Ma ja, i mislio sam tako, cim Osijek hebeni ima.shminka je napisao/la:Da, mora se imati na tvrdoj podlozi i travi, na šljaci standardno ne mora
Kakva je onda sansa za nas, bil se mogao u Skenderiji uvesti u slucaju da nekim nacinom udjemo?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ja, i mislio sam tako, cim Osijek hebeni ima.shminka je napisao/la:Da, mora se imati na tvrdoj podlozi i travi, na šljaci standardno ne mora
Je li ti drago sto si se slikao s DamiromUnofficialpage je napisao/la:Ja sam mislio kad dođem bit' će 10+ stranica, a ono jedva 2-3 stranice.
Dobar Damir, za Mirzu ne znam nisam gledao, jedno 3-4 gamea uspio vidjeti. Sve što može da se stigne on stiže.
I ja sam cuo isto, imam kolegicu koja je bas dobra prijateljica sa EmomremA1 je napisao/la:Nažalost, Ema više neće igrati profesionalni tenis. Dosta stvari je uticalo na to, al' ona glavna je ta što želi da se posveti svojoj porodici, svom mužu, te da i ona sama formira porodicu. Vjerovatno nema ni volje za igranjem, za putovanjima... jer ono što se igralo prošle sezone bilo je mlako.
To je dobro jer će se igrati u aprilu, tada već može šljaka.Viper je napisao/la:Koliko ja vidim, ako prodjemo imamo Choice of ground protiv Holandije![]()
![]()
Jašta nego drago.Mokes je napisao/la:Je li ti drago sto si se slikao s DamiromUnofficialpage je napisao/la:Ja sam mislio kad dođem bit' će 10+ stranica, a ono jedva 2-3 stranice.
Dobar Damir, za Mirzu ne znam nisam gledao, jedno 3-4 gamea uspio vidjeti. Sve što može da se stigne on stiže.
Jesi ga savjetovao da se manje svada sa sudijama
Pa obzirom da bi za ove trebali igrati Sijsling, De Bakker i Haase, šljaka bi možda bila najpametnija. Damir ih je sve tukao na šljaci, a i Mirza je savladao Haasea i ima jedan poraz od Sijslinga. Mislim da imamo 4-1 protiv ovakve postave Holandije.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam koliko je pametno šljaku odabrati, Mirza ne može na šljaci nikog pobjediti. Dok na ovoj podlozi u Zenici mogu obojica, baš je spora, uživo djeluje dosta sporije nego na TV-u. Nije ga jučer servis išao, zna li neko podatak koliko je ubacio prvih servisa?
Ima li brata Kadrića na forumuthelightblue je napisao/la:https://www.instagram.com/faris_kruscica/
https://www.instagram.com/edvinkadric/
Nisam ja sad ni za Damira siguran da na šljaci može višeVirtu4l je napisao/la:Pa obzirom da bi za ove trebali igrati Sijsling, De Bakker i Haase, šljaka bi možda bila najpametnija. Damir ih je sve tukao na šljaci, a i Mirza je savladao Haasea i ima jedan poraz od Sijslinga. Mislim da imamo 4-1 protiv ovakve postave Holandije.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam koliko je pametno šljaku odabrati, Mirza ne može na šljaci nikog pobjediti. Dok na ovoj podlozi u Zenici mogu obojica, baš je spora, uživo djeluje dosta sporije nego na TV-u. Nije ga jučer servis išao, zna li neko podatak koliko je ubacio prvih servisa?
Sa ovim u vezi broja gledalaca debelo grijesis kolega. 1310. broj karte koju sam ja kupio. A bilo je brat bratu preko 1000 na tribinama. Arena Zenica ,prvi put sam bio u njoj,svjtska a nasa.shminka je napisao/la:Delić nas je otkačio, Aljoša nije imao vremena, Tomo glumi selektora, Nerman ne zna ni šta glumi. Popravlja prosjek ljepote i visine u ekipi. Na Poljskoj klupi 8 ljudi, na našoj jedva 3. Bez ijednog trenera, ali kome od njih još treba i trener, to je standard za naše momke. Na tribinama jedva 500 gledalaca...
Pa vi kakite po Mirzi i Damiru dok se još može, jer kad oni okače rekete o klin, nećete imati po kome drugom xD
Rutinskih 5-0 danas, u nedjelju ovjeravamo pobjedu od 3-1 za duel sa Nizozemskom
Ne s.eri. da išta znaš o tenisu ne bi takve stvari baljezgao. Koliki put moraš proć i koliko krvi popi.šat da dođeš i dotle, nisi uopće svjestan kako započinje teniski put od dječije uzrasti pa do Top 500. To je posle sve stvar sreće do kojeg će se mjesta neko probiti.L-Train je napisao/la:http://m.sportsport.ba/tenis/ema-burgic ... isa/223794
Jako tuzan dan za BH tenis,Ema,hvala ti za sve![]()
![]()
**** te dan ko objavljuje ove vijesti,koga zanima sto se neki rekretivac prestao baviti tenisomcuj renking karijere 466 mjesto,pa taj renking budes cim se pocnes baviti tenisom
Najgori su oni koji hoće nekog drugog da provale, a ostvari provale samog sebeL-Train je napisao/la:http://m.sportsport.ba/tenis/ema-burgic ... isa/223794
Jako tuzan dan za BH tenis,Ema,hvala ti za sve![]()
![]()
**** te dan ko objavljuje ove vijesti,koga zanima sto se neki rekretivac prestao baviti tenisomcuj renking karijere 466 mjesto,pa taj renking budes cim se pocnes baviti tenisom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.