Solinas brate nigdje ja ne napisa da je sve crno i da se treba ostaviti klub. Eto zaboravio sam to sa skupstinom, dodaj i to uz pare sa clanskim i opet ti trebaju sponzori. I fan shop, i clanske i pare u skupstini i donacije navijaca i ne znam sta jos da dobijes pare opet te treba povuci sponzor i to jak ili vise njih. A gore sam to vec objasnio. Nije nemoguce naci nekog bas jakog sponzora ili vise manje jakih ali nije lagano kako mislite uopste. Pa sa Azmirom je region o nama pisao i tuzlanski pilsner nam ostao sponzor.
Ima opcija da se polako gradi klub a ja se nadam da ce to ovaj UO raditi, vidjeti cemo sve na kraju sezone. Dosta dugova je i Azmir rijesio pa nam je dosta lakse, reprogram je gotovo neosjetan ako ga sad potpisu, rijeseni su ostali goruci dugovi za europsku licencu prosle godine, valjda grade istok i valjda ga u 3-4 godine izgrade. Ne znam jel' kontate da smo u situaciji gdje klub moze polako napredovati ako se posteno i kvalitetno radi za razliku od situacije u federalnoj gdje nas je cudo samo spasilo koje je i doslo u vidu Azmira.
Ove sezone imamo sanse za Europu ako budemo u ligi za prvaka, nije ni prvo pretkolo nemoguce proci nego mi nit smo imali srece u zdrijebu nit u utakmici protiv Beitara. To su vec ozbiljne pare. Poboljsas OP, prvenstveno mislim da se **** Husara od igraca ili nek imaju igraci ugovor s njim koji nije na stetu kluba, a kako ja skonta takav ima Hodzic. Onda se fokusirati na prelaz juniora u seniorski tim sto nijedan klub u BiH ne zna. Ne fale nama talenti, nit vrhunski strucnjaci u OP iako bi bilo pozeljno, nego sposobnost i zelja da juniori igraju u seniorima. Jbg za nadati se da ce Vlado znati to, sto je i prije pokazao. I onda treba i sposobnost da prodas igraca. I bit ce para a tad ce ti se tek i sponzori javiti. Nije ovo nuklearna fizika jbt. Ne kazem da su ovi sposobni, iskreno ne znam ni kakve namjere imaju, ali ima stvari koje mi se svidjaju a to je da se fokusiraju na mlade, da su doveli trenera koji ima plan i slobodu u radu i koji je sigurno najbolji trener u BiH za ovakav rad, i tjeraju Husaru polako, valjda. I opet sve pada u vodu ako se Zilkic pokaze kao dobar i dzaba na kraju ode, ako ce krasti iz kluba itd. Vidjeti cemo jbg.
Zadnja izmjena:
pinoglavi, dana/u 03 feb 2017, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja