on ne moze rijesiti te papire. U medjuvremenu se i Kerla nametnuo kao mozda i bolja opcija ali sa uslovima koje mi kao klub ne mozemo njemu ispuniti. Neki veci izbor sada na zimu nije postojao, to su ta dva imena koja su se spominjala od pocetka i jos su u igri. Jos se spominjao onaj Milanovic, ali bilo je nerealno ocekivati da covjek poslije Palerma dodje u ovu nasu ligu. Amaterski bi bilo, kao sto smo u prethodnim periodima radili, da smo nakon problema sa Kosticem i Kerlom doveli prvog stopera koji je naletio, tipa Dzidic ili Regoje ili neki treci pa s njim za 2-3 mjeseca raskidali ugovor jer je "trula jabuka", koji je dosao samo da uzme pare. Sad ciljano dovodimo igrace i pokusavamo sto manje fulati u tome. Najzad kako Bogi i Boca igraju mozda i mogu iznijeti sezonu, ako nista do lige za prvaka do kad ce se novi stoper vec uigrati i spremiti.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2017, 14:33

Monci je napisao/la:Bgm ja se ne tresem jer amaterizam u ovom prelaznom roku ne vidim. Ciljano se radi, tačno se zna ko i kada. Oko stopera ce se rijesiti za koji dan, kasni se malo sa njim, ali izbor je bio veoma tanak. Bitno je da dođe, i ima vremena do lige 6 da se uigra.
Kao ekipa smo sve kompaktiji, fizički sve spremniji, disciplinovaniji, i nadam se da ćemo biti i uigraniji iz dana u dan.
Sta ce se rijesiti? Kao sto se rjesava dva mjeseca jel?
Tanak izbor, pa sto se pustao Kosoric aok je tanak izbor?
Sto se Kerla olako pustio ako je tanak izbor?
Hoces mi reci sta u slucaju povrede Bogicevica na pripremama? To nije kockanje i rizik jel?
Proracunato da ti igra Kemo i Boca bez nikog na klupi ili sa stoperom koji ne poznaje ekipu?
Dodje Enis Sadikovic na stopera 2014 u Tuzli i mi ih hladno dernemo 2-0.
Bila je prica do 20.01, pa do poslaska u Antaliju, pa do petka, pa jos koji dan, pa sada je da se uigra do lige 6
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 feb 2017, 14:35

amar92 je napisao/la:Cinjenica je da se ovo sa stoperom razvuklo i previse, te da se to trebalo rijesiti prije kako bi se uigrao i sve. Medjutim, ne vidim po cemu je klub tu kriv i ne stoji da smo to uradili "amaterski". Od prvog dana je Kostic bio prva opcija i zelja trenera, nismo mi krivi sto on ne moze rijesiti te papire. U medjuvremenu se i Kerla nametnuo kao mozda i bolja opcija ali sa uslovima koje mi kao klub ne mozemo njemu ispuniti. Neki veci izbor sada na zimu nije postojao, to su ta dva imena koja su se spominjala od pocetka i jos su u igri. Jos se spominjao onaj Milanovic, ali bilo je nerealno ocekivati da covjek poslije Palerma dodje u ovu nasu ligu. Amaterski bi bilo, kao sto smo u prethodnim periodima radili, da smo nakon problema sa Kosticem i Kerlom doveli prvog stopera koji je naletio, tipa Dzidic ili Regoje ili neki treci pa s njim za 2-3 mjeseca raskidali ugovor jer je "trula jabuka", koji je dosao samo da uzme pare. Sad ciljano dovodimo igrace i pokusavamo sto manje fulati u tome. Najzad kako Bogi i Boca igraju mozda i mogu iznijeti sezonu, ako nista do lige za prvaka do kad ce se novi stoper vec uigrati i spremiti.

Vidi jarane, zamisli ovo.

Željo hoće nekog igrača. Kontaktira ga i dogovori. Eh sada šta ćemo za papire. Kaže on ja ću To završit.
Nećeš ti završiti ništa nego ćemo mi Provjeriti preko Svojih ljudi, možeš li Ti uzet čiste papire!?

Pa provjerimo, vidimo ne može i idemo dalje. Ako završi neka dođe na Razgovore.

Kontaš?

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 feb 2017, 14:37

Za razliku od predhodna dva prelazna roka ove zime nema kamaranja. Ranije bi u ovakvoj situaciji doveli prva dva stopera na koja bi naletili, koji su nekad i imena bili,u koje bi se kleli, pa bi jedan došao povrijeđen, a drugi nas razočarao, i onda bi opleli po upravi, treneru, klubu. Po meni (opet je to samo moje mišljenje, a nisam neki pretjerani znalac) je bolje rizikovati i ući sa postojećim stoperima nego glihnuti lovu na igrače tipa Jahića. Naravno opet naglašavam, stoper će se naći, Kostić ili ne, kasniće malo, i vjerovatno će u startu biti treći pik, ali će biti spreman da u ligu za prvaka uđe spreman, i bude naš najkvalitetniji izbor na toj poziciji.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 feb 2017, 14:40

Ako je suditi po jucerasnjoj utakmici nama uopste ne gori koliko mi mislimo da gori na poziciji stopera. Bogi i Boca su fino odigrali ali naravno nista ne znaci ova utakmica. Vidjet cemo protiv Amkara oni su bar za 30 posto jaci od Krilije
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 feb 2017, 14:40

Ne bih javno zašto je pušten Kosorić, kao što isto ne bih javno o cifri koju je Kerla tražio...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 feb 2017, 14:45

Ma moj @Merhaba vidjet ćemo mi protiv Krupe, Mladosti, Radnika.... tada je najvažnije, a protiv ovih Rusa me vala ne sekira previše...

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 feb 2017, 14:46

Zasto je pusten Kosoric ? Ja mislim da je pusten jer su ga mnogi poceli pljuvat a covjek nam je bio kapiten. A pljuvanje i kapiten ne smiju ici zajedno
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 feb 2017, 14:56

Merhaba je napisao/la:Zasto je pusten Kosoric ? Ja mislim da je pusten jer su ga mnogi poceli pljuvat a covjek nam je bio kapiten. A pljuvanje i kapiten ne smiju ici zajedno
Hvala kosketu za sve, zasluzio je on sva pljuvanja, jel nas kosto za vecinu bodova od sirokog do tuzle, pa kuci sa vitezom itd, zar trebas u ekipi igraca, kolovodju koji spinuje trenera na onog kostica mislim, njegov bojkot izmedju ostalog, neka su ga pustili, hvala mu za sve sretno mu gdje god igro :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 feb 2017, 14:59

Neymar11 je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Zasto je pusten Kosoric ? Ja mislim da je pusten jer su ga mnogi poceli pljuvat a covjek nam je bio kapiten. A pljuvanje i kapiten ne smiju ici zajedno
Hvala kosketu za sve, zasluzio je on sva pljuvanja, jel nas kosto za vecinu bodova od sirokog do tuzle, pa kuci sa vitezom itd, zar trebas u ekipi igraca, kolovodju koji spinuje trenera na onog kostica mislim, njegov bojkot izmedju ostalog, neka su ga pustili, hvala mu za sve sretno mu gdje god igro :D
**** bilo proslo nek je sretno Aleksu dalje? Nije jos nasao klub ? :hmmmmm:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 feb 2017, 15:01

Merhaba je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
**** bilo proslo nek je sretno Aleksu dalje? Nije jos nasao klub ? :hmmmmm:
Nije kolko ja znam mada, Koske nije los igrac sigurno nace on sebi neki klub . men ne izlazi iz glave jos kako smo olako prodali memiju za male pare
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 feb 2017, 15:04

Neandertalac je napisao/la: Vidi jarane, zamisli ovo.

Željo hoće nekog igrača. Kontaktira ga i dogovori. Eh sada šta ćemo za papire. Kaže on ja ću To završit.
Nećeš ti završiti ništa nego ćemo mi Provjeriti preko Svojih ljudi, možeš li Ti uzet čiste papire!?

Pa provjerimo, vidimo ne može i idemo dalje. Ako završi neka dođe na Razgovore.

Kontaš?
Kontam ja to sve, i tako bi to islo u nekim normalnim zemljama. Kod nas je to sve komplicirano i tesko zbog svakakvih nacina placanja igraca i sta sve ne. On je rekao da moze rijesiti papire i valjda ce ih rijesiti samo je to procedura jbg. Mislim da se razumijemo ja za njega ni ne kazem da je extra stoper vrijedan cekanja, nisam ga nesto ni gledao osim protiv nas gdje je bio dobar. Kerla je bio moja zelja ali jbg, ne ide. Trece prave opcije niko nije ni spominjao a mozda je i nema, zato se i ceka Kostic valjda. Ne bi bila ni tragedija da na kraju i ne dodje stoper, nek Kemo konacno dobije minute u kupu pa tu cak i da zijanimo ali da nam Kemo izraste u dobrog stopera za buducnost. Uglavnom ne treba se sikirati, bit ce to dobro.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 feb 2017, 15:07

Neymar11 je napisao/la: men ne izlazi iz glave jos kako smo olako prodali memiju za male pare
Posto si nam ti koliko-toliko pouzdan insajder napisi nam koja je cifra tacna za Memiju. Puno izvora navodi razlicite cifre. 150k € bi po meni bilo OK.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 feb 2017, 15:07

