FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čini mi se da je 7 eura dnevno skuplje nego u Međugorju (negdje sam pročitao) uključujući i avio karte...
- amazon
- Kontakt:
Logicno da je jeftino kad im bombe rokaju svako malo
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Šta da ti pričam..Neandertalac je napisao/la:Neymar11 je napisao/la: Ama dino je izvuko maksimum od ove ekipe bez pojacanja, bez premija, bez plata nekih , zasto ga smjenit , Evidentno je da je potreban remont u ekipi u svakom smislu jer su igraci vise potreseni, zar mislite da ce Adzem jedan ili Mulalic da urade nesto vise ako se doda ,Kerla, Selimović, Brković, E. Čolić, Hodžić su već napustili Želju,klub namjerava prodati Filipa Lončarića, Nermina Jamaka, Srđana Stanića i Muamera Svraku. Zelji je Potreban neko ko ce znat podic ekipu covjek sa Autoritetom , koji ce znat ih stiumulisat, zasto se nije jedan Mesa Bazdararevic kontaktiro pa jedan Konjic , pa jedan Refik Sabanhadzovic , znatel zasto, ne zbog plate jednostavno Amar nemoze da upravlja njima ,kao sto upravlja sa Siljkom koji je po meni los potez, sa Gredicem, kao sto je upravljo sa dinom ...Ovoj Ekipi da dodje Pep Guardiola bez pravih ciljnih pojacanja nece nesto vise napravit .. Al moj je izbor Edis Mulalic mlad ambiciozan ima autoritet.Neymar11
Sejo brate znas ko sam davo sam ti info desavanja oko klubaa .. zeljo ima duzan dini platit 50.000 km onda
jutros u gradu kod BBI sretnem jednog covjeka koji je tetak od jednog igraca koga necu imenovat , kaze mi ovako
Da se zelji nude capljic i Radmilo Mihajlovic da budu skupaa u zelji da vode ekipu , ali problem je Amar Osim sto se nemogu da sa njim dog, da vjerovatno nece zbog njega prihvatit se posla ... ovo super nezna isto kosto nema naznaka da ce bit nekih pojacanja , prosle sezone nudio se nam joco stokic al amar ga nece kao i vecinu pozz
Lobotomac. Malo bombe baca, upućen a mi ovce, ha?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Niko to ne zna ko mi. SVAKA ČAST!!!LjoZee je napisao/la:Bravo za navijace.[emoji122]
To je rekao Slavko u onom intervju.Monci je napisao/la:Čini mi se da je 7 eura dnevno skuplje nego u Međugorju (negdje sam pročitao) uključujući i avio karte...
- Zeljeznicar -
Bolje da su pripreme odradili u Ulicinju i Baru
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zar i oko ovog daa se vodi polemika?Merhaba je napisao/la:Bolje da su pripreme odradili u Ulicinju i Baru
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moraš spustit cijenu sljedeći putVirtu4l je napisao/la:Ne bih imao ništa protiv
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
hahahaha budalo salim se hahahahaRokoko87 je napisao/la:Zar i oko ovog daa se vodi polemika?Merhaba je napisao/la:Bolje da su pripreme odradili u Ulicinju i Baru
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Desi se i najboljima.Merhaba je napisao/la:hahahaha budalo salim se hahahahaRokoko87 je napisao/la:Zar i oko ovog daa se vodi polemika?Merhaba je napisao/la:Bolje da su pripreme odradili u Ulicinju i Baru
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
to je slavko izjavio, dodavsi da je razlika sto je u turskoj aranzman all inclusive, dok u medjugorju i slicnim destinacijama igraci moraju sebi placati sve mimo redovnih obroka (kafe, pica, cajevi, voce....)Monci je napisao/la:Čini mi se da je 7 eura dnevno skuplje nego u Međugorju (negdje sam pročitao) uključujući i avio karte...
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 03 feb 2017, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
moj muha, ovdje se vide samo dvije strane i postiru dvije, sasvim razlicite price. cak, i ako neko trazi neku sredinu, pise argumente, koje niko ne pobija, nadje se jedna od strana da zaskoci i nazove pljuvacem, ser.atorom i sl. tema ce opet (u stvari, vec je dobrim djelom otisla u pm), pa je najbolje samo citati, kako covjek ne bi dosao u situaciju da bez veze ruzno i burno reaguje.MocMahale444 je napisao/la:U cemu je problem? Treba prestati s tom mnozinom "VI" ili navedi forumase/forumasa ili zavezi s takvom pricom.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Neandertalac
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Harika, dana/u 03 feb 2017, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim?Harika je napisao/la:Zubane?
Ti si njegov obicni potrcko, lik nema veze sa ovim.
Ne budi smiješan dečko. Počinje ti crtani, pusti se ozbiljnih tema.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Znas vrlo dobro da nema veze sa njim, vec da su se veze povukle nakon sastanka sa ambasadorom. I dosta smo dobili sa tim. 
Pozdrav
Pozdrav
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Opaaaaa. Mislio sam da se sale. Sinisa na aparatima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: medozzza1921 i 24 gosta.