Jarane ja od muke nisam pisao 3,4 dana. Bas mi je tesko palo za Memiju mame mi , ali eto opet se nadovezujem na jucerasnju utakmicu iskreno Memija pored onakvog Stevanovica (kako je jucer odigrao) ne bih imao mjesta na desnom beku. Tu je i sasvim solidni Stana mozda i vise od solidnog :D Jedino sto smo Memiju mogli probat gurat na desnom krilu da se mijena sa Miroslavom ali eto hajde sta cemo sad ne mozemo se ubit.Imamo fin procenat a gore je on u izlogu neka odigra ovu polusezonu dobro ode on ako nista u 1. Dansku

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 feb 2017, 15:22

Merhaba je napisao/la:Jarane ja od muke nisam pisao 3,4 dana. Bas mi je tesko palo za Memiju mame mi , ali eto opet se nadovezujem na jucerasnju utakmicu iskreno Memija pored onakvog Stevanovica (kako je jucer odigrao) ne bih imao mjesta na desnom beku. Tu je i sasvim solidni Stana mozda i vise od solidnog :D Jedino sto smo Memiju mogli probat gurat na desnom krilu da se mijena sa Miroslavom ali eto hajde sta cemo sad ne mozemo se ubit.Imamo fin procenat a gore je on u izlogu neka odigra ovu polusezonu dobro ode on ako nista u 1. Dansku
ma hajd uzeli smo 150k € imamo od iduceg transfera procenat. Reci cu ovo igraci ce uvjek dolaziti i odlaziti, al samo je zeljo vjecan :bih:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 feb 2017, 15:25

Neymar11 je napisao/la: Ama dino je izvuko maksimum od ove ekipe bez pojacanja, bez premija, bez plata nekih , zasto ga smjenit , Evidentno je da je potreban remont u ekipi u svakom smislu jer su igraci vise potreseni, zar mislite da ce Adzem jedan ili Mulalic da urade nesto vise ako se doda ,Kerla, Selimović, Brković, E. Čolić, Hodžić su već napustili Želju,klub namjerava prodati Filipa Lončarića, Nermina Jamaka, Srđana Stanića i Muamera Svraku. Zelji je Potreban neko ko ce znat podic ekipu covjek sa Autoritetom , koji ce znat ih stiumulisat, zasto se nije jedan Mesa Bazdararevic kontaktiro pa jedan Konjic , pa jedan Refik Sabanhadzovic , znatel zasto, ne zbog plate jednostavno Amar nemoze da upravlja njima ,kao sto upravlja sa Siljkom koji je po meni los potez, sa Gredicem, kao sto je upravljo sa dinom ...Ovoj Ekipi da dodje Pep Guardiola bez pravih ciljnih pojacanja nece nesto vise napravit .. Al moj je izbor Edis Mulalic mlad ambiciozan ima autoritet.
Neymar11
Sejo brate znas ko sam davo sam ti info desavanja oko klubaa .. zeljo ima duzan dini platit 50.000 km onda

jutros u gradu kod BBI sretnem jednog covjeka koji je tetak od jednog igraca koga necu imenovat , kaze mi ovako

Da se zelji nude capljic i Radmilo Mihajlovic da budu skupaa u zelji da vode ekipu , ali problem je Amar Osim sto se nemogu da sa njim dog, da vjerovatno nece zbog njega prihvatit se posla ... ovo super nezna isto kosto nema naznaka da ce bit nekih pojacanja , prosle sezone nudio se nam joco stokic al amar ga nece kao i vecinu pozz :D

Lobotomac. Malo bombe baca, upućen a mi ovce, ha? ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 feb 2017, 15:27

Yebes nas kao klub ako nam je Amar rjesenje svih problema uz nasu djecu.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 feb 2017, 15:31

Zenzo je napisao/la:Yebes nas kao klub ako nam je Amar rjesenje svih problema uz nasu djecu.
Stefan Čolović, nekadašnji fudbaler zvorničke Drine i Slobode iz Tuzle, nalazi se na meti sarajevskog Željezničara tako da postoji mogućnost da u prolećnom delu Premijer lige BiH ponese dres kluba sa Grbavice.

Bio bi to povratak kvalitetnog krilnog ofanzivca, za koga su zainteresovani još neki klubovi u Srbiji. Poslednjih šest meseci odigrao je u Radničkom iz Pirota, nastupao u 13 utakmica i postigao jedan gol, a pored premijerligaškog ima i iskustvo igranja u Superligi i Prvoj ligi Srbije.

- Imam nekoliko kvalitetnih i dobrih ponuda, ali još uvek nisam odlučio u kom ću pravcu. Povratak u Premijer ligu BiH je za mene izazov - istakao je kratko Čolović.

Ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, zatim nastupao za omladince beogradskog Rada, Atletiko Madrida i Partizana, da bi debi u seniorskoj konkurenciji imao u dresu “građevinara”. Rođen je 16. aprila 1994. godine u Beogradu, ima državljanstvo BiH i Srbije, a pored pomenutih klubova nastupao je još i za Jagodinu. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, AvantiBL, CCMuHa87, ELDIABLO20, GIBRA, kosuljaplava, NekoSaDaleka, Riziko i 74 gosta.